Servicii Marketing Online în Moldova & România

promovare online de calitate

Servicii SEO / Optimizare Site

Cu o experiență de peste 8 ani în domeniul SEO, suntem alegerea ideală pentru a promova online și optimiza site-ul tău în Moldova și România. Folosim protocolul nostru funcțional, adaptat rigorilor SEO din 2024, pentru a clasa site-ul tău pe cuvinte-cheie relevante domeniului tău de activitate.

Servicii de Marketing Website

Indiferent dacă ai un website mic, mediu sau mare, avem soluții de marketing adaptate necesităților tale specifice. Vom crea un mix de marketing potrivit website-ului tău, concentrându-ne pe conversii și vânzări în 2024. Cu abordarea noastră personalizată, afacerea ta va crește și se va dezvolta.

Promovare Social Media

Prezența pe rețelele de socializare este esențială în 2024, iar noi suntem experți în a-ți menține paginile în top. Folosește serviciile noastre de marketing online pentru a atrage audiența potrivită. Pe Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn - cu noi, vei avea o prezență imbatabilă în mediul digital.

Audit SEO

Un site performant necesită o bază tehnică și funcțională solidă, iar cu serviciile noastre de audit SEO, vei descoperi toate problemele legate de SEO on-page, poziționarea pe cuvinte-cheie și analiza off-page. Raportul de audit SEO oferit de echipa noastră te va ajuta să identifici și să rezolvi rapid orice impedimente pentru succesul online.

Setare Google Ads / Pay-per-click

Pentru rezultate imediate, campaniile Google Ads (Search, Remarketing & Display) sunt esențiale. Cu serviciile noastre de marketing online PPC, vei obține lead-uri, conversii și clienți fideli. Setăm campanii eficiente de promovare online pentru a aduce afacerea ta în fața publicului potrivit, după toate rigorile și standardele de calitate din 2024.

Servicii de SEO Copywriting

Cu texte convingătoare și profesioniste, vom pune în valoare produsele și serviciile tale în 2024. Fie că este vorba despre descrieri de produse, pagini despre servicii, advertoriale sau comunicate de presă, copywriterii noștri talentați vor crea doar conținuturi de cea mai bună calitate pentru website-ul și afacerea ta.

Prețuri Servicii SEO

Transparența este foarte importantă pentru noi, iar prețurile noastre sunt determinate de volumul de muncă necesar și etapa de dezvoltare a afacerii tale. Avem pachete de servicii de marketing online și SEO adaptate nevoilor tale și bugetului tău.

Consultanță SEO

Dacă ai început să faci SEO, dar rezultatele întârzie să apară, apelează la echipa noastră de consultanță SEO. Cu o analiză detaliată, taxată doar pe ore, îți vom arăta punctele slabe ale prezenței site-ului tău și îți vom oferi soluții pentru a scala activitatea ta în mediul online.

Curs SEO + Copywriting+ G. Analytics

Dacă dorești să devii un expert în marketing online, poți participa la cursurile noastre, conduse de traineri cu peste 8 ani de experiență în domeniu. Vei învăța despre SEO, copywriting, Google My Business, Google Ads și Social Media Marketing, pe baza unor exemple reale.


Contactează-ne când dorești

Telefoane

RO: + 40721 536 067

MD: +373 69 809 235

Program

L-V: 09:00 - 18:00

S-D: Liber

Email

Email: info{@}seolitte.com

Summary
Marketing Digital
Service Type
Marketing Digital
Provider Name
SEOLITTE,
Stefan cel Mare, 69, etajul 2, of. 3,Chișinău,Chișinău-2001,
Telephone No.+37369809235
Area
Republica Moldova, România
Description
Prestăm servicii de promovare site-uri în mediul online. Oferim garanția rezultatelor și promitem doar calitate. Îți oferim o strategie unică de promovare pentru brandul tău și folosim cele mai noi instrumente de marketing online.
Scroll to Top