CREARE WEBSITE – DĂM VOCE AFACERII TALE

Oferim servicii de creare site la tarif accesibil, pentru a ajuta Afacerea ta să atragă mai mulți vizitatori, să îi țină conectați la conținutul tău original și să-i convertească în clienți loiali. Serviciul nostru de design web e mereu adaptat la imaginea, tonalitatea și brandingul afacerii tale, totodată, depunem efort în crearea site-urilor care se vândă prin copywriting, design potrivit și ușurință în utilizare – toate pentru a transforma vizitatorii paginii tale în clienți – în 2 timpi și 3 mișcări.

Știai că mai mult de 82% dintre internauți fac căutări în online înainte de a te contacta în privința produselor sau serviciilor tale? Noi, echipa SEOLITTE, te putem ajuta cu un website conceput și realizat ca la carte! Suntem pasionați de crearea unor site-uri web atractive și bine structurate, care te ajută să atragi și să păstrezi clienții aproape de Afacerea ta.

PACHETELE SERVICIILOR DE CREARE SITE

STARTER

Perfect pentru a lansa un site de la zero

Creare până la 6 pagini
Până la 50 de imagini disponibile pentru a fi plasate pe site
Pagini Layout
Instrumente SEO
Suport Chat și E-mail
BUSINESS

Ideal pentru a crește o afacere mijlocie

+ Pachetul Starter
Crearea unui nr. nelimitat de pagini pentru site
Analiza performanțelor site-ului
Asistență telefonică
e-COMMERCE

Perfect pentru a-ți crește magazinul online

+ Pachetul Business
Vânzarea produselor Online
Managementul și urmărirea stocurilor
Integrarea PayPal
Coduri de oferire a voucherilor+promoții

CE INCLUD SERVICIILE NOASTRE?

1 – Elaborare site

Echipa SEOLITTE oferă servicii de creare și dezvoltare a site-urilor (inclusiv landing page-uri) pentru afaceri de toate dimensiunile.

Ne concentrăm forțele nu doar pe un design atractiv din punct de vedere vizual, ci și pe layout-uri care oferă clienților tăi informațiile pe care le caută, contribuim la crearea unei impresii inițiale credibile și eficiente (care e atât de relevantă pentru afacerea și serviciile pe care le oferi).

  • Creăm site-uri și landing page-uri securizate 

Ținem la securitatea datelor tale, prioritizăm confidențialitatea și creăm site-uri 100% sigure pentru utilizare.

  • Dezvoltare pe platforme moderne

Creăm site-uri folosind cele mai noi tehnici, tendințe și instrumente. După ce terminăm procesul, poți să-ți gestionezi conținutul cu ușurință. Devii flexibil, economisești timp și bani.

  • Site-uri responsive și 100% mobile friendly

O mare parte dintre potențialii clienți accesează site-ul tău de pe smartphone și/sau tabletă. Ne concentrăm pe crearea site-urilor cât mai receptive, pentru toate dispozitivele.

  • Promovare ulterioară

creăm site-uri care se împacă bine cu promovarea în online. Îl aducem mai aproape de clienții tăi prin promovare organică bazată pe tehnici moderne și adaptate la afacerea ta. Acum, ai prima lună de servicii de promovare cu 20% reducere.

2 – OPTIMIZARE SEO

Ce reprezintă optimizarea pentru motoarele de căutare?

Optimizarea pentru motoarele de căutare, cunoscută și sub denumirea de SEO, este procesul prin facilitezi vizibilitatea afacerii tale, astfel încât clienții să-ți găsească site-ul pe Google. Percepem corect ce caută clienții tăi și captăm organic publicul țintă, pentru ca acesta să acceseze site-ul tău în căutarea informației de care au nevoie. SEO reprezintă puntea prin care conectezi cererea clienților tăi cu oferta afacerii tale.

Cum funcționează SEO?

Mecanismul SEO implică un efort amplu și fiecare fază este relevantă pentru procesul de dezvoltare, în special, atunci când e vorba de promovare organică. Iată elementele de bază:

Începem cu o evaluare comprehensivă a site-ului tău.

În continuare, investigăm și aflăm ce caută oamenii pe Internet

Implementare

Creăm o strategie SEO și o implementăm.

Monitorizare

Urmărim rezultatele și efectuăm ajustări.

Evident, acești 4 pași sunt o expunere extrem de rezumativă a procesului de optimizare. Când e vorba de SEO, este nevoie de meticulozitate pentru a atinge poziții de top în motoarele de căutare.

Aducem trafic calificat pe site-ul tău

Ne dorim ca utilizatorii care ajung pe site-ul tău să fie încântați de ceea ce le oferi. Muncim pentru ca website-ul tău să aibă mai multe conversii și activăm structurat pentru a atinge acest scop.

3. CAMPANII GOOGLE ADS (PAY PER CLICK)

Setăm campanii de Google Ads, care îți vor aduce trafic garantat și cost-eficient. Publicitatea ta va fi vizualizată și percepută de către un număr mare de utilizatori din rândurile publicului tău țintă.

4. SERVICII DE COPYWRITING

Textele cu impact educațional și/sau informațional (SEO optimizate din start) sunt element indispensabil în promovarea unui website. Creăm un conținut atractiv pentru site-ul tău: unul informativ, bine scris și „impregnat” rațional cu cuvintele-cheie relevante afacerii tale.

5. SOCIAL MEDIA MARKETING

Creăm un content plan calitativ și de impact. Îți administrăm conturile Social Media și avem grijă de imaginea business-ul pe care îl deții. Creăm conținut interesant și care să fie solicitat de către utilizatori. Urmărim în permanenţă trend-urile și schimbările din Online.

De ce să apelezi la echipa SEOLITTE pentru crearea unui Website/ creare Magazin Online?

  • Înainte de a crea un website sau un magazine online, alegem împreună platforme CMS potrivită pentru business-ul tău. Îți oferim consultanță privind alegerea unui Open Source (WordPress, Tilda etc.) inclusiv în baza unei strategii de marketing mixt și luând în calcul pâlnia ta de vânzări.
  • Cu experiență în promovare și vânzări pe Online, creăm website-uri care generează lead-uri și clienți, în timp ce noi îi adăugăm un conținut convingător, imagini cu impact și feedback prietenos.
  • Construim un design unic în baza dorințelor și necesităților afacerii tale. Îți înțelegem viziunea și creăm un website adaptat la imaginea business-ului tău.
  • Cu un dashboard ușor de utilizat, îți oferim un produs web în care poți schimba sau adapta rapid conținutul.
  • Instalăm toate plugin-urile necesare pentru a-ți oferi monitorizarea interacțiunii utilizatorilor cu site-ul tău.
  • Oferim mentenanță Web și intervenim tehnic, în funcție de platformă, pentru a aduce schimbări de îmbunătățire a site-ului tău.

Lucrările noastre:
AI NEVOIE DE UN SITE CARE SĂ VÂNDĂ?

CONTACTEAZĂ-NE ȘI CREȘTE-ȚI AFACEREA ACUM!

Contactează-ne când dorești

Telefoane

RO: + 40721 536 067

MD: +373 69 809 235

Program

L-V: 09:00 – 18:00

S-D: Liber

Email

Email: info{@}seolitte.com