Servicii de SEO Copywriting (editoriale și texte SEO optimizate scrise de content writer)

Conținutul textual de pe site-ul tău este un factor determinant al realizării profesioniste a strategiei de marketing digital. Or, a face SEO Copywriting de calitate nu este una dintre misiunile cele mai simple. Exact din acest motiv s-ar putea să te fi gândit la outsourcing.

De ce este SEO Copywriting-ul atât de necesar? Pentru că în procesul de SEO optimizare se impune îmbunătățirea continuă a conținutul textual. SEO Copywriting-ul ne ajută, astfel, să obținem o clasare mai rapidă în topurile Google și să facem un marketingul de conținut de calitate.

Reiterând cele menționate mai sus, un conținut textual eficient e garanția:

  • Îndeplinirii cu succes a strategiei de promovare digitală.
  • Unui brand awareness de calitate.
  • Unei legături informative dintre client și antreprenor.

Ce înseamnă să creezi un conținut textual bun? Există oare anumite reguli de care ținem cont pentru a atinge un nivel profesionist în SEO Copywriting? Vom răspunde la aceste întrebări în cele ce urmează.


SEO Copywriting: Introducere

Primul pas în SEO Copywriting este analiza nișei antreprenoriale pentru care scriem texte SEO. Or, reflectarea acesteia pe deplin va oferi un plus de valoare site-ului web.

Prin definiție, copywriting-ul este procesul de a crea un conținut textual care ar atrage vizitatorul unei pagini web. Apoi l-ar convinge să revină la ea sau să cumpere ce ai e oferit. Este un mecanism important pentru loializarea și informarea clientului. Așadar, copywriting-ul reprezintă o adevărată știință, un amestec de sociologie, psihologie a consumatorului și economie.

Multe firme implicate în procesul de optimizare SEO ajung să înțeleagă necesitatea instruirii destul de stricte a copywriterilor. Sau cum mai sunt numiți: content writeri din echipă. În plus, un content writer bun trebuie să cunoască firea umană, nevoile, preferințele, gusturile și dorințele oamenilor. Or, procesul de SEO optimizare trebuie să aducă plus valoare vizitatorilor, nu doar să semene” cuvinte-cheie pentru SEO în texte SEO de pe site.

Bineînțeles, alegând inițial o audiență potrivită, interesată de subiectele abordate, copywriterul poate oferi informația dorită vizitatorilor. Și o poate face într-un mod benefic pentru clasarea site-ului în rezultatele Google. Acesta este unul dintre primele lucruri de care ținem cont când ne apucăm să scriem un text bun.


Servicii de SEO Copywriting: fluxul de lucru la echipa SEOLITTE

Definim din start o structură clară a conținutului pe care îl oferim.

Uneori facem acest lucru chiar implicând cititorul. Îl întrebăm ce conținut și-ar dori să găsească astfel încât să fie util pentru el.

Lăsăm cititorii să creeze focus grupuri, unde să discute idei comune, scopuri, dificultăți întâmpinate. Sau să discute orice alte lucruri care ne-ar fi de folos mai târziu pentru a crea conținut pentru ei.

Începem prin a aranja conținutul pe pagină conform priorităților cititorului.

Care sunt întrebările esențiale pe care le discută vizitatorii paginii tale? Găsim răspunsul la această întrebare și începem a crea pagina web, explicând anume aceste lucruri. De ce explicăm prioritar esența? Pentru că vizitatorii paginii tale „scanează” în prima fază partea de sus a website-ului.

Unii dintre ei pot merge mai departe cu „scanatul”, dar alții se pot opri din start, spunându-și: „Nu, asta nu este pentru mine”. Cu toate că poate există, cu adevărat, „ceva pentru ei”, undeva acolo. Ne asigurăm că localizăm informația esențială de care ei au nevoie într-un loc accesibil și vizibil pe pagina ta.

Creăm accesibilitate.

Oamenii nu au nevoie de complicații. Or, fiecare dintre noi este sătul de complicațiile cărora trebuie să le facem față în viața de zi cu zi. Orice utilizator, când accesează un link a unei pagini web, își dorește, undeva în sinea lui, să găsească soluții la problemele lui. Plus, vrea ca totul să fie ușor de implementat în practică.

Știm că audiența ta este unică!

Asta înseamnă că cei care îți vizitează pagina web, deși pot avea același scop, de a găsi informații, sunt diferiți. Fiecare dintre ei are nivele diferită de educație, expertiză, experiențe și cunoștințe. Tocmai de aceea facem conținutul pentru pagina ta mult mai flexibil. În acest sens utilizăm metode diversificate de prezentare: vizuale, auditive, scrise, sau orice altă formă interactivă.

Și bineînțeles, nu uităm să distribuim conținutul pe rețelele de socializare. Facem asta pentru o mai bună popularizare a lui, creând, totodată, mai multe linkuri.

Da, vorbim despre Off-Page SEO (SEO în afara paginii), bine-cunoscutul termen care se referă la toate lucrurile pe care le putem face în afara paginii tale web. SEO Off-Page te ajută să obții o poziție mai înaltă în rezultatele motoarelor de căutare. Rețelele de socializare, forumurile, blogurile – sunt doar câteva dintre metode care pot fi de folos în vederea atingerii acestui scop. Toate aceste metode de promovare sunt discutate în cadrul fiecărui proiect în parte.

Ce trebuie să memorizezi despre SEO Copywriting?

Pe lângă aceste reguli, nu uităm că pentru a crea impact e nevoie ca pagina ta web să conțină o valoare adițională față de cele concurente.

Optimizarea unei pagini web în motoarele de căutare este, desigur, un lucru important. Dar, ceea ce o face echipa SEOLITTE diferită de alte agenții de marketing este că SEO nu este unicul nostru scop, ci urmărim să creștem vânzările reale.

Noi ne gândim mai ales la nevoile vizitatorilor tăi și îi ajutăm să găsească pe pagina ta web soluții la problemele cu care se confruntă!

Te-am intrigat? Scrie-ne pentru a ne cere o ofertă de servicii de Copywriting (sau scriere de texte SEO). Sau sună-ne la +373 69 809 235 (Moldova) și +40721 536 067 (România) pentru a-ți arăta câte putem face pentru tine!

Contactează-ne când dorești

Telefoane

RO: + 40721 536 067

MD: +373 69 809 235

Program

L-V: 09:00 - 18:00

S-D: Liber

Email

Email: info{@}seolitte.com

Summary
Scriere de texte la comandă
Service Type
Scriere de texte la comandă
Provider Name
SEOLITTE,
Stefan cel Mare, 69, etajul 2, of. 3,Chisinau,Chisinau-2001,
Telephone No.+37369809235
Area
Republica Moldova, România
Description
Creăm texte comerciale pentru tine și brandul tău: advertoriale, descrieri de produs, texte pentru website. Folosim tehnici rezultative de SEO copywriting și scrieim în română, rusă și engleză.
Scroll to Top