februarie 23, 2023

Alina Hasnaș

Articole SEO: comandă servicii de SEO Copywriting consacrat

Ai nevoie de articole SEO? Noi avem SEO copywriteri dedicați cu experiență de peste 7 ani!

Articolele SEO și optimizarea site-ului - legătura

Înainte de a trece la tipurile de articole SEO și rigorile lor, trebuie să știi că textele optimizate pentru motoarele de căutare, scrise pentru site-ul web, reprezintă cam jumătate din efort pe calea spre succesul online. Strategia de SEO off-page sau acțiunile pe care le întreprinde un SEO copywriter pentru a optimiza prezența în afara site-ului pot face o diferență uriașă în trafic. Acestea influențează și clasamentele în motoarele de căutare și, ulterior, în venituri. Însă, toate funcționează doar la pachet cu un SEO tehnic bine pus la punct.

articole SEO copywriting

Să știi că un SEO copywriter consacrat va avea mereu în minte două poluri de interes – atât consumatorul, cât și motoarele de căutare.

Iată ce tipuri de texte și articole SEO creează copywriterii SEOLITTE:

  • On Page – Articolele SEO de pe website-ul propriu - zis, textele de blog, descrierile de categorii și produse. Practic, compilăm cu text de calitate și bine optimizat cu cele mai potrivite cuvinte-cheie întregul tău site.
  • Off Page – Copywriterii noștri talentați îți vor concepe comunicatele de presă, articole SEO informative, anunțurile publicitare pentru mediul virtual, descrierile. Toate vor fi apoi încadrate în diferite directorii online.

Garanția SEOLITTE în legătură cu articolele SEO create de către noi:

1.Textele sunt unice. Nu facem rewriting și nu copiem. Ținem la reputația noastră și chiar ne pasă de calitatea serviciilor prestate. Așa că asigurăm texte cu un procent maximal de unicitate.

2.Cuvintele-cheie se folosesc ca familii de keywords. De obicei avem un cuvânt cheie unul principal. Acesta e prezent și în titlu, și în primul alineat, și în text de un număr optimal de ori. Plus, altele 4-5 care se referă la același grup, cu mai multe căutări. Cuvântul de bază se folosește cât mai aproape de începutul textului și a propoziției. Noi știm că Google înțelege sinonimele și cuvintele care se referă la același obiect/domeniu/fenomen. Și dă credit pentru folosirea lor împreună în același text. Așa că practicăm această metodă de lucru în toate textele concepute pentru optimizarea SEO.

3.Aranjarea în pagină este un alt punct forte al articolelor noastre SEO. E util și pentru cititori, care nu citesc în profunzime, și pentru motoarele de căutare, care valorifică informația organizată. Se recomandă folosirea de liste ușor de scanat, a unor heading-uri la fiecare 300 de cuvinte, împărțirea corectă pe alinate. Toate acestea fac textele noastre aerisite și ușor de consumat de către oricine.

Noi ne gândim mai ales la nevoile vizitatorilor tăi! Așa că îi ajutăm să găsească pe pagina ta web soluții la problemele cu care se confruntă.

Exemple de articole SEO concepute de SEOLITTE:

Te-am intrigat? Scrie-ne pentru a ne cere o ofertă de servicii de scriere articole SEO. Sau sună-ne la +373 69 809 235 (Moldova) și +40721 536 067 (România). Asta pentru a-ți arăta câte putem face pentru tine!

Contactează-ne când dorești

Telefoane

RO: + 40721 536 067

MD: +373 69 809 235

Program

L-V: 09:00 - 18:00

S-D: Liber

Email

Email: info{@}seolitte.com

Scroll to Top