Servicii Digital Marketing

Oferim o gamă largă de servicii de digital marketing (SEO, Google AdWords, SEO Copywriting etc.) pe care le îmbinăm armonios întru construirea unui mix corect de marketing online. În livrarea serviciilor de promovare digitală, recurgem la folosirea tehnicilor și uneltelor de promovare digitală alese în mod individual pentru fiecare client în parte, în conformitate cu necesitățile acestuia. Aceste servicii sunt oferite la prețuri accesibile și la cele mai înalte standarde de calitate. Avem soluții complexe, livrând servicii precum: Optimizarea SEO a site-ului, Setarea Campaniilor de tip Google Ads, Publicare pe Facebook, Servicii de Link-Building (construire de partineriate online etc.), audit SEO și multe altele pe care puteți să le descoperiți mai jos. Scopul nostru major fiind să vă ajutăm să vă creșteți vizibilitatea în mediul virtual și respectiv - vânzările provenite din online.

Optimizare site
Servicii SEO

Optimizarea SEO pentru motoarele de căutare (cum este Google), include analize și îmbunătățiri pentru site-uri, toate după tendințele de user-friendliness și după algoritmii de rank-are ai motoarelor de căutare din 2019. Oferim Servicii SEO performante.

optimizare website - seo
servicii de publicitate si promovare seo
Publicitate Plătită
SEM - Google Ads & Remarketing

Setarea campaniilor de remarketing & a publicității pătite AdWords (campanii de publicitate sponsorizate) de către noi, precum și monitorizarea/ îmbunătățirea performanțelor campaniilor de promovare de tip PPC (Pay-per-click).

Audit SEO
Analiza site-ului

Analizăm în detaliu și pe sute de criterii de poziționare în Google - fiecare pagină / compartiment sau template al site-ului dvs. și vă prezentăm un raport de Audit SEO cu toate problemele descoperite. Urmărim deficiențe de structură, indexare, poziții în motoarele de căutare etc.

servicii seo, analize seo
Marketing în rețele sociale
SMM p/u Facebook, Twitter

Promovarea brandului dvs. și pe rețelele de socializare cum sunt Facebook, Twitter – acolo unde aveți acces direct și puteți manifesta atitudine prietenoasă față de potențialii clienți, ca să fiți mai aproape de ei și necesitățile lor. Îmbunătățirea imaginii publice.

social media - servicii online
serviciile de promovare online
Monitorizarea Reputației Online
Ameliorarea vizibilității

Urmărim absolut toate mențiunile dvs. online și vă anunțăm despre ele prin raportarea periodică. Luăm măsuri spre ameliorarea imaginii și brandului dvs. în caz că apare feedback negativ. Monitorizăm aparițiile și mențiunile pe Internet a Concurenților dvs. și a tuturor noutăților din nișă.

Copywriting
Scrierea Advertorialelor, textelor

Scrierea textelor pentru website sau blog - texte documentate și analize profunde în română / engleză / rusă. Avem talent și experiență extinsă în scrierea articolelor interesante și analizelor pentru bloguri sau pentru paginile site-urilor. Practicăm scrierea textelor SEO optimizate, cele ce au șanse multiple de a obține poziții bune în Motoarele de Căutare.

seo servicii, social media marketing romania
Rezumat
Digital Marketing
Voturile utilizatorilor
5 based on 221 votes
Tipul Serviciului
Digital Marketing
Numele Agenției
Seolitte ,Chișinău, Telephone No. +373 69 231 335
Țara
România / Moldova
Descriere
Oferim servicii de îmbunătățire a vizibilității online: SEO (optimizare website), SEM (marketing în motoare de căutare), SMM (Marketing și Administrare pagini în Social Media), Audituri SEO (analize SEO a site-urilor), Monitorizarea reputației online etc.
to top button