Cine suntem și ce vă oferim?

Suntem o agenție de Digital Marketing ce are ca scop livrarea serviciilor de promovare a website-urilor și a business-urilor online.

Vă prestăm cele mai calitative servicii SEO în România și Republica Moldova: SEO, Social Media Marketing, Adwords, SEO copywriting și altele. Avem grijă să utilizăm cele mai cotate instrumente de analiză online, să creăm rapoarte detaliate și să vă prezentăm rezultatele obținute.

Analizăm nivelul de optimizare a site-ului dvs. din perspectiva unui Motor de Căutare și, totodată, din punctul de vedere al unui potențial client. Raportăm această analiză, la nivel avansat, urmărim gradul de optimizare al site-urilor concurenților dvs., și vă înmânăm soluția garantată pentru creșterea vizibilității pe internet conform tipului de activitate deținut.

Cine sunt clienții noștri

Fie că dețineți un blog sau un mare magazin online, noi vă ajutăm, sub orice aspect necesar. Scopul nostru este de a vă ajuta sa creșteți vizibilitatea online și numărul de vizitatori sau clienți.

De aceea, pachetele noastre de servicii online și prețurile pentru ele au fost create pentru orice tip de website, în dependență de domeniul de activitate și nivelul compeției.

Clienții noștri sunt cei care au website-uri începătoare și necesită suport pentru a se pune pe picioare în mediul virtual.

Întâmpinăm cu brațele deschise și clienții ce dețin site-uri cu un brand renumit. Nu ne sperie faptul că anterior ați lucrat cu alte companii SEO. Noi știm că vă putem ajuta mai bine ca oricine și ne apucăm de treabă imediat cum ne contactați.

Clienții noștri pot fi și cei ce au nevoie doar de sfaturi sau consultanță SEO (jurnaliști, manageri de conșinut, designeri sau developeri), de la cei novice în domeniu sau până la cei cu experiență vastă, dar care au nevoie de specialiști SEO pentru a discuta întrebările sau problemele cu care se confruntă.

O parte din ei:

Misiunea Agenției de SEO - Seolitte

Misiunea noastră este să vă ajutam să creșteți website-ul ca brand și să vă facem fericiți. Dacă dvs. sunteți fericiți, atunci și noi suntem fericiți.

Nouă ne pasă de calitatea serviciilor ce le prestăm și de nivelul dvs. de satisfacție, deci transparența este al doilea nume pentru Seolitte.

Lucrăm doar în concordanță cu necesitățile dvs. – nu vă vom indica vreodată schimbări ce nu vor rezulta cu îmbunătățirea situației pentru website-ul dvs.

Respectăm dățile limită – discutăm și setăm dați limite reale pentru lucrul ce va fi efectuat. Și cel mai important: respectăm aceste dăți limite și prezentăm rapoarte asupra lucrului îndeplinit  la timp!

Scopul nostru este să vă ajutăm să creșteți website-ul dvs. ca brand - fie că este vorba de o afacere pe internet, de un magazin online sau chiar de un blog pe care doriți să-l facem mai popular și mai prietenos față de utilizatori. Lucrăm cu instrumente Premium de analiză amănunțită pentru SEO și raportăm rezultatele obținute.

Ne știm bine-bine profesia, iar feedback-ul clienților noștri vorbește pentru noi.

promovare online moldova si romania

Despre Servicii SEO și Vizibilitate Online

Seolitte este o Agenție de Digital Marketing și Firmă SEO, care se ocupă, cu succes, de promovarea business-urilor în mediul virtual. Dat fiind faptul că știm că într-o mare parte din nișe anume Motoarele de Căutare aduc majoritatea absolută a traficului unui site (în special: Google) ne axăm mult pe oferirea de Servicii SEO în România și Moldova, Analize SEO și SEM.

Volumul de Servicii SEO și Servicii de Digital Marketing oferite de această Firmă SEO este mereu transparent și clar. La fel și rezultatele obținute. Raportăm situația reală și schimbările petrecute ca trafic și ca vizibilitate în Motoarele de Căutare / în Rețele Sociale și, desigur, a conversiilor obținute. Suntem onești față de toți - atât față de clienți, cât și de parteneri - pentru că știm că doar așa poți crea o afacere sustenabilă, una pe termen lung, bazată pe recomandări și clienți mulțumiți.

Ținem la clienții noștri și ne străduim să-i răsfățăm la maximum - prin lucru făcut bine, calitativ și servicii SEO/ SEM/ SMM livrate în termen. Adesea, ni se întâmplă să descoperim, cu uimire, că începem să ținem la proiectul clientului ca la unul personal (sau chiar mai mult) și că ne facem griji pentru reușita lui, dând ce avem mai bun pentru el, pentru rezultate și creșteri. Suntem un partener de încredere pentru cei care ne aleg!

Vrei să știi mai multe despre noi?
EȘTI CURIOS CE REZULTATE ÎȚI PUTEM ADUCE?
to top button