Servicii SEO în Moldova și România: optimizare site


Noțiunea de servicii SEO (ori servicii optimizare SEO) ar trebui întotdeauna să fie egală cu a-ți asigura un loc în Top 5 în Google (sau Yahoo, Bing etc.) pe termen lung, mai ales atunci când apelezi la o Agenție SEO cum este Seolitte. Acesta este primul nostru scop, pe care îl atingem de obicei în aproximativ 6 luni (în dependență de mărimea website-ului și a gradului de concurență).

Astfel încât „a beneficia de servicii SEO” înseamnă a-ți lăsă website-ul în grija profesioniștilor SEO, care studiază zi de zi acest domeniu și care vin cu un portofoliu impunător de clienți și rezultate. (Vezi câțiva dintre clienții Seolitte din Moldova (Chișinău), România (Cluj, București, Timișoara), UK, USA, Italia etc. pe servicii SEO și promovare digitală).

Al 2-lea scop (acela pentru care apelezi la firme SEO) este să convertești vizitatorii, astfel încât site-ul tău să-și atingă țelul: a vinde produsul pe care-l deții, a vinde informație, a promova un eveniment etc.

Altfel, cuvântul Optimizare SEO și-ar pierde valoarea.

Această pagină te va ajuta să înțelegi mai bine ce sunt serviciile SEO și de ce ai nevoie de SEO, precum și să faci diferență dintre un prestator bun de servicii de optimizare SEO și unul mai puțin bun. Ca să-ți fie mai ușor să-ți atingi scopurile de informare, am structurat pagina în 4 mari părți:

Ce înseamnă servicii SEO profesionale?

SEO este un domeniu complex, care include o serie de acțiuni de optimizare și promovare a site-urilor, ce trebuie efectuate într-o ordine logică. De obicei strategiile de promovare SEO pot să difere de la un website la altul, însă esența sa este întotdeauna aceeași. Prin folosirea strategiilor de optimizare SEO se urmărește să se îmbunătățească experiența vizitatorului și, ulterior, să crească vizibilitatea site-ului.

Serviciile SEO se referă la optimizarea și promovarea website-urilor pentru a obține mai mult trafic din motoarele de căutare.

Elementele/ domeniile ce fac parte din servicii Optimizare SEO și compun domeniul SEO:

 1. Marketing: serviciile SEO includ partea de promovare a site-urilor, de fapt SEO este o parte a Marketing-ului în Motoarele de Căutare (SEM). În SEO se apelează, în primul rând, la strategii de Marketing și cunoaștere a scopurilor de business a website-urilor. Împreună cu o Agenție SEO se lucrează la îmbunătățirea popularității brand-ului, mai ales că una dintre sarcinile optimizării e mărirea vânzărilor.
 2. UX/UI (îmbunătățirea experienței utilizatorului): testăm, experimentăm, optimizăm, lucrăm la ușurința de utilizare a website-ului și la optimizarea conversiei. Avem grijă ca site-ul tău să devină unul ușor de înțeles și ușor de navigat.
 3. Programare: adăugăm etichete SEO corespunzătoare, redirecționăm paginile vechi către structurile noi, aranjăm conținutul în pagină, optimizăm chiar și codul website-ului.
 4. Copywriting/ Redactare: avem grijă de textele tale și de tot ce se scrie despre tine, redactăm textele după toate rigorile gramaticale și de stil.
 5. Design și arhitectură: Atragem atenția ca site-ul tău să aibă o arhitectură robustă, intuitivă și ușor de înțeles. Dăm indicații de aranjare a textelor, a imaginilor, urmărim armonia culorilor și concordanța dintre elementele de pe site. Creăm o experiență plăcută pentru utilizator.
 6. Analiză/matematică: lucru cu cifre, sinteză, raționamente, analiza datelor. Folosim peste 10+ de instrumente de măsurare și știm exact care este progresul tău la orice etapă a proiectului. Odată ce avem toate măsurătorile luate - evident, putem îmbunătăți, în cunoștință de cauză!

Ce include livrarea de servicii SEO?

Optimizarea internă - facem astfel încât site-ul să fie perfect din toate punctele de vedere. Noi ne asigurăm că site-ul este prietenos atât faţă de oameni, cât şi faţă de motoarele de căutare. Aici vorbim despre:

 • optimizare titluri și meta descrieri;
 • optimizare texte, imagini, adrese URL, linkuri interne etc.

Vă ajutăm la optimizarea site-ului şi la crearea unei structuri prietenoase faţă de utilizatori. Creăm împreună cu tine o strategie pe SEO pe termen lung și stabilim țeluri și obiective de marketing online.

Vă ajutăm cu răspunsuri la întrebări, suntem mereu alături ca să rezolvăm orice problemă pe partea de promovare SEO!

Optimizarea externă - aici ne asigurăm că site-ul este popular, important și relevant pentru nişa lui. Acest scop este atins prin o facem prin:

 • publicarea știrilor publicitare pe site-uri relevante;
 • plasăm bannere şi linkuri pe bloguri de nişă sau site-uri foarte populare etc.

Vezi în articolul nostru mai multe despre ce e SEO.

În livrarea serviciilor SEO ne ținem de câteva reguli de bază, cum ar fi: să aducem mereu plusvaloare site-ului asupra căruia lucrăm, îmbunătățind întotdeauna conținut său / viteza de încărcare / nivelul de interacțiune cu utilizatorii / experiența utilizatorilor; să obținem rezultatele scontate; să obținem feedback pozitiv și multe alte obiective atașate proiectului asupra căruia lucrăm.

Pentru a atinge aceste rezultatele, în procesul furnizării serviciilor SEO folosim instrumente SEO (nu ținem să te speriem, dar vrem să te informăm că deținem peste 50 de Instrumente SEO diferite, care ne ajută să livrăm servicii profesioniste) și, de asemenea, lucrăm cu tot conținutul site-ului dat. Așadar, în livrarea serviciilor de SEO optimizare vor recurge la 2 elemente de bază: la procedee de îmbunătățire a vizibilității și la unelte SEO.

Mai jos avem descrierea detaliată a procesului de lucru la Seolitte. Iar de aici veți obține mai multe date despre cum funcționează optimizarea site-urilor: cum funcționează SEO (Optimizarea pentru Motoarele de Căutare).

1. Îmbunătățirea calității site-ului:

2. Utilizarea uneltelor SEO:

 • Monitorizarea gradului de „sănătate” al site-ului

  Ne asigurăm că site-ul nu conține niciun fel de erori: de soft, de server sau chiar… gramaticale. Echipa noastră parcurge întreg site-ul tău și vă spune cât de „sănătos” este acesta.

 • Monitorizarea pozițiilor site-ului în Google

  Monitorizăm pozițiile site-ului tău în Motorul de Căutare, comparativ cu cele ale concurenților. Stabilim grupurile de cuvinte-cheie și expresii importante pentru tine și alegem concurenții cu care intrăm în competiție și apoi purcedem la optimizarea propriu-zisă.

 • Analizăm partea tehnică și funcțională a site-ului

  Analiza tehnică include scanarea întregului site întru descoperirea pe de o parte – a problemelor cu care se confruntă acesta, pe de altă parte – a oportunităților de dezvoltare, de mărire a CTR-urilor și sporire a vânzărilor acestuia.

 • Vedem cât de bine stau concurenții tăi pe SEO

  Analizăm cum se promovează în motoarele de căutare concurența, pe ce cuvinte-cheie se axează ei. Stabilim prioritățile de optimizare și promovare, știind exact unde este situată concurența.

 • Descoperim toate cuvintele-cheie relevante

  Reprezintă analiza cuvintelor cheie, adică cele care vă vor aduce vânzări din motoarele de căutare. Analizăm conținutul site-ului tău și cel al concurenților, verificăm rezultatele motoarelor de căutare ca să înțelegem care este familia de cuvinte ce ne interesează.

 • Gândim pe termen lung, pornind de la așteptări

  Construim strategia generală de promovare, bazându-ne pe obiectivele pe care doriți să le atingeți în următoarea perioadă, dar și pe un termen mai îndelungat. Ne gândim, apoi, și la o strategie de menținere a rezultatelor obținute.


Cum anume acordăm servicii SEO (descriere proces)


ETAPA I (prima lună): Stabilim o strategie unică (un plan de servicii de optimizare SEO, personalizată, pentru site-ul asupra căruia urmează să lucrăm), pe baza:
 • Analizei cuvintelor-cheie. (alegem toate cuvintele-cheie, precum și frazele-cheie - cele mai importante pentru business-ul tău. Urmărim acele cuvinte pe care este posibil de întrecut concurența în timp util. Avem grijă și să alegem toate cuvintele-cheie care vând în nișa ta)
 • Audit SEO (Analiză detaliată a tuturor metricilor și performanțelor website-ului. Analizăm site-ul să vedem cât de optimizat este acesta și care este potențialul său de apariție în TOP rezultate ale Motoarelor de Căutare.
ETAPA II (luna 2-3): Se pune accent pe Optimizarea internă a conținutui (SEO on-page):
 • În primul rând stabilim liniile generale și direcția spre care se tinde în livrarea serviciilor SEO. Având în vedere această direcție, facem un pachet de sfaturi de user-friendliness și optimizare conținut website. Scriem un plan / un ghid pe partea de optimizare website, cu sfaturi racordate la site-ul tău. Abia apoi lucrăm efectiv pe site la optimizarea textelor, imaginilor, headings (h1 - h6), descrierilor, titlurilor etc.
 • În paralel se lucrează și pe partea de popularitate (SEO off-page): scriem știri (advertoriale) / creăm bannere - eforturi de marketing online, precum și publicarea în rețele de socializare (livrarea serviciilor de Social Media Marketing).
ETAPA III (luna 2 - luna 6): Lucrăm, preponderent, pe partea de promovare externă:
 • Publicăm advertoriale. Bannere/ linkuri/ știri publicitare. Găsim noi oportunități de link-building pentru site-ul tău. Venim cu noi idei de promovare / soluții de optimizare a procesului de construire de partineriate online. De asemenea, lucrăm pentru a obține backlink-uri calitative și relevante pentru content-ul website-ului.
 • În paralel, aducem îmbunătățiri la site, mai adăugăm conținut. Analizăm noi oportunități de promovare. Ameliorăm conținutul nou, menținem calitatea celui existent.
 • Măsurăm succesele, performanțele și rezultatele obținute. Raportăm datele și observațiile noastre. Oferim Rapoarte detaliate despre serviciile noastre și modul de livrare a acestor servicii SEO. În special, punem accent pe rezultatele obținute pe cuvintele-cheie care ne interesează.
Notă generală despre serviciile noastre SEO:

Modul de acordare de servicii SEO de la Seolitte depinde mult și de mărimea site-ului. Ținem cont de ce rezultate doriți să obțineți de la promovarea SEO și ne concentrăm pe atingerea lor în cel mai scurt timp posibil.

Pentru mai multe informații despre cum funcționează optimizarea SEO, precum și pentru a înțelege pe deplin necesitatea optimizării pentru website-uri și cum se face SEO pentru Google, citiți acest Ghid SEO pentru începători.

În acest articol am încercat să descriem în cuvinte ceea ce facem pentru clienții noștri. Adevărul e că suntem o echipă foarte implicată, orientată doar spre succes.

Adesea, întâi înțelegem business-ul foarte bine, apoi descoperim formula unică: cum îl facem să vândă online. Prestăm Servicii SEO orientate pe rezultat, mereu facem cercetări și mereu îmbunătățim formula pe care mergem.

Vrei să știi cât costă optimizarea SEO? Am scris aici un articol întreg despre costul unei campanii SEO cu rezultate. Iar în articolul Optimizare SEO preț vezi date despre cât costă să apelezi la servicii Optimizare SEO București (Ro) sau SEO Moldova, Chișinău (Md).

Te-am convins că ai nevoie de SEO? Lasă-ne denumirea website-ului și un e-mail sau nr. de telefon pe adresa [email protected] Revenim noi.

Rezumat
Servicii SEO și Optimizare Site
Voturile utilizatorilor
5 based on 642 votes
Tipul Serviciului
Servicii SEO și Optimizare Site
Numele Agenției
Seolitte, Chișinău, Telephone No. +373 69 231 335
Țara
România / Moldova
Descriere
Prestăm servicii de optimizare website-uri, analize SEO. optimizare conținut (SEO on page) și ameliorarea reputației online a website-urilor (SEO Off Page).
to top button