Servicii SEO: România și Moldova

Servicii SEO în România și Moldova: optimizare site

Noțiunea de servicii SEO (ori, cum li se mai spune servicii optimizare SEO) ar trebui întotdeauna să fie explicată ca a-ți asigura un loc în Top 5 în rezultatele căutării în Google (sau Yahoo, Bing etc.) pe termen lung. Mai ales atunci când apelezi la o agenție SEO cum este SEOLITTE. Acesta este scopul nostru primar, pe care îl atingem de obicei în aproximativ 6 luni (în dependență de mărimea website-ului și a gradului de concurență din nișa ta).

Astfel încât „a beneficia de servicii SEO” înseamnă a-ți lăsă website-ul în grija profesioniștilor SEO, care studiază zi de zi acest domeniu și care vin cu un portofoliu impunător de clienți și rezultate. (Vezi câțiva dintre clienții SEOLITTE din Moldova (Chișinău), România (Cluj, București, Timișoara), UK, USA, Italia etc. pe servicii SEO și promovare digitală). Aici citește despre ce rezultate SEO am obținut pentru clienții noștri.

Al 2-lea scop (acela pentru care apelezi la firme SEO) este să convertești mai mulți vizitatori ai site-ului, astfel încât website-ul tău să-și atingă țelul: a vinde produsul, informația ta, a promova un eveniment etc.

Altfel, cuvântul Optimizare SEO și-ar pierde valoarea.

Această pagină te va ajuta să înțelegi mai bine ce sunt serviciile SEO și de ce ai nevoie de SEO, precum și să faci diferență dintre un prestator bun de servicii de optimizare SEO și unul – mai puțin bun. Ca să-ți fie mai ușor să-ți atingi scopurile de informare, am structurat pagina în 4 mari părți:

1. Definirea Serviciilor SEO.

2. Se Includ Serviciile SEO?

3. Cum Lucreaza Serviciile SEO?

4. Durata Serviciilor SEO.

Ce înseamnă servicii SEO profesioniste?

SEO este un domeniu complex, care include o serie de acțiuni de optimizare și promovare a site-urilor, ce trebuie efectuate într-o ordine logică și cu o cosecvență-cheie. De obicei strategiile de promovare SEO pot să difere de la un website la altul, însă, esența sa este aceeași. Prin folosirea strategiilor de optimizare SEO se urmărește să se îmbunătățească experiența vizitatorului și, ulterior, să crească vizibilitatea site-ului.

Serviciile SEO se referă la optimizarea și promovarea website-urilor pentru a obține mai mult trafic calificat, provenit din motoarele de căutare. Iată elementele/ domeniile ce compun domeniul SEO:

 1. Marketing: serviciile SEO includ partea de promovare a site-urilor, de fapt SEO este o componentă a Marketing-ului în Motoarele de Căutare (SEM). În SEO se apelează, în primul rând, la strategii de Marketing, care se bazează pe o bună cunoaștere a scopurilor de business a website-urilor. Astfel, împreună cu o Agenție SEO se lucrează la îmbunătățirea popularității brand-ului, la crearea unui nume notoriu în online, la definitivarea mesajului de marketing și la împachetarea calitativă a acestuia – mai ales – că una dintre sarcinile optimizării e mărirea numărului de vânzări din online.
 2. UX/UI (îmbunătățirea experienței utilizatorului): testăm, experimentăm, optimizăm, lucrăm la îmbunătățirea ușurinței de utilizare a website-ului și la optimizarea conversiei. Avem grijă ca site-ul tău să devină unul ușor de înțeles și ușor de navigat.
 3. Programare: adăugăm etichete SEO corespunzătoare, redirecționăm paginile vechi către structurile noi, aranjăm conținutul în pagină, optimizăm chiar și codul redutant al website-ului, dacă face sens.
 4. Copywriting/ Redactare: avem grijă de textele tale și de tot ce se scrie despre tine pe online, redactăm textele după toate rigorile gramaticale, de marketing și de stil.
 5. Design și arhitectură: Acordăm atenție faptului ca site-ul tău să aibă o arhitectură robustă, intuitivă și organizată. Dăm indicații de aranjare a textelor, a imaginilor, urmărim armonia culorilor și concordanța dintre elementele de design de pe website. Creăm o experiență plăcută de navigare.
 6. Analiză/matematică: lucru cu cifre, sinteză, raționamente, analiza datelor. Folosim peste 50 de instrumente de măsurare și știm exact care este progresul tău – la orice etapă a proiectului. Odată ce avem toate măsurătorile luate e evident - putem îmbunătăți – în cunoștință de cauză!

Ce include livrarea de servicii SEO?

Optimizarea internă - facem astfel încât site-ul să fie perfect – din toate punctele de vedere. Noi ne asigurăm că site-ul este prietenos atât faţă de oameni, cât şi faţă de motoarele de căutare. Aici vorbim despre:

 • optimizare titluri și meta descrieri, etichete de tip Open Graph;
 • optimizare texte, imagini, adrese URL, linkuri interne etc.

Creăm împreună cu tine o strategie de content pe termen lung, stabilim țeluri și obiective de marketing online.

Te ajutăm cu răspunsuri la întrebări, suntem alături ca să rezolvăm orice problemă pe partea de promovare SEO.

Optimizarea externă - aici ne asigurăm că site-ul este popular, important și relevant pentru nişa lui. Acest scop este atins prin:

 • publicarea știrilor publicitare pe site-uri relevante;
 • plasăm bannere şi linkuri pe bloguri din nişa ta sau pe site-uri populare etc.

Vezi în articolul nostru mai multe despre ce e SEO.

În livrarea serviciilor SEO ne ținem de câteva reguli de bază, cum ar fi: să aducem mereu plusvaloare site-ului asupra căruia lucrăm, îmbunătățind întotdeauna conținut său / viteza de încărcare / nivelul de interacțiune cu utilizatorii / experiența utilizatorilor; să obținem rezultatele scontate; să obținem feedback pozitiv și multe alte obiective specifice, atașate proiectului asupra căruia lucrăm.

Pentru a atinge aceste rezultatele, în procesul furnizării serviciilor SEO folosim instrumente SEO (vrem să te informăm că deținem peste 50 de Instrumente SEO diferite, care ne ajută să livrăm servicii profesioniste) și, de asemenea, lucrăm cu tot conținutul site-ului tău. Așadar, în livrarea serviciilor de SEO optimizare vor recurge la 2 elemente de bază: la procedee de îmbunătățire a vizibilității și la mânuirea de unelte SEO.

Mai jos avem descrierea detaliată a procesului de lucru la SEOLITTE. Iar de aici veți obține mai multe date despre cum lucrează optimizarea site-urilor: cum funcționează SEO (Optimizarea pentru Motoarele de Căutare).

1. Îmbunătățirea calității site-ului:

 • Mărirea gradului de prietenie față de utilizator;
 • Optimizarea textelor;
 • Optimizarea imaginilor;
 • Optimizarea titlurilor;
 • Optimizarea meta descrierilor;
 • Îmbunătățirea arhitecturii website-ului;
 • Corectarea erorilor de validare a codului;
 • Descoperirea noilor oportunități de promovare/creștere;
 • Optimizarea structurii de adrese URL;
 • Optimizarea structurii de legături interne;
 • Optimizarea vitezei de încărcare a paginilor;
 • Comprimare cod;
 • Corectarea erorilor de pe site (linkuri şi imagini moarte).

2. Utilizarea uneltelor SEO:

Monitorizarea gradului de „sănătate” al site-ului

Ne asigurăm că site-ul nu conține niciun fel de erori: de soft, de server sau chiar… gramaticale. Echipa noastră parcurge întreg site-ul tău și îți raportează despre cât de „sănătos” este acesta.

Monitorizarea pozițiilor site-ului în Google

Monitorizăm pozițiile site-ului tău în Motorul de Căutare, comparativ cu cele ale concurenților. Stabilim grupurile de cuvinte-cheie și expresii importante pentru tine și alegem concurenții cu care intrăm în competiție și, apoi, purcedem la optimizarea propriu-zisă.

Analizăm partea tehnică și funcțională a site-ului

Analiza tehnică include scanarea întregului site întru descoperirea pe de o parte a problemelor cu care se confruntă acesta, pe de altă parte a oportunităților de dezvoltare, de mărire a CTR-urilor (ratei de click-uri venite spre website) și sporire a vânzărilor acestuia.

Vedem cât de bine stau concurenții tăi pe SEO

Analizăm cum se promovează în motoarele de căutare concurența, pe ce cuvinte-cheie se axează ei. Stabilim prioritățile de optimizare și promovare, știind exact unde este situată concurența.

Descoperim toate cuvintele-cheie relevante

Acest procedeu reprezintă analiza cuvintelor cheie, adică cele care îți vor aduce vânzări din motoarele de căutare. Analizăm conținutul site-ului tău și cel al concurenților, verificăm statisticile motoarelor de căutare ca să înțelegem care este familia de cuvinte ce ne interesează.

Gândim pe termen lung, pornind de la așteptări

Construim strategia generală de promovare, bazându-ne pe obiectivele pe care dorești să le atingi în următoarea perioadă, dar și pe un termen mai îndelungat. Ne gândim, apoi, și la tactici de menținere a rezultatelor obținute.

Servicii de Copywriting

Texte de promovare a produselor; Advertoriale; Online PR.

Campanii de Google Ads

Campanii text; Campanii display; Remarketing.

Social Media Marketing

Administrare conturi; Recenzii online.

SEO Audit

Probleme; Avantaje; Oportunitatile site-ului.

Cum anume acordăm servicii SEO (descriere proces)

⇓ ETAPA I (prima lună): Stabilim o strategie unică (un plan personalizat de livrare servicii de optimizare SEO pentru site-ul asupra căruia urmează să lucrăm), pe baza:

 • Analizei cuvintelor-cheie - alegem toate cuvintele-cheie, precum și frazele-cheie – cele mai importante pentru business-ul tău. Urmărim acele cuvinte pe care este posibil de întrecut concurența, în timp util. Avem grijă și să alegem toate cuvintele-cheie care vând în nișa ta.
 • Audit SEO - analiză detaliată a tuturor metricilor și performanțelor website-ului. Analizăm site-ul să vedem cât de optimizat este acesta și care este potențialul său de apariție în TOP rezultate ale Motoarelor de Căutare.

⇓ ETAPA II (luna 2-3): Se pune accent pe Optimizarea internă a conținutui (SEO on-page):

 • În primul rând, stabilim liniile generale și direcția spre care se tinde în livrarea serviciilor SEO. Având în vedere această direcție, facem un pachet de sfaturi de user-friendliness și optimizare a conținutului website-ului. Scriem un plan / un ghid pe partea de optimizare website, cu sfaturi racordate la site-ul tău. Abia apoi lucrăm efectiv pe site la optimizarea textelor, imaginilor, headings (h1 – h6), descrierilor, titlurilor etc.
 • În paralel se lucrează și pe partea de popularitate (SEO off-page): scriem știri (advertoriale) / creăm bannere prin eforturi de marketing online, precum și publicarea în rețele de socializare (livrarea serviciilor de Social Media Marketing).

⇓ ETAPA III (luna 4 – luna 6): Lucrăm, preponderent, pe partea de promovare externă:

 • Publicăm advertoriale. Bannere/ linkuri/ știri publicitare. Găsim noi oportunități de link-building pentru site-ul tău. Venim cu noi idei de promovare / soluții de optimizare a procesului de construire de partineriate online. De asemenea, lucrăm pentru a obține backlink-uri calitative și relevante pentru content-ul website-ului.
 • În paralel, aducem îmbunătățiri la site, mai adăugăm conținut. Analizăm noi oportunități de promovare. Ameliorăm conținutul nou, menținem calitatea celui existent.
 • Măsurăm succesele, performanțele și rezultatele obținute. Raportăm datele și observațiile noastre. Oferim Rapoarte detaliate despre rezultatele obținute.

Notă generală despre serviciile noastre SEO:

Modul de acordare de servicii SEO de la Seolitte depinde mult și de mărimea, vechimea și istoricul site-ului. Ținem cont de ce rezultate doriți să obțineți de la promovarea SEO și ne concentrăm pe atingerea lor – în cel mai scurt timp posibil.

Pentru mai multe informații despre cum funcționează optimizarea SEO, precum și pentru a înțelege pe deplin necesitatea optimizării pentru website-uri și cum se face SEO pentru Google, citiți acest Ghid SEO pentru începători.

În acest articol am încercat să descriem în cuvinte simple ceea ce facem pentru clienții noștri. La SEOLITTE suntem o echipă foarte implicată, orientată doar spre succes.

Adesea, întâi înțelegem business-ul foarte bine, apoi descoperim formula unică: cum îl facem să vândă pe online. Prestăm Servicii SEO orientate pe rezultat, mereu facem cercetări și mereu îmbunătățim formula pe care să mergem.

Vrei să știi cât costă optimizarea SEO? Am scris aici un articol întreg despre preț optimizare SEO și creare campanii SEO cu rezultate: vezi date despre cât costă să apelezi la servicii Optimizare SEO București (Ro) sau SEO Moldova, Chișinău (Md).

Te-am convins că ai nevoie de SEO în România sau Moldova? Lasă-ne denumirea website-ului și un e-mail sau nr. de telefon pe adresa [email protected] Revenim noi.

Vezi aici prezentarea VIDEO făcută de echipa SEOLITTE despre un SEO ca la carte:

Ai nevoie de ajutor?

Îți oferim cele mai calitative servicii de promovare digitală în România și Republica Moldova: SEO, Social Media Marketing, Google Ads, SEO copywriting și altele. Avem grijă să utilizăm cele mai cotate instrumente de analiză online, să creăm rapoarte detaliate și să îți prezentăm rezultatele obținute.

+ 373 69 809 235

Luați legătura cu noi oricând!

Orar

L-V:

9 -18

Telefon

+373 69809235

© copyright 2021 Seolitte. All Rights Reserved.