Audit SEO al website-ului

Analize pe indexare și user-friendliness

Audit SEO înseamnă scanarea întregului dvs. website pentru a depista eventualele sale erori pe SEO, precum și cele de arhitectură, pe partea de prietenie față de utilizator, după criterii de rank-are în motoarele de căutare etc. Audit SEO primit de la Seolitte înseamnă o analiză vastă și amănunțită a fiecărei pagini sau template de pagină a site-ului pe care îl dețineți.

Analizăm, din punct de vedere SEO, cu mare drag, site-ul dvs. pentru a depista principalele sale erori, dar și oportunitățile de promovare online / optimizare website.

Plata pentru analiza SEO se stabilește în funcție de mărimea și istoricul site-ului dvs. Realizarea unui Raport de audit SEO solicită de la câteva zile la circa o lună de lucru a experților SEO. Noi, însă, vă putem oferi o analiză Gratuit, ca să ne cunoaștem mai bine și să vedeți cum lucrăm. Scrieți-ne!

Aici puteți citi mai multe despre: ce înseamnă SEO. Iar de aici puteți afla: cum prestează Seolitte serviciile sale SEO.

Ce este Un SEO Raport de Audit?

O Analiză SEO despre Poziționarea în Motoare de Căutare.

Un Audit SEO este cea mai completă analiză a site-ului din punct de vedere tehnic şi funcțional.

El contribuie la descoperirea factorilor ce afectează poziționarea favorabilă în motoarele de căutare pe cuvinte-cheie relevante.

Raportul de audit SEO subliniază principalele oportunități de optimizare și promovare ale site-ului.

Fiind o analiză foarte detaliată a site-ului, un audit SEO bun poartă site-ul dvs. prin factorii cei mai importanți ai algoritmilor de poziționare ai motoarelor de căutare.

Astfel încât veți obține informații privind starea site-ului dvs., și anume: despre optimizarea On Page, optimizare OffPage, Prezența și Performanța în Social Media, detalii pur tehnice, cum ar fi viteza de încărcare a site-ului, Autoritatea Website-ului.

De asemenea, această analiză va cuprinde analiza tuturor tag-urilor SEO și indicații exacte privind implementarea lor. Vom sublinia principalele greșeli ale site-ului dvs. la capitolul "optimizare" și vă vom oferi sfaturi cum să redresați situația și cum să evitați comiterea acestor greșeli pe viitor.

Mai mult decât atât, în SEO Audit-ul nostru vă vom oferi indicații despre schimbările care trebuie făcute ca toate tag-urile SEO să fie implementate corect și site-urile dvs. să corespundă standardelor de calitate ale motoarelor de căutare.

seo audit de la seolitte, analize detaliate
seo audit al siteului

Care este Scopul unui SEO Audit?

Scopul SEO auditului este de a depista, în primul rând, problemele globale ale site-ului, adică acelea ce constituie un obstacol pentru ca o pagină aleatorie de pe site să se poziționeze în motoarele de căutare mai sus decât în prezent.

Având drept scop să vă ajutăm să vă îmbunătățiți prezența online, noi vă prezentăm o listă cu de problemele depistate, dar și cel puțin câte o soluție bazată pe best-practices la fiecare.

În acest scop, analizăm în detaliu:

  • template-ul paginii – arhitectura acesteia;
  • ierarhia paginilor – ierarhia meniurilor, submeniurilor;
  • structura adreselor URL – denumire, formă;
  • structura de legături interne – logica şi reuşita pe SEO a acesteia.

Întru îndeplinirea scopului propus se apelează la instrumente și cunoștințe pe SEO, ceea ce include, dar nu se rezumă numai la:

  • Unelte SEO - performanțele site-ului în motoare de căutare (comparativ cu concurenții, pe un eșantion de expresii de căutare relevante);
  • Date istorice - folosim istoricul din Analytics-ul site-ului, Web Master Tools şi alte instrumente care studiază în dinamică evoluţia site-ului pentru a înţelege mai bine business-ul dvs.;
  • Monitorizarea traficului site-ului;
  • Monitorizarea gradului de sănătate a site-urilor şi prezentarea unor soluţii în caz de necesitate;
  • Analize şi Rapoarte SEO.

Un Audit SEO de la Seolitte conține sfaturi de user-friendliness racordate la site-ul dvs. Vă arătăm erorile pe SEO şi nu doar, precum şi unde vă situaţi, comparativ cu concurenţii, pe cuvinte-cheie relevante.

Venim cu propuneri şi indicaţii exacte despre cum trebuie să optimizaţi site-ul dvs. astfel încât el să fie mai notoriu şi mai popular în nişa lui.

Raportul de audit SEO adesea scoate în evidență probleme ce țin și de prietenia față de utilizatorii website-ului dvs., ceea ce vă ajută mult mai apoi la mărirea calității întregului site și al conținutului acestuia.

După livrarea unui Audit SEO detaliat și bine-documentat, putem să vă ajutăm să rezolvați problemele depistate și să vă îmbunătățiți pozițiile în rezultatele Google, prin livrarea unor servicii SEO.

analiza seo si audit
audit seo al websiteului, optimizare si analiza

Ce include un audit al website-ului?

1. Analiza Cuvintelor-cheie

E o analiză detaliată a tuturor expresiilor pe care trebuie să vă promovaţi afacerea/ blogul. Aici analizăm tendinţele pieţei – uneltele noastre SEO colectează date despre cele mai bune și populare cuvinte. De asemenea, aici descoperim posibilități de atragerea a traficului nou – pe cuvinte încă neexplorate.

2. Analiza concurenţilor

Ea studiază comparativ mai multe criterii SEO şi de user-friendliness în raport cu concurenţii din nișa dată. Practic – analizăm fiecare site în parte (separat – al dvs. și ale concurenților) şi compilăm un raport detaliat în care arătăm gradul de optimizare și promovare al fiecăruia dintre concurenți și soluții de depășire a lor.

3. Analiza structurii interne a site-ului și a armonizării conținutului

Verificăm corectitudinea aranjării conținutului în pagină, importanța dată cuvintelor-cheie în interiorul textelor, numele categoriilor și corectitudinea alegerii lor. Oferim sugestii de optimizare la nivel de adrese URL, meta descrieri, titluri, texte, imagini etc.

4. Analiza codului – sursă

Deși un SEO expert nu este programator, el știe care trebuie să fie structura unei pagini ca ea să corespundă standartelor motoarelor de căutare, săfie ușor indexabilă și ușor de înțeles de către acestea; dar mai ales – prietenoasă cu utilizatorii! Scannăm întregul site, depistăm toate erorile, le raportăm!

5. Optimizarea conținutului site-ului

Pe lângă analiza tehnică, oferim o serie de sugestii & sfaturi de user-friendliness. Aici răspundem la 2 întrebări:
a. Cum faci să ajungi la inima și rațiunea potențialului client/cititor?
b. Cum să fii prietenos și grijuliu față de vizitatorul site-ului tău, să nu-l dezamăgești.

6. Măsurăm viteza & arătăm metrici de performanță

Pentru că viteza site-ului contează vă oferim soluții concrete de majorare a acesteia, o măsurăm și o comparăm cu cea a concurenților. De asemenea, măsurăm rezultatele pentru o serie de indicatori valabili pentru motoarele de căutare, apoi – raportăm.

Vrei să vezi cât de buni suntem? Solicită un Audit SEO Gratuit!

Completează formularul sau scrie-ne direct la [email protected]

(De exemplu: istoricul website-ului, dacă a suferit vreo penalitate de la motoarele de căutare, dă-ne câteva cuvinte cheie de bază pentru nișa ta, spune-ne despre câțiva concurenți.)

Rezumat
Audit SEO
Voturile utilizatorilor
5 based on 92 votes
Tipul Serviciului
Audit SEO
Numele Agenției
Seolitte,Chișinău- Telephone No.+373 69 231 335
Țara
România
Descriere
Analiză a indexării și metricilor SEO ale site-ului.
to top button