Iată ce conțin Pachete noastre lunare de SMM:

+373 69 809 235

12 postări
un spot video comercial
2 sesiuni foto
un story/zi


BONUS: crearea și optimizarea campaniilor sponsorizate.

LinkedIn, cea mai mare platformă de rețea profesională din lume, oferă oportunități incredibile atât persoanelor fizice, cât și companiilor de a se promova și de a intra în legătură cu liderii din industrie. 

Cum facem o promovare de succes pe LinkedIn?

1. Optimizăm profilul

Profilul tău LinkedIn este cartea ta de vizită virtuală. Ne asigurăm că îți reprezintă cu exactitate identitatea profesională și îți prezintă abilitățile, precum și realizările. Creăm un titlu convingător, scriem un rezumat concis și captivant, și includem cuvinte cheie relevante pentru a îmbunătăți capacitatea de a apărea în rezultatele căutărilor relevante.

În cazul în care este vorba de profilul unei afaceri, atunci aplicăm aceleași reguli, cu completarea și actualizarea informațiilor disponibile.


2. Generăm conținut de înaltă calitate

LinkedIn este un centru pentru informații profesionale și știri de industrie. Profesioniștii de aici interacționează prin conținut relevant: dând like, comentând și partajând postări bine gândite. În plus, aici se creează și distribuie propriul conținut valoros, cum ar fi articole, videoclipuri sau infografice. Așa profesioniștii și brandurile se poziționează ca experți în domeniu. 

3. Contribuim la extinderea rețelei tale

LinkedIn te conectează cu profesioniști din industria ta, cu colegii și chiar cu potențiali clienți, sau angajatori. Personalizăm solicitările de conectare pentru a adăuga o notă personală și pentru a explica de ce are loc conectarea. O idee bună pe LinkedIn este să interacționezi cu conexiunile tale în mod regulat, felicitându-i pentru realizările lor.


4. Alăturarea și participarea la grupuri 

Grupurile LinkedIn oferă o oportunitate excelentă de a crea relații cu profesioniști care au aceleași idei, de a face schimb de cunoștințe și de a câștiga vizibilitate: alăturându-te unor grupuri specifice industriei și contribuind activ prin împărtășirea informațiilor, răspunzând la întrebări și inițiind discuții. Acest lucru te va ajuta să-ți construiești reputația ca un profesionist informat și valoros.


5. Utilizarea funcțiilor LinkedIn

LinkedIn oferă mai multe funcții care pot amplifica eforturile de promovare. Publicăm articole pe LinkedIn Pulse pentru a ajunge la un public mai larg, utilizăm funcția Evenimente pentru a promova seminarii web sau conferințe pe care le găzduiești și partajăm conținut multimedia, cum ar fi prezentări sau portofolii, pentru a-ți prezenta în mod eficient munca.


6. Munca cu influencerii

Identificăm persoanele influente din industria ta, pentru interacțiunea cu conținutul lor. Pentru o mai bună vizibilitate e indicat să se comenteze cu atenție la postările lor, să se împărtășească rețelei și să se construiască o conexiune autentică. Interacțiunea cu influencerii îți poate crește vizibilitatea și atrage conexiuni relevante spre profilul tău.


7. Analizăm și adaptăm

LinkedIn oferă opțiuni pentru a urmări performanța postărilor tale, a vizualizărilor de profil și a angajării publicului. Examinăm în mod regulat aceste valori pentru a înțelege ce conținut rezonează cu publicul tău și pentru a ajusta strategia în consecință. Experimentăm apoi cu diferite formate, subiecte și perioade de postare pentru a optimiza acoperirea profilului.

Promovarea de succes pe LinkedIn necesită consecvență, autenticitate și participare activă. Construirea unui brand profesional puternic necesită timp și efort, dar recompensele în ceea ce privește oportunitățile de carieră și conexiunile de rețea sunt imense. 

Agenția de digital marketing SEOLITTE te poate ajuta să-ți consolidezi prezența pe LinkedIn și să dezvolți conexiuni profesionale foarte valoroase. Nu ezita să ne contactezi. Fă-o la info{@}seolitte.com sau sună-ne la +373 69 809 235 (Moldova) și + 40721 536 067 (România)! De restul ne ocupăm noi.Summary
Servicii de Promovare pe LinkedIn
Service Type
Servicii de Promovare pe LinkedIn
Provider Name
SEOLITTE,
Stefan cel Mare, 69, etajul 2, of. 3,Chisinau,Chisinau-2001,
Telephone No.+37369809235
Area
Republica Moldova, România
Description
Facem promovarea completă a brandului tău pe LinkedIn, prin reclame plătite, conținut de calitate superioară și crearea comunității online în jurul brandului tău. Oferim pachet de promovare pe LinkedIn la prețuri accesibile.
Scroll to Top