septembrie 8, 2021

admin

Un website de nota 10 + O promovare eficientă = O afacere reușită!

Cea mai bună carte de vizită a unei afaceri care se vrea promovată în mediul online este un web site fără cusur. Dacă vei acorda o atenție sporită acestuia, calea spre succes îți va fi deschisă! Pe lângă faptul că website-ul prezintă imaginea ta ca prestator/vânzător în mediul online, este și un instrument important, prin care vinzi.

Doar gândește-te, de câte ori pe zi, în medie accesezi site-uri? De câte ori te captivează conținutul acestora? În acel moment tu ești clientul cuiva, de ce accesezi site-uri web și nu te adresezi direct la oficiu? Răspunsul este unul pe cât se poate de simplu: vrei să cunoști care-s domeniile de activitate ale unei anumite companii, fără a lua legătura cu aceasta, decât atunci când te vei convinge că îți poate presta serviciile, sau produsele de care ai, cu adevărat, nevoie.

De aici pornește relația dintre vizitator și prestator, la care ar trebui să contribuie patru lucruri:

 •         Design;
 •         Funcționalitate;
 •         Conținut;
 •         Optimizare SEO.
 1. Design

Designul este unul dintre cele mai importante elemente, prin el este captată atenția vizitatorilor. Un design modern, adaptabil pe orice dispozitiv face parte din experiența plăcută, de care utilizatorii vor avea parte atunci când intră pe website-ul tău.

Dacă utilizatorii nu sunt atrași vizual de website-ul pe care au intrat, ei vor părăsi imediat pagina și bounce rate-ul va fi mare. Astfel, nu ai nicio șansă să îi transformi în clienți.

 1. Funcționalitate

Un design reușit nu este suficient pentru un website de succes! Nu este suficient ca site-ul să arate bine, el trebuie sa fie ușor de folosit și să ofere utilizatorilor o experiența de navigare intuitivă, fără dureri de cap.

Potențialii clienți nu trebuie să aibă nicio piedică în a studia informațiile despre afacerea ta, sau pentru a efectua o comandă. Cu cât faci mai ușoară navigarea pe website, cu atât vizitatorii vor fi mai predispuși să devină clienții tăi.

 1. Conținut

Sunt extrem de multe motive pentru care conținutul este la fel de important, precum designul și funcționalitatea site-ului.

În primul rând, un conținut potrivit, care va oferi informații valoroase pentru utilizatori, îi face pe aceștia să prindă încredere în afacerea ta. Împreună cu un design reușit, conținutul interesant va capta atenția vizitatorilor. Pe lângă acest lucru, prin folosirea cuvintelor cheie potrivite, contentul site-ului are și o mare valoare SEO.

Iar pentru ca toate aceste 3 lucruri să aducă afacerii tale rezultatele scontate, ai nevoie de niște strategii bune de optimizare SEO.

 1. Optimizare SEO

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) face parte din strategia integrată de marketing online și se completează perfect cu partea de conținut de calitate.

Atunci când începi să-ți construiești website-ul este foarte important ca echipa de specialiști care se ocupă de aceste aspect, să construiască o arhitectură potrivită pentru motoarele de căutare, precum și să facă o analiză a cuvintelor-cheie de folosit. Este foarte important să îți optimizezi site-ul din punct de vedere SEO, pentru că anume de acolo vine traficul organic.

Iată câteva lucruri pe care le poți faci împreună cu o agenție de publicitate online și promovare SEO pentru website-ul tău, în urma cărora acesta va fi vizibil pe Google și îți va aduce mai mult trafic:

 •         Îmbunătățirea vitezei website-ului;
 •         Crearea conținutului de calitate;
 •         Optimizarea meta tag-urilor: Titlu, Descriere, tag-uri alt pentru imagini;
 •         Utilizarea corectă a tagurilor H1, H2, …, H6;
 •         Folosirea instrumentelor precum Google Search Console și Google Analytics pentru a verifica dacă paginile sunt indexate în motorul de căutare.

Nota bene:

Știai că, prima accesare a site-ului web, determină dacă vizitatorul va deveni clientul tău sau nu! Aceasta fiind prima impresie, care nu are dreptul la eșec.

În concluzie, dacă vrei să ai un website de succes care să-ți aducă profit și să fie un veritabil instrument de vânzare, trebuie să pui la punct aceste patru aspecte importante: design, funcționalitate, conținut și optimizare SEO.

Sperăm că acest articol îți va fi de ajutor atunci când vei decide să acționezi pentru a avea o prezență online eficientă. Dacă ai întrebări, ne poți contacta la telefon 069 809 235 sau prin e-mail la [email protected], iar specialiștii noștri îți vor oferi răspunsuri la toate întrebările, în cadrul primei consultații gratuite.

© copyright 2021 Seolitte. All Rights Reserved.