Ai un specialist SEO in-house, dar nu ești sigur de munca pe care o prestează? Faci SEO, dar rezultatele se cam lasă așteptate? Apelează la echipa de consultanță SEO de la SEOLITTE. Analiza noastră va fi pe ore. Ea îți va arăta punctele slabe ale afacerii, ca să poți scala activitatea ta în online.

Vom examina întregul tău website pentru a depista eventualele erori ce țin de SEO. Este vorba de erori de arhitectură, de prietenie față de utilizator, și de erorile tehnice. Toate-s analizate în detaliu, după criterii de clasare în motoarele de căutare. 

Cu ce tipuri de analiză și consultanță SEO te putem ajuta?

  • Strategie SEOO strategie SEO cuprinzătoare permite specialiștilor de marketing digital să aplice cele mai puternice tactici SEO. Se întâmplă într-o manieră coerentă, care generează cele mai bune rezultate, în cel mai scurt interval de timp. Strategia SEO îi ajută, de asemenea, pe specialiștii în marketing digital să își alinieze obiectivele campaniei SEO și activitățile zilnice, menținând cei mai importanți factori care susțin obiectivele campaniei.

Strategia creată de noi va conține obiectivele pe care ți pe pui pe partea de SEO. De exemplu: dublarea traficului organic non-brand în 12 luni, sau depășirea unui anumit competitor în Google. Este necesară o analiză pentru stabilirea potențialului existent. Asta ca ulterior să fie ușor să deducem obiectivele campaniei SEO. Facem acest lucru pentru ca să existe un echilibru între bugetul disponibil, efortul necesar și impactul pe partea de business.

 

Componentele unei strategii de SEO complete:

 SEO on-page: această etapă se concentrează asupra conținutului unui website și a modului de optimizare al acestuia. Toate - în vederea poziționării cât mai bune în SERP pentru anumite cuvinte cheie.

 SEO off-page: această etapă reprezintă procesul de afiliere cu referințele externe (backlink-uri) cu autoritate SEO pentru a îmbunătăți poziționarea unui site în SERP.

– SEO tehnic: această etapă se axează pe arhitectura unui site pentru a ajuta motoarele de căutare să acceseze, interpreteze și indexeze site-ul respectiv.

 

Odată ce auditul SEO este gata, echipa noastră va schița un plan de îmbunătățire. Vom începe cu ceea ce ar avea cel mai mare impact, în cel mai scurt timp.

  • Analiza concurenților - care sunt competitorii site-ului din punct de vedere SEO. Aici vorbim și de situații în care identificăm jucători pe care clientul nu îi percepe drept competitori, însă care au o vizibilitate SEO bună. Iată ce informații îți vom furniza despre concurenții tăi:

cei mai relevanți publisheri pentru tematicile atinse (informație necesară ulterior, în campania de linkbuilding).

ce scop de optimizare SEO are fiecare competitor.

care sunt cuvintele cheie pentru care apare în Google fiecare competitor.

care este traficul atras de fiecare competitor din Google organic, pe setul de cuvinte-cheie ales.

care este profilul de linkuri al fiecărui competitor.


  • Oferirea unui ghid personalizat de setare Google Analytics și Google Tag Manager . Google Analytics este cel mai puternic instrument de măsurare și analiză a datelor web la momentul actual. Îți vom oferi explicații despre rapoartele GA, adnotații, setare obiective. Înțelegerea structurii rapoartelor GA. Și apoi asistarea ta în set-up-ul inițial. Ulterior, interpretarea celor mai importante date din Google Analytics.
  • Analiza site-ului înainte de lansare. Ne vom asigura că site-ul tău dispune de arsenalul SEO de bază. Ar fi vorba de adrese URL bine structurate, formule corecte pentru setare meta etichete, recomandări de utilizare a cuvintelor-cheie. Iată ce elemente va cuprinde analiza pre-lansare site:

Volumul de căutări pe nișa ta de activitate și nivelul de interes al consumatorilor față de afacerea ta.

Preocupările potențialilor clienți.

Dificultatea de clasare în top pe cele mai competitive cuvinte-cheie (nivelul de competiție din SERP-uri).

Oportunitățile de a întrece concurenții din nișa ta.

Calitățile expertului SEO

Fazele analizei pre-lansare site:

(Faza I – strategică) – Pașii parcurși: 

  • Studiul concurenței și studiul nișei de activitate pe online. La această fază se identifică audiența țintă, se determină scopurile pe care publicul le are în momentul când vizitează site-ul. Tot aici se stabilesc cerințele funcționale ale fiecărui utilizator. Pentru ce accesează pagina? Ce caută? De exemplu: caută o căsuță de mesaj pentru a contacta un reprezentant al magazinul etc.
  • Analiza cuvintelor cheie specifice pentru grupele de servicii/produse. Apoi are loc gruparea cuvintelor-cheie per pagină a site-ului.
  • Stabilirea arhitecturii site-ului cu accent pe marketing. La această etapă primești sugestii pentru crearea categoriilor și subcategoriilor noi. Ele vor conține cuvinte-cheie noi pe care te vei putea clasa în Google.
  • Favorizarea indexării corecte de către Google, prin setarea de uneltelor de lucru în SEO cum ar fi Sitemap.xml, Schema.org etc. Nu poți face optimizare SEO eficientă pentru website dacă nu acorzi maximă atenție indexării site-ului. Schema.org și Sitemap.xml vor face ca roboții motoarelor de căutare să analizeze structura completă a site-ului tău. Și ulterior să crească permanent viteza și calitatea indexării acestuia.
  • Construirea unei strategii pe termen lung pentru a aduce rezultate SEO pe parcurs. O astfel de strategie îți va ajuta site-ul să-și mențină pozițiile chiar și după un an, după ce lucrările SEO au fost implementate pe site.

(Faza II – operațională) Optimizare pe pagină (SEO On-Page):

În a doua fază a acțiunilor SEO vorbim despre o analiză a accesibilității site-ului. Pentru a te asigura că Google va parcurge corect site-ul tău și pentru a vedea nivelul de UX (User Experience), trebuie să răspunzi la următoarele întrebări:

1.   Paginile și conținutul de pe site sunt accesibile motoarelor de căutare?

2.   Conținutul este accesibil publicului larg, de pe toate dispozitivele și browser-ele?

3.   Paginile site-ului se încarcă rapid de pe toate dispozitivele (smartphone, tabletă, PC etc.)?

4.   Designul, interfața de utilizare și experiența sunt plăcute și ușoare pentru toți utilizatorii?

Iată ce lucrări de SEO On-Page se fac le această etapă:

5.   Setarea instrumentelor statistice și de analiză/urmărire a impactului (Google Analytics; Google Search Console etc.).

6.   Crearea tag-urilor Open Graph.

7.   Crearea și implementarea meta tag-urilor corespunzătoare (title, meta descrieri).

8.   Crearea și implementarea Anchor şi Texte Header (H1, H2, …, H6).

9.   Optimizarea imaginilor, crearea și adăugarea textelor ALT.

10.Sugestiile de bază cu privire la optimizarea vitezei site-ului. La această etapă echipa SEOLITTE vine cu sfaturi ce sunt transmise developerilor. Toate pentru ca aceștia să îmbunătățească viteza de operare a website-ului, pentru toate dispozitivele.

  • Consultație pentru reproiectarea site-ului– care mai este numit și auditul arhitecturii informaționale. Noi ne vom asigura că structura de navigație a site-ului este prietenoasă cu SEO. Și că structura de link-uri interne maximizează potențialul său de SEO. Vom modifica 10-50% (uneori și mai mult din website), bazându-ne pe cuvinte-cheie.


Și apoi construind o arhitectură care să fie înțeleasă de către Google. Structura și organizarea conținutului în pagini va permite crearea și setarea corectă a celor mai importante etichete SEO. Acest lucru va favoriza din start indexarea corectă a site-ului de către motorul de căutarea Google.

 

  • Analiza cuvintelor-cheie și prognosticuri pe baza cuvintelor cheie - vom analiza cuvintele tale cheie utilizând instrumentul nostru de analiză a cuvintelor-cheie. El e propice pentru a estima cantitatea de trafic / oportunități / vânzări care pot fi obținute prin îmbunătățirea poziției fiecărui cuvânt-cheie. Analiza cuvintelor-cheie pornește de la alcătuirea mai multor liste de cuvinte și fraze relevante pentru business (cca. 300-500). Pentru o înțelegere mai bună a tematicilor care trebuie acoperite, aceste cuvinte sunt grupate pe tematici. Astfel încât pentru fiecare tematică în parte putem estima elemente precum:

-    Gradul de vizibilitate al site-ului în rezultatele organice în Google.

-    Poziția ocupată de site în Google pentru fiecare termen în parte.

-    Volumul mediu de căutări pe lună.

-     Sezonalitatea aferentă volumelor de căutări.

-    Cum sunt distribuite căutările per device (desktop vs. mobil).

-    Variația volumului de căutări față de anul trecut.

-    Gradul de dificultate SEO al cuvântului-cheie (keyword difficulty).

-    Ce SERP-uri avem (imagini, video, news, ads etc.).

-     Costul mediu în Google Ads pentru promovare pe cuvintele-cheie selectate.

 

 

•         Analiză pe gradul de indexare. Soluții de îmbunătățire.

•         Poziționarea în motoare de căutare și pe partea de user-friendliness.

•         Auditul profilului de link-uri, auditul conținutului.

•         Analiza structurii interne.

•         Analiza codului – sursă.

•         Analiza performanțelor SEO.

•         Analiza erorilor (tip: 4XX - 5XX)

•         Analiza folosirii Structured Data. Sugestii.

•         Analiza Conținutului duplicat/repetitiv.

•         Folosirea tag-urilor SEO.

•         Studierea structurii site-ului. Prezentarea arhitecturii ideale a unei pagini.

•         Probleme depistate la nivel de adrese URL. Soluții de optimizare.

•         Probleme depistate la nivel de meta informație. Mod de optimizare.

•         Probleme depistate la nivel de scor de viteză. Soluții de mărire a vitezei de încărcare a site-ului.

•         Raportul final conține erorile site-ului și soluții pentru înlăturarea lor: cele de arhitectură, cele de SEO, omiterile la categoria prietenie față de utilizator, erorile tehnice.

•         Analiza traficului organic pentru o anumită perioadă din Google Analytics, cu sugestii de îmbunătățire.

•         Analiza backlinks (calitatea lor).

•         Analiza Spam score (+ sugestii de corectare).

•         Analiza competiției: pe partea trafic organic și backlink-uri.

•         Alte erori depistate anume la site-ul tău.

 

Procedura de lucru în audit SEO:

Se studiază fiecare pagină a unui site:

•        Șablonul paginii – arhitectura acesteia.

•         Ierarhia paginilor – ierarhia meniurilor, submeniurilor.

•         Structura adreselor URL – cuvinte-cheie, formă.

•         Structura de legături interne – logica şi valoarea SEO a acestora.

 

Vor fi propuse sugestii cu privire la viteza de încărcare a site-ului. Timpul de încărcare este un factor important care determină calitatea site-ului. Plus, acest parametru influențează mult timpul petrecut pe pagină a potențialilor clienți, cât și dorința potențialilor clienți de a frunzări tot mai multe pagini de pe website. Folosind instrumente de analiză SEO, vom stabili exact ce modificări necesită a fi efectuate pentru a îmbunătăți parametru de viteză a site-ului.

 

  • Analiza SEO off-page - SEO off-page înseamnă creșterea nivelului de popularitate al website-ului, folosind tehnici și instrumente de PR și Link Building. Link Building-ul constă în direcționarea link-urilor valoroase și relevante către site-ul tău. La această etapă, se vor analiza oportunitățile de a crește vizibilitatea brandului și autoritatea website-ului. Asta se va face prin implementarea diferitelor strategii de Link Building. Prezența în directorii locale și internaționale, plasarea anunțurilor și a comunicatelor despre compania ta sunt doar câteva. Vom analiza cum se poate atingere masa critică (a numărului suficient de link-uri, care te-ar face comparabil cu concurenții. Și ar atrage atenția motoarelor de căutare asupra site-ului tău) de link-uri spre site-ul tău, prin publicarea unui conținut bun despre afacerea ta.

Ai nevoie de consultanță SEO? Contactează-ne acum la +373 69809235 sau info{@}seolitte.com!

Summary
Consultanță SEO
Service Type
Consultanță SEO
Provider Name
SEOLITTE,
Stefan cel Mare, 69, etajul 2, of. 3,Chișinău,Chișinău-2001,
Telephone No.069809235
Area
Republica Moldova, România
Description
Consultanță SEO înseamnă analiză SEO pe ore. Îți vom arăta punctele slabe ale website-ului tău, ca să-ți poți scala activitatea în online. Prezentăm rapoarte de SEO audit, analiza concurenței, analiza cuvintelor-cheie etc.
Scroll to Top