Servicii de Promovare Magazin Online

Promovare magazin online. Optimizează-ți afacerea și fii mai aproape de publicul tău țintă!

Crește-ți profitul cu promovare digitală integrată și servicii SEO specializate pe nișa ta!


Promovarea unui magazin online implică un mix corect de marketing, calibrat la activitatea ta, dar mai ales se refera la canalele pe care se află audiența ta țintă.


Metode și canale de marketing folosite în promovare magazin online:


  • SEO - ajută magazinul tău online tău să apară primul în lista rezultatelor Google. Asta când se face o căutare folosind interogări ce au legătură cu domeniul tău. Știai că 93% experiențe online încep aici? Și că anume conversia din SEO e de 7 ori mai mare decât e-mail-uri sau apeluri reci?
  • Promovare prin videoclipuri - crearea de clipuri informative pentru publicul țintă te ajută în poziționare pe piață. Îți mărește amploarea, crește veniturile și-ți extinde domeniul de influență. 90% dintre utilizatori spun că video îi ajută să ia o decizie de cumpărare. Iar oamenii petrec cu 88% mai mult timp pe paginile ce conțin și video. Este un trend imens, care poate face diferența dintre a cumpăra sau nu un produs. Prezentările video de produs și/sau review-urile sunt convingătoare și adorate de către public.
  • Reclamă plătită Google Ads - zilnic, motorul Google operează circa 5 miliarde de căutări, răspunsul uneia dintre căutări, poate fi chiar afacerea ta. La el de importante sunt bannerele, care pot promova o campanie specială. Sau pur și simplu pot să crească gradul de recunoaștere a brandului (totul depinde de obiectivele tale).
  • Promovare prin Newslettere - poți rămâne în mintea clienților potențiali și poți oferi clienților actuali informații benefice. Cum ar fi: conținut relevant din industrie, cupoane, reduceri ce fidelizează. Acest tip de promovare are o rată de întoarcere a investiției (ROI) de $44 la fiecare $1 investit.
  • Reclamă pe Social Media - Un SMM eficient pentru magazine online înseamnă lucrul asupra creșterii vizibilității online. Precum și întreținerea unei relații bune cu clienții. Dar și determinarea vizitatorilor să acționeze. Știai că 63,6% dintre toți utilizatorii internetului au un profil de Facebook?
  • Un copywriting de calitate - folosește texte bune, cu o încărcătură informațională potrivită și cu tonul corect adaptat publicului tău țintă. Content marketingul generează cu 54% mai multe lead-uri decât un marketingul simplu.

Servicii SEO pentru promovare magazin online

Ne vom ocupa de optimizarea magazinului tău online, pentru a apărea pe primele poziții în rezultatele căutării Google pentru căutări organice relevante. Cu cât paginile de produs de pe site-ul tău sunt mai bune, cu atât vor fi mai bune clasamentele SEO. Dacă e-commerce-ul tău reprezintă un brand de încredere într-o nișă specifică și bine definită, ai mai multe șanse să fii găsit în partea de sus a rezultatelor căutării. Și astfel să obții mai mulți potențiali clienți.

Cum are loc întregul flux de lucru SEO și cum oferim serviciile SEO pentru magazinele online?


În primul rând, ar trebui să studiem modul în care utilizatorii interacționează cu motoarele de căutare, pentru a găsi produsele sau serviciile de care au nevoie în nișa ta. În timp ce SEO pentru comerțul electronic ar putea părea un obiectiv ușor de atins, grija față de utilizatori este o activitate care te va costa multă energie. Atât pentru optimizarea internă a site-ului și structurarea corectă a acestuia (SEO On Page pentru site-ul E-commerce), cât și pentru creșterea nivelului de popularitate (SEO Off Page pentru site-ul E-commerce), există proceduri care necesită timp și efort.

Ce include SEO pentru comerțul electronic?

SEO tehnic - nu este doar o opțiune; este o necesitate și este baza, pe care este construită orice strategie de succes. Optimizarea tehnică de bază în zilele noastre este mult mai mult decât simpla întreținere a site-ului. El ar trebui să se concentreze pe optimizarea pentru dispozitive mobile, căutarea vocală, VR (realitate virtuală), căutarea pe verticală și așa mai departe.

Optimizarea cuvintelor cheie pentru E-commerce - Vom face o analiză complexă a cuvintelor cheie pentru site-ul tău de e-commerce. Precum și o analiză SEO detaliată a interogărilor folosite de concurenții tăi. Cele mai bune cuvinte cheie pentru website-ul tău de comerț electronic vor fi alese pentru a optimiza cel puțin 100 de produse și pagini ale magazinului tău online.

URL-uri prietenoase din punct de vedere SEO - Structura URL-ului ar trebui să fie ușor de citit. Plus, să ofere utilizatorului o idee clară despre conținutul paginii. Adresele URL trebuie să fie cât mai scurte posibil și să fie axate pe cuvinte cheie. De asemenea, e necesară utilizarea corectă a ierarhiei dintre categorii și subcategorii. Plus, folosirea cratimelor pentru a separa cuvintele din URL.

Link-uri interne - Pentru a fi indexată de motoarele de căutare, întreaga structură internă a linkurilor trebuie să fie convenabilă pentru navigarea vizitatorilor. Iar informația să fie interconectată. În calitate de companie SEO la costuri accesibile, vom depune efort maximal pentru ale oferi vizitatorilor site-ului tău navigare ușoară. Dar și un conținut atrăgător.

Structura website-ului - Întregul e-shop trebuie să fie construit foarte intuitiv. Și, deci, să facă conținutul ușor accesibil vizitatorilor. Vom păstra paginile site-ului la cel mult trei click-uri distanță de pagina de pornire, pentru a obține cele mai bune clasamente în motoarele de căutare.

Ce obții dacă colaborezi cu noi?

Vei deveni un brand online notoriu și vei obține o mulțime de lead-uri și trafic (cel puțin +65%). Plus, vei vinde pe bandă rulantă (cel puțin cu 40% mai mult decât o faci acum). Și vei crește nivelul de încredere în produsul sau serviciul tău, în fiecare zi.

OBȚINE OFERTA

De ce SEOLITTE?

Suntem o agenție SEO cu peste 7 ani de experiență digitală atât pe piețele naționale, cât și pe cele internaționale.

Cunoaștem cele mai bune strategii de publicitate online și marketing digital. Și da, în calitate de companie care oferă servicii SEO locale și internaționale pentru comerțul electronic, suntem gata să împărtășim cu tine aceste informații și know-how pentru a-ți consolida marca.

Am fost implicați în peste 400 de proiecte de promovare integrată pe diferite nișe, așa că provocarea este al doilea nume al nostru.

Înțelegem importanța unei strategii de marketing bine dezvoltate pentru clienții noștri, care au nevoie de pachete SEO accesibile. De aceea, îți oferim soluții complete concepute de la A la Z.

Ce facem ca să-ți obținem succesul?

  • Audit SEO inițial al întregului site și identificarea problemelor care necesită soluții imediate;
  • Alegerea celor mai relevante cuvinte cheie prin analize ample a volumului de căutări;
  • Optimizare pe pagină, inclusiv:

Implementarea meta etichetelor potrivite (titluri și descrieri axate pe cuvinte cheie).

Implementarea textelor Anchor și Headings (H1, H2, ...).

Optimizarea imaginilor și crearea de texte ALT.

Optimizarea legăturilor interne.

Optimizarea adreselor URL.

Optimizarea vitezei site-ului.

Configurarea fișierelor Sitemap.xml / Robots.txt / .htaccess.

Implementarea Featured Snippets din SERPs.

Crearea de conținut optimizat și de calitate pe fiecare pagină a site-ului.

SEO tehnic + rezolvarea altor probleme identificate în auditul SEO.

  • Optimizare SEO off-page:

Crearea de backlink-uri de înaltă calitate.

Construirea de parteneriate online.

Crearea de link-uri prin Marketing de conținut.

Utilizarea directoarelor relevante și vizate.

Mențiuni online.


OBȚINE OFERTA


Beneficiile promovării online de la SEOLITTE pentru nișa E-commerce:


VÂNZĂRI

Mai multe vânzări, cel puțin + 40%.

POZIȚIONĂRI

O creștere constantă a clasării pe cuvintele cheie importante pentru afacere.

TRAFIC

Cel puțin + 65% trafic organic (din SEO), cel puțin + 50% vizitatori unici

CONȚINUT BUN

Conținut valoros și de înaltă calitate creat pentru brandul tău.

TRANSPARENȚĂ

Procedurile noastre de lucru sunt expuse în contract.


CALITATE TRAFIC

Îmbunătățim calitatea paginii și eliminăm toate erorile tehnice și îmbunătățim funcționalitatea site-ului tău.

VIZIBILITATE

Îmbunătățim întreaga imagine a brandului și sporim încrederea față de brand.

STRATEGIE

Participăm la dezvoltarea strategiei tale unice de marketing, adaptată nevoilor clientului.

INDEXĂRI BUNE

Ajută la obținerea unei dinamici de indexare pozitive și accelerează răspunsul pozitiv al lui Google la schimbările de pe site.

AUTORITATE

Creștem autoritatea domeniului website-ului și a metricilor de performanță SEO.

Summary
Promovare Magazin Online
Service Type
Promovare Magazin Online
Provider Name
SEOLITTE,
Ștefan cel Mare, 69, etajul 2, of. 3,Chișinău,Chișinău-2001,
Telephone No.+37369809235
Area
Republica Moldova, România
Description
Promovare Magazin Online - prestăm servicii de digital marketing pentru e-commerce. Promovăm magazine online din țară și din străinătate la prețuri accesibile prin SEO, Google Ads, SMM, Copywriting.
Scroll to Top