Servicii de SEO Copywriting

Luând în considerare faptul că anume conținutul de pe pagina ta web este, practic, factorul determinant în a obține succesul online, a face SEO Copywriting de calitate nu este una dintre cele mai simple misiuni de îndeplinit. Tocmai din acest motiv s-ar putea să fi te fi gândit la extrenalizarea la profesioniști, pentru că în procesul de SEO optimizare te vei ciocni permanent de necesitatea de a-ți formula/redacta conținutul site-ului, pentru a ranca bine.

Ce înseamnă pentru noi a scrie un conținut bun? Există oare anumite reguli de care ținem cont pentru a ajunge la acel nivel numit „a fi specialiști în ceea ce facem”?

Vom răspunde la aceste întrebări în cele ce urmează.

SEO copywriting - Chișinău, Bucureș†ti

O Scurtă Introducere în SEO Copywriting

Înainte de a începe să creăm conținut pentru pagina ta web, e nevoie să ne informăm bine de tot despre acest subiect, nu-i așa?

Cel informat este cel care deține puterea – asta ne-a învățat era tehnologică în care trăim. Deci hai să facem parte din categoria celor informați și să descoperim împreună noțiunea de SEO copywriting!

Prin definiție, copywriting-ul este procesul de a crea un astfel de conținut care ar atrage vizitatorul unei pagini web și i-ar face să revină la ea de fiecare dată.

Poți spune că SEO copywriting-ul este o artă, noi, însă, am spune că este vorba de o știință. De ce? Pentru că, în timp ce arta este mai mult despre creativitate, știința este despre a îmbina creativitatea cu anumite principii fundamentale ale unei nișe specifice. Altfel spus, știința este despre „a face artă cu folos”. Multe firme firme implicate în procesul de optimizare SEO ajung să înțeleagă necesitatea instruirii destul de stricte a copywriterilor din echipă, anume din acest motiv.

Dar pe lângă acest lucru, un copywriter bun trebuie să cunoască firea umană, nevoile, preferințele, gusturile și dorințele oamenilor. Procesul de SEO optimizare trebuie să aducă plus valoare vizitatorilor, nu doar să ”semene” cuvinte-cheie în textele de pe site. Bineînțeles, alegând înainte de asta o audiență potrivită, interesată de subiectele pe care el își dorește să le abordeze, copywriterul poate oferi informația dorită vizitatorilor, într-un mod benefic pentru capacitatea de clasare a site-ului în rezultate. Acesta este unul dintre primele lucruri pe le luăm în considerare când ne apucăm să scriem un text bun.

Vorbind Despre SEO Copywriting

Pe scurt, SEO copywriting-ul este acel tip de conținut pe care îl creăm cu scopul de a face clienții noștri să fie remarcați în rezultatele motoarelor de căutare. Cum facem acest lucru?

Adevărul este că pare a fi simplu, dar nu este.

A scrie conținut eficient pentru SEO este o procedura ca la carte, de care copywriterii țin cont, ceea ce nu exclude poezia din tablou, ci o șlefuiește.

Altfel spus, scriem despre cele mai căutate subiecte, pentru că acestea, cu siguranță, reflectă adevăratele nevoi ale oamenilor. Să luăm cunoștință de nevoile oamenilor. Apoi să le venim în întâmpinare cu anumite soluții practice – la acest lucru ne gândim mereu înainte de a ne apuca de creat conținut pentru pagina ta web.

  • Știm când și cum să folosim cuvintele cheie în conținutul tău.

Se cheamă optimizarea textului pe baza cuvintelor cheie și se referă, de fapt, la noțiunea de On-Page SEO, un concept despre care trebuie să cunoști cât mai multe dacă îți dorești să crești în proiectul tău online.Pentru a descrie succint acest termen, On-Page SEO este mai mult despre meta-taguri, densitatea cuvintelor cheie, dar și despre titlurile paginilor, linkurile interne etc.
Există multe alte lucruri pe care le poți face pe pagina ta web pentru a obține o poziție mai înaltă în motoarele de căutare (vezi cum anume facem noi Servicii de SEO OnPage și OffPage la Seolitte).

  • Organizăm conținutul într-un mod disciplinat și logic.

Aceasta va face nu doar ca motoarele de căutare să te remarce mai ușor, dar de asemenea – vizitatorii paginii tale să localizeze mai ușor informația de care au nevoie.Înainte de a decide dacă informația pe care o oferă site-ul tău este utilă sau nu pentru ei, cititorii vor “scana” (la nivel de subconștient, poate chiar) modul în care informația este aranjată pe pagină. Ei de îndată își vor de seama de ușurința cu care pot găsi ceea ce caută la tine pe site.Nu te aștepta ca cineva să fie atras de o pagină web cu conținutul haotic, care ar face o simplă căutare să devină o eternitate! Nu! De ce? Deoarece timpul este prețios pentru fiecare dintre noi.P rin textele pe care le scriem pentru site-ul tău atunci când apelezi la noi pentru servicii de SEO Copywriting, noi te ajutăm să creezi pentru clienții tăi o senzație de accesibilitate.

Cum construim senzația de accesibilitate prin textele scrise?

  • Definim din start o structură clară a conținutului pe care îl oferim.

Uneori facem acest lucru chiar implicând cititorul. Îl întrebăm ce conținut și-ar dori să găsească astfel încât să fie util pentru el.

Lăsăm cititorii să creeze focus groups, unde să discute idei comune, scopuri, dificultăți întâmpinate sau orice alte lucruri care ne-ar fi de folos mai târziu pentru a crea conținut pentru ei.

O firmă de optimizare SEO cu adevărat profesionistă nu uită niciodată că cititorul este regele. Fiecare membru al echipei trebuie să posede cel puțin cunoștințele de bază, necesare pentru a structura eficient conținutul, chiar dacă atribuțiile lor directe nu se referă la copywriting.

  • Începem prin a aranja conținutul pe pagină conform priorităților cititorului.

Care sunt întrebările esențiale pe care le discută vizitatorii paginii tale?

Găsim răspunsul la această întrebare și începem a crea pagina web, explicând anume aceste lucruri, pentru că vizitatorii paginii tale „scanează” în prima fază partea de sus a website-ului.

Unii dintre ei pot merge mai departe cu „scanatul”, dar alții se pot opri din start, spunându-și: „Nu, asta nu este pentru mine”. Cu toate că poate există, cu adevărat, „ceva pentru ei”, undeva acolo.

Ne asigurăm că localizăm informația esențială de care ei au nevoie într-un loc accesibil și vizibil pe pagina ta.

  • Creăm accesibilitate.

Oamenii nu au nevoie de complicații, fiecare dintre noi este sătul de complicațiile cărora trebuie să le facem față în viața de zi cu zi. Fiecare dintre noi, când accesează un link a unei pagini web, își dorește, undeva în sinea lui, să găsească soluții la problemele lui, ușor de implementat în practică. Da, poate este doar o iluzie în care ne place să credem, dar știința a dovedit deja că, creierul uman are nevoie de iluzii pentru a-și putea menține funcționalitatea. Noi, însă, mergem și mai departe, făcând ca iluzia vizitatorului paginii tale web să devină reală. ☺

  • Știm că audiența ta este unică!

Asta înseamnă că cei care îți vizitează pagina web, deși pot avea același scop, de a găsi informații, sunt diferiți. Fiecare dintre ei are nivele diferită de educație, expertiză, experiențe și cunoștințe, de aceea facem conținutul pentru pagina ta mult mai flexibil, utilizând metode diversificate de prezentare: vizuale, auditive, scrise sau orice altă formă interactivă.

  • Și bineînțeles, nu uităm să distribuim conținutul pe rețelele de socializare, creând linkuri interne și externe pentru el.

Da, vorbim despre Off-Page SEO (SEO în afara paginii), bine-cunoscutul termen care se referă la toate lucrurile pe care le putem face în afara paginii tale, astfel încât să te ajute să obții o poziție mai înaltă în rezultatele motoarelor de căutare. Rețelele de socializare, forumurile, blogurile – acestea sunt doar câteva dintre metode care pot fi de folos în vederea atingerii acestui scop. Toate aceste metode sunt discutate în cadrul fiecărui proiect în parte.

Ce trebuie să memorizezi despre SEO Copywriting?

Pe lângă aceste reguli, pe care fiecare dintre noi le urmează, nu uităm că pentru a crea impact e nevoie ca pagina ta web să conțină o valoare adițională față de celelalte.

Optimizarea unei pagini web în motoarele de căutare este, desigur, un lucru important, dar ceea ce face echipa Seolitte diferită de altele este că acesta nu este unicul nostru scop.

Noi ne gândim mai ales la nevoile vizitatorilor tăi și îi ajutăm să găsească pe pagina ta web soluții la problemele cu care se confruntă!

Te-am intrigat? Scrie-ne pentru a ne cere o ofertă de servicii de SEO Copywriting pentru a-ți arăta câte putem face pentru tine!

Rezumat
SEO Copywriting București/ Chișinău
Voturile utilizatorilor
5 based on 119 votes
Tipul Serviciului
SEO Copywriting București/ Chișinău
Numele Agenției
Seolitte, Telephone No.+ 373 69 231 335
Țara
România / Moldova
Descriere
SEO Copywriting de la Seolitte: știm să scriem interesant și captivant. Întotdeuna ne reușește să angajăm oamenii în conținutul nostru și respectăm mereu rigorile motoarelor de căutare. Livrăm texte perfecte în 4 limbi: română, rusă, italiană și engleză.
to top button