Ghid SEO pentru începători. Inițiere în SEO

Ești nou în domeniul SEO? Trebuie să-ți aprofundezi sau să-ți clarifici cunoștințele despre Search Engine Optimization? Ghidul începătorului în SEO este ajutorul care te va învăța despre optimizarea și promovarea SEO a site-urilor. Ghidul este conceput de la cei de la Moz și oferă informații detaliate de care ai nevoie pentru a îmbrăca frumoasa profesie de SEO Expert. SEOLITTE nu doar că a tradus acest Ghid SEO în română, ci și a scurtat, pe alocuri, informațiile, optimizând. Practic, spunând pe scurt ceea ce contează în SEO.

Fiecare capitol al acestui ghid SEO este structurat într-o pagină separată.

Atenție! Înainte să treci la lecturarea nemijlocită a acestui ghid SEO îți recomandăm să citești informațiile de mai jos. Ele reprezintă răspunsurile la cele mai frecvente întrebări care apar în legătură cu datele și tehnicile prezentate în acest material.

SEO este o disciplină de marketing, axată pe o vizibilitate tot mai mare în rezultatele motorului de căutare organice (neplătite). SEO cuprinde atât elementele tehnice și creative necesare pentru a îmbunătăți rezultatele în Topul Căutărilor. Tot SEO înseamnă și creșterea gradului de înțelegere a site-ului tău de către motoarele de căutare. Există mai multe aspecte ce țin de SEO, de la cuvintele de pe pagina site-ului tău, până la modul în care alte site-uri se leagă de tine pe web. Uneori, SEO este, pur și simplu, o chestiune de a te asigura site-ul tău este structurat într-un mod pe care motoarele de căutare să-l înțeleagă.

SEO nu este doar despre construirea prietenoasă a site-urilor pentru motoarele de căutare. Este vorba despre a face site-urile mai bune pentru oameni. Iar aceste principii merg mână în mână.

Acest ghid SEO este conceput pentru a descrie toate domeniile de SEO. Acoperim totul. Începând cu găsirea termenii și expresiile cheie (cuvinte cheie) care generează trafic către site-ul tău, pentru a face site-ul prietenos pentru motoarele de căutare. Terminăm cu construirea link-uri bune pentru marketing cu valoare unică pentru site. În cazul în care ești confuz și nu-ți este foarte clar cum funcționează aceste lucruri, echipa SEOLITTE este aici pentru a te ajuta. Scrie-ne un mesaj și te vom ghida.

De ce site-ul tău are nevoie de SEO?

Cea mai mare parte a traficului web este adus de motoarele de căutare majore comerciale, Google, Bing și Yahoo! Cu toate că Social Media și alte tipuri de trafic pot genera vizite pe site-ul tău, motoarele de căutare sunt metoda principală de navigație pentru majoritatea utilizatorilor de Internet. Acest lucru este adevărat dacă site-ul tău oferă conținut, servicii, produse, informații, sau orice altceva.

Motoarele de căutare sunt unice datorită faptului că acestea oferă trafic orientat. Adică, oameni caută ceea ce oferi tu. Motoarele de căutare sunt cele care construiesc legătura, fac ca acest lucru se întâmple. În cazul în care motoarele de căutare nu pot găsi site-ul sau adăuga conținutul la bazele lor de date, pierzi oportunități incredibile de a aduce furnizorul de trafic pe site-ul tău.

Cuvintele-cuvintele pe care utilizatorii introduc în caseta motoarelor de căutare poartă o valoare extraordinară. Experiența a demonstrat că traficul motorului de căutare poate cauza (sau opri) succesul unei organizații. Traficul orientat către un site web poate oferi publicitate, venituri, și expunerea la fel ca nici un alt canal de marketing. A investi în SEO poate avea o rată excepțională de rentabilitate în comparație cu alte tipuri de marketing și de promovare.

De ce site-ul tău are nevoie de SEO?

Motoarele de căutare sunt inteligente, dar ele încă mai au nevoie de ajutor. Motoarele majore sunt întotdeauna în proces de îmbunătățire a tehnologiei de accesare cu crawlere web mai profund. Și de a aduce rezultate mai bune pentru utilizatori. Cu toate acestea, există o limite în modul în care motoarele de căutare pot funcționa. Așadar, cu SEO corect poți atrage mii de vizitatori și o atenție sporită. În timp ce mișcările greșite, pot ascunde sau îngropa site-ul tău adânc în rezultatele de căutare în cazul în care vizibilitatea este minimă.

În plus, în afară de a face conținutul disponibil pentru motoarele de căutare, SEO, de asemenea, ajută la creșterea clasării în Topul motoarelor de căutare. Astfel, conținutul tău va fi plasat acolo unde cei care caută îl vor găsi mai ușor. Internetul devine din ce în ce mai competitiv. Deci, anume acele companii care beneficiază SEO vor avea un avantaj sigur în vizitatori și clienți.

Pot face SEO de unul singur?

Lumea SEO este deosebit de complexă. Dar cei mai mulți oameni pot înțelege cu ușurință elementele de bază. Chiar și o cantitate mică de cunoștințe poate face o mare diferență. Educația SEO gratuită este disponibil pe scară largă pe internet, inclusiv în ghiduri de genul acesta. Combină acest lucru cu puțină practică și ești pe cale de a deveni un guru.

În funcție de angajamentul tău de: timp, dorința de a învăța, și complexitatea site-ului tău, este posibil să decizi că ai nevoie de un expert să se ocupe de lucruri pentru tine. Firmele de servicii SEO pot varia. Unele agenții au un accent extrem de specializat, în timp ce altele au o abordare mai largă și mai generală.

În orice caz, este bine să existe o înțelegere fermă a conceptelor de bază.

Cât de mult din acest Ghid SEO am nevoie să citesc?

Dacă scopul tău este îmbunătățirea traficului de căutare și familiarizarea îndeaproape cu SEO, îți recomandăm să citești tot acest ghid. Am încercat să-l facem cât mai concis și ușor de înțeles. Am redus informațiile din versiunea engleză care erau în plus. Am lăsat esența.

Fiecare secțiune a acestui ghid SEO este importantă pentru a înțelege practicile cele mai eficiente de optimizare pentru motorul de căutare.

Contactează-ne când dorești

Telefoane

RO: + 40721 536 067

MD: +373 69 809 235

Program

L-V: 09:00 - 18:00

S-D: Liber

Email

Email: info{@}seolitte.com

Scroll to Top