Rezultate Aduse / Studii de Caz

Rezultate aduse. Studii de caz pe baza clienților

În SEO cel mai mult contează rezultatele aduse. Or, pentru asta suntem plătiți. Așa că am decis să vă aratăm ce am reușit să facem pentru clienții noștri. Pagina dată este împărțită în câteva capitole, fiecare reprezentând un KPI din SEO și unul sau mai multe exemple de atingere a acestor KPI-uri de către Seolitte. Am pus aici maximum posibil din date: o să vedeți creșteri în poziții, creșteri procentuale, însă… nu tot tabloul, pentru că traficul unui website este, de obicei, o cifră foarte sensibilă (de care ar putea, evident, profita concurenții) și noi respectăm intimitatea clienților noștri.

Haideți, deci, să vedem câteva studii de caz despre cum a funcționat SEO:

  1. Creștere în poziții.
  2. Sporire vizibilitate.
  3. Mai mult trafic organic.
  4. Scădere bounce rate.

Rezultate SEO aduse

1. Sporire viziblitate + creștere poziții în rezultatele căutărilor:

a. achizitii.md:

Despre proiect:

Perioada de lucru: 6 luni.

Rezultate: creșteri pe cele mai competitive cuvinte-cheie din nișă, sporire vizibilitate. Menținere rezultate și la jumătate de an după finalizarea lucrărilor SEO.

2 Sporire viziblitate + creștere poziții în rezultatele căutărilor:

a. paynet.md

Despre proiect:

Perioada de lucru: 2 luni.

Rezultate: + 171.06% trafic organic, creșteri pe cuvinte-cheie cu număr mare de căutări, brand awareness.

b. litera.md

Despre proiect:

Perioada de lucru: 3 luni.

Rezultate: creșteri pe cuvinte-cheie, dublare trafic organic, mențnerea rezultatelor pe termen lung, chiar și fără SEO de menținere (screenshot luat la 5 luni după încheierea contractului).

3. Scădere bounce rate + creștere timp petrecut pe pagină:

a. theia.md

Despre proiect:

Perioada de lucru: 1 luna.

Rezultate: scădere bounce rate, mărirea timpului mediu petrecut pe site, brand awareness. Revenim cu cifre noi la 3 luni de proiect.

Despre proiect: Scrierea articolelor informative, agajante.

Perioada de lucru: în demarare

Rezultate: scădere bounce rate, mărirea timpului mediu petrecut pe site.

Dorești și tu sporirea vizibilității, creșterea brand awareness-ului și creșterea traficului organic – și consecvent – a numărului de clienți?

Apelează, cu încredere, la serviciile SEO de la Seolitte. Suntem o agenție locală din Moldova, care cunoaște câteva limbi, învață zilnic SEO, participă la conferințe SEO internaționale, știe să citească cifre și să aducă rezultate! Contactați-ne pentru o ofertă SEO personalizată sau un audit pentru website-ul tău!

Ai nevoie de ajutor?

Îți oferim cele mai de calitate servicii de promovare digitală în România și Republica Moldova: SEO, Social Media Marketing, Google Ads, SEO copywriting și altele. Avem grijă să utilizăm cele mai cotate instrumente de analiză online, să creăm rapoarte detaliate și să îți prezentăm rezultatele obținute.

+ 373 69 809 235

Ia legătura cu noi oricând!

Orar

L-V:

9 -18

Telefon

+373 69809235

+40726794856

© copyright 2022. SEOLITTE. All Rights Reserved.