Marketing Online în Moldova & România

Servicii SEO / Optimizare Site

Noțiunea de servicii SEO (ori, cum li se mai spune servicii optimizare SEO) ar trebui întotdeauna să fie explicată ca a-ți asigura un loc în Top 5 în rezultatele căutării în Google (parte componentă a serviciului de marketing online) pe termen lung.

Servicii Promovare Website

După o anumită perioadă de activitate în nișa ta, ai observat, probabil, că fără o promovare online eficientă, afacerea nu este profitabilă. Iar dacă afacerea este exclusiv virtuală, precum deținerea unui magazin online.

Promovare Social Media

Promovarea online este mai mult decât o necesitate atunci când vorbim despre crearea unui brand sustenabil și creșterea profiturilor în 2021. Începând cu crearea unui SEO eficient și până la promovare pe social media, fiecare afacere online, oricât de mică ar fi, are nevoie de o strategie.

Audit SEO

Audit SEO înseamnă examinarea întregului website pentru a depista eventualele sale erori ce țin de SEO, precum: cele de arhitectură, problemele la capitolul marketing online, erorile tehnice – toate analizate în detalii, după criterii de clasare în Google.

Setare Google Ads / Pay-per-click

Publicitatea Google Pay per click (PPC sau plata pentru click) e una dintre cele mai larg răspândite scheme de plată pentru publicitatea online, utilizată pe scară largă de motoarele de căutare precum Google, Bing șiYahoo.

Servicii de SEO Copywriting

Ținând de faptul că anume conținutul de pe pagina ta web este factorul determinant al succesului tău în marketing online, a face SEO Copywriting de calitate nu este una dintre misiunile cele mai simple de îndeplinit. Tocmai din acest motiv s-ar putea să te fi gândit la outsourcing.

Prețuri Servicii / Promovare Web

Prețul serviciilor SEO propuse depinde de 3 factori esențiali: Maturitatea pieței și nivelul de concurență de pe piață, Gradul de optimizare actual al site-ului și Scopurile propuse: nivelul de vizibilitate și impactul care sunt urmărite de către client prin apelarea la servicii de digital marketing.

Curs SEO / Google Ads / Analytics

Obținerea vizibilității prin marketing online reprezintă, actualmente, cheia care îți poate deschide ușa spre vânzări online, cititori pentru blogul sau site-ul tău informațional ori, pur și simplu, trafic calitativ spre website-ul pe care îl deții. În 2021, dacă nu te faci cunoscut în mediul online.

Automatizare Marketing

A venit timpul să uiți de Excel și de introducerea manuală a datelor despre clienții tăi. Tot în 2021 vei putea să crești de minimum 3 ori și vânzările lunare pe care le face compania ta, doar prin online marketing. Cum e posibil? Salvând timpul angajaților tăi și oferindu-le șansa să se ocupe în exclusivitate de vânzări.

Luați legătura cu noi oricând!

Orar

L-V:

9 -18

Telefon

+373 69809235

© copyright 2021 Seolitte. All Rights Reserved.