martie 3, 2023

Alina Hasnaș

Când, cum și de ce alegi să faci SEO pentru site-ul tău?

SEO este modul în care Google determină site-urile care merită poziționări pentru termeni cheie relevanți activității site-ului (care reprezintă de obicei produsele și serviciile tale), introduși în motorul de căutare.

În 2023 SEO este, cu siguranță, rentabil. Industriile competitive pot cheltui sume mari de bani pentru traficul de pagini web. Desigur, puteți cumpără în continuare spațiu publicitar, dar dacă lucrezi cu un buget restrâns, SEO este o modalitate excelența de a conduce un trafic calificat pe site-ul tău, fără plătești direct pentru acesta.

Dacă citești acest articol, s-ar putea te întrebi, dacă întradevăr SEO este important și util pentru site-ul tău la etapa actuală la care se află afacerea. Poate ai un business în domeniul în care practic nu ai concurenți, de aceea, posibil deja ocupi poziția de lider. Sau poate doar dorești să îți faci numele cunoscut și te întrebi dacă SEO este varianta potrivită pentru asta. Indiferent de situația ta, dacă ai un site web  cu care captezi lead-uri și faci vânzări, optimizarea SEO este importantă să fie făcută mai devreme sau mai târziu. Indiferent dacă afacerea ta este una nouă sau veche, se luptă să rămână pe linia de plutire, sau are succes, e mică sau mare, SEO îi poate aduce multă tracțiune. De fapt, chiar dacă ești cel mai bun din industria ta, SEO este în continuare important. Industria SEO evoluează în mod constant și trebuie rămâi la curent cu ultimele tendințe pentru a te menține în clasamentul din rezultatele căutării.

SEO este un instrument internațional, care exclude existența oricăror frontiere: fie dorești să-ți promovați afacerea la nivel local sau să-ți extinzi vizibilitatea în întreagă lume, acesta este instrumentul eficient și fiabil la care se poate apela. Ai nevoie de un partener de încredere, un specialist sau o agenție SEO care înțelege pe deplin afacerea ta și lucrează împreună cu tine pentru a implementa soluții SEO concepute pentru a te ajuta ajungi la mai mulți oameni și câștigi mai multe venituri.

Atunci când selectezi o agenție SEO cu care lucrezi, este important examinezi mai mulți factori cheie. În primul rând meriți să lucrezi cu un reprezentant de top al domeniului SEO, care să-ți propună toată gama de servicii pentru a crește calitatea și vizibilitatea afacerii tale. Plus, îți dorești o agenție de Digital Marketing căreia să-i pese și care să creeze strategii personalizate pentru tine, în baza nevoilor și obiectivelor tale de business. Atingerea obiectivelor clienților, este ceea ce face întreprinderile avanseze, iar pentru o companie de SEO care se respectă succesul clienților săi este cea mai bună evaluare a propriei performanțe.

Iată ce rezultate îți poate aduce o agenție de SEO și Digital Marketing consacrată muncii pe care o face:

  •  Vizibilitate. Agenția te va ajuta să-ți concepi și structurezi conținutul site-ului într-o maniera care stimuleze posibilitatea de indexare și clasare în topul motoarelor de căutare – pe termen lung. Acesta este modul în care afacerea ta va obține un impuls masiv în lumea digitală.
  • Branding. Cu ajutorul eforturilor de optimizare, poți face afacerea ta devina mai cunoscută pe canalele online. Rezultatele din prima pagină sunt, în general, percepute de utilizatori ca reflectând branduri de calitate superioară și de încredere. Plus, rezultatele din prima pagină sunt, în general, percepute de utilizatori ca reflectând branduri de calitate superioară și de încredere.
  • Trafic. Numărul de vizite pe site-ul tău cunoaște o creștere pas cu pas, și rezultatele să mențin pe termen lung. De altfel, circa 95% dintre căutători nu ajung dincolo de prima pagină a rezultatelor căutării, site-urile de aici primesc cel mai mare trafic.
  • Vânzări. Mai mult trafic pe site face crească și vânzările. Vânzările vor obține un impuls considerabil atunci când afacerea deveni atractivă pentru utilizatori. La nivel global, ROI-ul mediu (adică rata de returnare a investiției) din SEO a fost în 2022 de 569%.

Contactează-ne când dorești

Telefoane

RO: + 40721 536 067

MD: +373 69 809 235

Program

L-V: 09:00 – 18:00

S-D: Liber

Email

Email: info{@}seolitte.com