Promovare Google Ads și Pay Per Click

Pay Per Click: setăm campanii Google Ads

Publicitatea de tip Pay per click (PPC sau plata pentru click) este una dintre cele mai larg răspândite scheme de plată pentru publicitatea online, utilizată pe scară largă de motoarele de căutare, precum Google, Bing și Yahoo. Agentul de publicitate își plasează anunțul publicitar în motorul de căutare și este taxat doar atunci când utilizatorul dă click pe anunțul său, cu alte cuvinte, plătește doar pentru trafic rezultativ.

Având în vedere faptul că peste 95% din căutările online au loc prin intermediul lui Google, promovarea Google Ads este cea mai larg utilizată metodă de PPC marketing.

Cu PPC (anunțuri sponsorizate) plătești în particular pentru fiecare click real, obținut de la un public-țintă bine ales și bine targetat.

Utilizând serviciul de reclamă în Google te adresezi direct și fără intermediari celor ce sunt interesați să cumpere serviciul sau / și produsul tău. Mai mult chiar, anume celor care au pornit în căutarea produsului, serviciului tău.

Pe lângă optimizarea SEO, Promovarea pe Google Ads sporește vizibilitatea în motoarele de căutare, pentru ca anunțul tău să apară pe primele poziții în rezultatele căutării și este o soluție ideală când ai nevoie de rezultate instantanee.

Publicitatea Google Ads este soluția de promovare în online, pentru a începe a vinde rapid. Comparativ cu optimizarea SEO, care necesită timp până când Google decide să te claseze în topuri, PPC funcționează din prima zi.

Însă, doar un mix corect de marketing digital format din SEO și reclama Adwords te ajută să domini SERP-ul (rezultatele din Google) pe cuvinte-cheie importante pentru afacerea ta.

De ce promovarea prin Google Ads reprezintă un mod eficient de a face publicitate?

 • Publicitatea ta este văzută de un număr mare de utilizatori, dar ești taxat doar pentru cei ce îți vizitează site-ul.
 • Ai posibilitatea să faci ca publicitatea ta să fie văzută doar de cei ce se încadrează în profilul clientului tău ideal.
 • Poți începe campania de promovare cu un buget restrâns, după care ai controlul deplin asupra cheltuielilor pe aceste servicii de publicitate și poți să îl modifici oricând dorești.
 • Cu serviciile de publicitate în Google începi să vinzi din prima zi de prezență online. Nu trebuie să aștepți o perioadă îndelungată ca să-ți răscumperi investiția. În comparație cu serviciile de optimizare SEO, unde investiția se răscumpără în timp, iar plusvaloarea se vede după câteva luni, Google Ads funcționează rapid.
 • Anunțul tău apare în fața celor cu adevărat interesați de produsul /serviciul tău. Noi alegem pentru tine cuvinte-cheie care se transmită vădit intenția de cumpărare.
 • Serviicile Pay Per Click completează serviciile de optimizare SEO a site-urilor și serviciile de Social Media Marketing. Ele fiind indicate celor care vor să fie omniprezenți pe online. În plus, prin campaniile de remarketing (de urmărire cu bannere și mesaje publicitare a potențialului cumpărător) reușești să închei tranzacții și cu cumpărătorii care se hotărăsc mai greu / amână procurarea.

Ce este remarketing-ul?

Cu siguranță ți s-a întâmplat ca în timpul navigării pe internet să îți apară o publicitate online a unui site pe care l-ai vizitat recent. Acesta este modul în care funcționează remarketing-ul. Așa cum o vânzare nu se realizează, de cele mai multe ori, din prima întâlnire, la fel și cei ce au vizitat site-ul tău nu vor face cumpărătura imediat. Prin remarketing vei reuși să rămâi în mintea potențialului tău client și vei crește șansele ca acesta să revină, pentru a face o cumpărătură. Remarketing-ul rămâne a fi o metodă de promovare a website-urilor prin Google foarte populară, datorită costurilor reduse și a eficienței sporite:

 • Din start sunt stabilite obiectivele pe care ți le propui ca și client. Se discută bugetul și procesul de desfășurare a campaniei.
 • Se realizează o analiză a cuvintelor cheie relevante pentru afacerea ta și cea a concurenților tăi. Scopul final este de a găsi cuvintele sau îmbinările care te vor costa mai puțin, dar vor avea o rată de conversie ridicată.
 • Vei primi o analiză amănunțită a site-ului și a paginilor spre care sunt redirecționați vizitatorii care dau click. Dacă este necesar vei primi și sfaturi utile pentru modificarea acestora sau crearea altora.
 • La scurt timp, ți se va pune la dispoziție o imagine clară și completă a vizitatorilor, proveniența lor și a conversiilor ta.
 • Specialiștii SEOLITTE vor crea campanii de calitate: text, imagini și video, după caz. Acestea vor fi concepute astfel încât să fie atractive pentru potențialul cumpărător și să vorbească pe limbajul său.
 • Pentru ca publicitatea ta să ocupe primele poziții în rezultatele căutării, SEOLITTE se concentrează asupra îmbunătățirii scorului de calitate (quality score), ce va face serviciile de Google Ads foarte bune și rezultative.

Aveți nevoie de ajutor?

Îți oferim cele mai calitative servicii de promovare digitală în România și Republica Moldova: SEO, Social Media Marketing, Google Ads, SEO copywriting și altele. Avem grijă să utilizăm cele mai cotate instrumente de analiză online, să creăm rapoarte detaliate și să îți prezentăm rezultatele obținute.

+ 373 69 809 235

© copyright 2022. SEOLITTE. All Rights Reserved.

Summary
Service Type
Google Ads
Provider Name
SEOLITTE,
Stefan cel Mare, 69, etajul 2, of. 3,Chisinau,Chisinau-2001,
Telephone No.+37369809235
Area
Republica Moldova, România
Description
Setăm reclamă de tip Pay Per Click (Google Ads) pentru a-ți aduce vânzări în mai puțin de 24 de ore! Avem specialiști cu experiență de ani în media buying care știu să scoată un ROI de cel puțin 800% din banii investiți în reclamă.