Servicii Marketing Online în Moldova & România

Servicii SEO / Optimizare Site

Promovarea și optimizarea site-urilor web pentru a se clasa în topul motoarelor de căutare pe cuvinte-cheie relevante domeniului de activitate. Presăm servicii SEO de mai mult de 7 ani, după protocol propriul funcțional.

Servicii de Promovare Website

Promovăm site-uri mici, medii și mari prin strategii de marketing online adaptate situației tale specifice. Creăm mixul de marketing potrivit situației site-ului tău și necesităților tale pe partea de conversii și vânzări.

Promovare Social Media

Menținem paginile tale din rețelele de socializare, te ajutăm să targhetezi audiența ta prin mesaje corecte, adaptate la publicul țintă. Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn – pe toate creăm o prezență imbatabilă pentru tine.

Audit SEO

Facem analize de SEO pe partea funcțională și tehnică a site-ului tău. Prezentăm un raport de audit SEO cu toate problemele site-ului: pe partea de SEO tehnic, poziționarea pe cuvintele-cheie și analiza pe off page.

Setare Google Ads / Pay-per-click

Prin Google Ads (anunțuri text și bannere display în rețeaua de site-uri partenere Google) poți obține rezultate imediate: lead-uri, conversii și clienți fideli. Știm cum să setăm campanii eficiente de promovare online în rețeaua PPC.

Servicii de SEO Copywriting

Creăm texte convingătoare despre produsele și serviciile tale. Începând cu descrieri de produse, paginile despre servicii sau echipă, ori chiar comunicate de presă – toate pot arăta ireproșabil, fiind scrise de un copywriter profesionist.

Prețuri Servicii SEO

Vezi pachetele noastre de servicii de marketing digital și prețurile propuse pentru ele. Prețul de obicei depinde de volumul de muncă ce trebuie efectuat și de etapa de dezvoltare la care este afacerea ta.

Consultanță SEO

Faci SEO, dar rezultatele se cam lasă așteptate? Apelează la echipa de consultanță SEO de la SEOLITTE. Analiza noastră va fi pe ore și îți va arăta punctele slabe ale afacerii, ca să poți scala activitatea ta în online.

Curs SEO + Copywriting+ G. Analytics

Acum ai șansa să înveți de la traineri care am mai mult de 7 ani experiență în domeniu. Predăm optimizare SEO, copywriting, Google My Business, Google Ads și Social Media Marketing pe baza experienței noastre și cu exemple reale.

Contactează-ne când dorești

Telefoane

RO: + 40721 536 067

MD: +373 69 809 235

Program

L-V: 09:00 – 18:00

S-D: Liber

Email

Email: info{@}seolitte.com

Summary
Marketing Digital
Service Type
Marketing Digital
Provider Name
SEOLITTE,
Stefan cel Mare, 69, etajul 2, of. 3,Chisinau,Chisinau-2001,
Telephone No.+37369809235
Area
Republica Moldova, România
Description
Prestăm servicii de promovare site-uri în mediul online. Oferim garanția rezultatelor și promitem doar cea mai bună calitate. Îți oferim o strategie unică de promovare pentru brandul tău și folosim cele mai instrumente de marketing online.