Audit SEO al website-ului

Scurtă Definiție: Raport de Analiză SEO pe partea de indexare a site-ului în motorul de căutare și user-friendliness.

A face un Audit SEO înseamnă examinarea întregului dvs. website pentru a depista eventualele erori ce țin de SEO, precum cele de arhitectură, prietenie față de utilizator, erorile tehnice – toate analizate în detalii, după criterii de clasare în motoarele de căutare. Mai mult chiar, raportul de Audit SEO înseamnă o analiză SEO vastă și amănunțită a fiecărui șablon de pagină a site-ului pe care îl dețineți.

Analizăm, din punct de vedere SEO, site-ul dvs. pentru a depista – pe de o parte – greșelile lui, dar pe de alta – oportunitățile sale de promovare și dezvoltare online. Depistăm potențialul site-ului pe partea ce ține de cuvinte cheie, CTR, click-uri ratate și traficul potențial (adică cel ajuns la site-urile concurente).

În ce condițiii livrăm analizele noastre SEO?

Plata pentru analiza SEO online a site-ului unei firme se stabilește în funcție de mărimea și istoricul individual. Realizarea unui Raport de audit SEO solicită câteva zile de lucru a experților SEO și implică în sine și analiza nișei și a business-ului.

Noi vă putem oferi o analiză gratuită în vederea unei colaborări ulterioare, ca să ne cunoaștem mai bine și să vedeți cum lucrăm. Scrieți-ne!

Aici puteți citi mai multe despre ce înseamnă SEO.

Ce este un Raport de Audit SEO?

Reprezintă analiza SEO online a site-ului din punct de vedere tehnic şi funcțional. El contribuie la descoperirea factorilor ce afectează poziționarea în motoarele de căutare, pe cuvinte-cheie relevante.

Raportul de audit SEO subliniază principalele oportunități de optimizare și promovare ale site-ului. Fiind o analiză foarte detaliată a site-ului, un audit SEO online bun compară site-ul dvs. cu factorii cei mai importanți ai algoritmilor de poziționare în rezultatele motoarelor de căutare.

Astfel încât veți obține informații privind starea site-ului dvs., și anume: despre nivelul de optimizare On Page, optimizare OffPage, Prezența și Performanța în Social Media, dar și detalii tehnice, cum ar fi viteza de încărcare a site-ului, Autoritatea Website-ului etc.

De asemenea, analiza site-ului unei firme va cuprinde, obligatoriu, analiza tuturor tag-urilor de SEO și indicații exacte privind implementarea/optimizarea lor. Vom sublinia principalele greșeli ale site-ului dvs. la capitolul „optimizare” și vă vom oferi sfaturi cum să redresați situația, precum și cum să evitați comiterea acestor greșeli pe viitor.

Mai mult decât atât, în SEO Audit-ul nostru vă vom oferi indicații despre schimbările care trebuie făcute ca toate etichetele SEO să fie implementate corect și site-ul dvs. să corespundă standardelor de calitate ale motoarelor de căutare.

Care este scopul unui SEO Audit?

Scopul SEO auditului este de a depista, în primul rând, problemele globale ale site-ului, pe care trebuie să le identifice și rezolve consultanții SEO, adică obstacolele pentru ca o pagină aleatorie de pe site să se poziționeze în motoarele de căutare mai sus decât în prezent. Având drept scop să vă ajutăm să vă îmbunătățiți prezența online, noi vă prezentăm nu doar o listă cu de problemele depistate, dar și, cel puțin, câte o soluție bazată pe cele mai bune practici SEO – pentru fiecare eroare în parte.

Așadar, analizăm în detaliu:

șablonul paginii – arhitectura acesteia;

ierarhia paginilor – ierarhia meniurilor, submeniurilor;

structura adreselor URL – cuvinte-cheie, formă;

structura de legături interne – logica şi valoarea SEO a acestora.

Pentru îndeplinirea scopului propus, se apelează la instrumente (specializate în analiza SEO online) și cunoștințele specialiștilor SEO, ceea ce include, dar nu se rezumă numai la:

Unelte SEO – performanțele site-ului în motoare de căutare (comparativ cu concurenții, pe un eșantion de expresii de căutare relevante);

Date istorice – folosim istoricul din Analytics-ul site-ului, Web Master Tools şi alte instrumente care studiază în dinamică evoluţia site-ului pentru a înţelege mai bine business-ul dvs.;

Monitorizarea traficului site-ului;

Monitorizarea gradului de sănătate a site-urilor şi prezentarea unor soluţii în caz de necesitate;

Analize şi Rapoarte SEO.

Un Audit SEO de la SEOLITTE conține sfaturi de user-friendliness racordate la site-ul dvs. și reprezintă baza pentru optimizarea SEO ulterioară. Vă arătăm și date despre unde vă situaţi, comparativ cu concurenţii, pe cuvinte-cheie relevante. Venim cu propuneri şi indicaţii exacte despre cum trebuie să optimizaţi site-ul dvs. astfel încât el să fie mai notoriu şi mai popular în nişa lui.

După livrarea unui Audit SEO online detaliat și bine-documentat, putem să vă ajutăm să rezolvați problemele depistate și să vă îmbunătățiți pozițiile în rezultatele Google, prin livrarea unor servicii SEO.

Ce include un audit al website-ului?

Optimizarea SEO nu poate exista fără o listă bine definită de cuvinte-cheie, obținută printr-o analiză detaliată a tuturor expresiilor pe care trebuie să vă promovaţi afacerea/ blogul/ website-ul. Aici analizăm tendinţele pieţei – uneltele noastre SEO colectează date despre cele mai bune și populare cuvinte și fraze din nișă. De asemenea, descoperim posibilități de atragerea a traficului nou – pe cuvinte încă neexplorate.

Ea studiază comparativ mai multe criterii SEO şi de user-friendliness în raport cu concurenţii din nișa dată. Practic – analizăm fiecare site în parte (separat – al dvs. și ale concurenților) şi compilăm un raport detaliat în care arătăm gradul de optimizare și promovare al fiecăruia dintre concurenți și soluții de depășire a lor.

3. Analiza structurii interne

Verificăm corectitudinea aranjării conținutului în pagină, importanța dată cuvintelor-cheie în interiorul textelor, numele categoriilor și corectitudinea alegerii lor. Oferim sugestii pentru optimizarea SEO la nivel de adrese URL, meta descrieri, titluri, texte, imagini etc.

4. Analiza codului – sursă

Unele firme ce fac optimizare SEO au programatori în echipă, dar chiar și un SEO expert cu baza clasică de cunoștințe știe care trebuie să fie structura unei pagini ca ea să corespundă standartelor cele mai noi ale motoarelor de căutare, să fie ușor indexabilă și ușor de înțeles de către acestea; dar mai ales – prietenoasă cu utilizatorii! Examinăm întregul site, depistăm toate erorile, le raportăm!

5. Optimizare conținutului

Pe lângă analiza tehnică, oferim o serie de sugestii & sfaturi de user-friendliness. Aici răspundem la 2 întrebări:

a. Cum faci să ajungi la inima și rațiunea potențialului client/cititor?

b. Cum să fii prietenos și grijuliu față de vizitatorul site-ului tău, să nu-l dezamăgești.

Consultanța SEO include, evident, și o serie de rapoarte. Pentru că viteza site-ului contează în 2022 vă oferim soluții concrete de îmbunătățire a acesteia, o măsurăm și o comparăm cu cea a concurenților. De asemenea, măsurăm rezultatele pentru o serie de indicatori foarte importanți pentru motoarele de căutare, iar apoi vi-i raportăm.

Contactează-ne când dorești

Telefoane

RO: + 40721 536 067

MD: +373 69 809 235

Program

L-V: 09:00 – 18:00

S-D: Liber

Email

Email: info{@}seolitte.com

Summary
Audit SEO
Service Type
Audit SEO
Provider Name
SEOLITTE,
Stefan cel Mare, 69, etajul 2, of. 3,Chisinau,Chisinau-2068,
Telephone No.069809235
Area
Republica Moldova, România
Description
Un audit SEO detaliat făcut de expertul în SEO te va ghida către succes. Acest raport de audit reprezintă o analiză tehnică, funcțională și de clasare a site-ului tău. Măsurăm sute de metrici SEO și cu un plan de amiliorare a situației.