Servicii SEO în Moldova și România

Livrăm Servicii SEO de cel mai înalt nivel, dat fiind faptul că suntem o firmă de Digital Marketing ce posedă cunoștințe varii în domeniul Marketing Online și le aplicăm sub forma unor servicii calitative de digital marketing. Cunoștințele noastre sunt cu accente puternice pe partea de optimizare website (sau cum mai este numită: optimizare a website-urilor) și le aplicăm mai des sub forma unor servicii SEO.

Credem, cu înverșunare, în faptul că SEO este un domeniu - minune, fiindcă anume el ajută la obținerea unor rezultate mult mai bune pentru site-uri în rezultatele motoarelor de căutare (acolo unde se află potențialii cumpărători / cititori). Mai credem și că orice website are nevoie de servicii SEO și promovare online. Și știm că toate aceste servicii trebuie să fie calitative și accesibile!

Dat fiind faptul că anume livrarea serviciilor SEO este un domeniu-cheie pentru noi, suntem mereu informați, și urmărim ultimele noutăți din acest domeniu. Ne informăm zilnic despre ce modificări se produc în algoritmii Motoarelor de Căutare.

Noi prestăm unele dintre cele mai competitive servicii SEO din România/ Moldova, la prețuri accesibile și cu garanția calității. Prețul pentru serviciile SEO depinde de dimensiunile site-ului pe care-l promovăm și de gradul său de optimizare SEO.

servicii seo romania, servicii optimizare moldova

Ce reprezintă niște servicii SEO?

Constituie procesul de optimizare a website-urilor pentru Google - atfel spus, SEO este domeniul ce reunește tot ce e mai frumos în:
- matematică: lucru cu cifre, sinteză, raționamente, analiza datelor;
- chimie: testăm, experimentăm, în livrarea serviciilor SEO este valabilă o regulă curioasă - ceea ce e perfect pentru un site, poate să nu corespundă realității altui site;
- programare: tag-uri, redirect-uri, aranjarea conținutului, optimizare cod, rescrierea codului când este nevoie;
- limbă română: avem grijă de textele dvs. și textele despre dvs., scriem și corectăm după toate rigorile gramaticale și de stil;
- design: desenăm bannere, dăm indicații de aranjare a textelor, a imaginilor, urmărim armonia culorilor și concordanța dintre elementele de pe site;
- marketing: Fiindcă serviciile SEO sunt strâns legate de promovare, în SEO se apelează des la strategii de marketing, se lucrează la îmbunătățirea popularității brandului, mai ales că una dintre sarcinile optimizării e mărirea vânzărilor.

Ce include livrarea de servicii SEO de la Seolitte?

Optimizarea internă - aici facem totul ca site-ul să fie perfect din toate punctele de vedere. Noi ne asigurăm că site-ul este prietenos atât faţă de oameni, cât şi faţă de motoarele de căutare. Aici vorbim de optimizare titluri, descrieri, texte, imagini, adrese URL, linkuri interne etc.

Vă ajutăm la optimizarea site-ului şi la crearea unei structuri prietenoase faţă de utilizatori. Creăm împreună cu dvs. o strategie pe SEO pe termen lung și stabilim țeluri și obiective de marketing online.

Vă ajutăm cu răspunsuri la întrebări, suntem mereu alături ca să rezolvăm orice problemă pe SEO!

Optimizarea externă - aici ne asigurăm că site-ul este popular, notoriu şi important în nişa lui. Asta o facem prin publicarea știrilor publicitare pe site-urile importante, plasăm bannere şi linkuri pe bloguri de nişă sau site-uri foarte populare etc. Facem efort de marketing clasic, doar că - online.

Vă oferim informații despre reputația și brandul dvs.

Monitorizăm întru luarea atitudinii, reputația pe internet a:
a. Brand-ului - orice mențiune despre produsul dvs. este monitorizată și raportată de către noi și luăm atitudine în cazul comentariilor negative.
b. Numelui directorilor - ca persoane publice, directorii sunt expuși și urmăriți de către presa online, noi vă informăm în legătură cu opinia publică.
c. Monitorizăm concurența - în secolul XXI informația este totul: doar pe baza ei putem lua atitudine și acționa în cunoștință de cauză.
Mai multe despre ce e SEO puteți afla aici.

În livrarea serviciilor SEO ne ținem de câteva reguli de bază, cum ar fi: să aducem mereu plusvaloare site-ului asupra căruia lucrăm, îmbunătățind întotdeauna conținut său / viteza de încărcare / nivelul de interacțiune cu utilizatorii / experiența utilizatorilor; să obținem rezultatele scontate; să obținem feedback pozitiv și multe alte obiective atașate proiectului asupra căruia lucrăm.

Pentru a atinge aceste rezultatele, în procesul furnizării serviciilor SEO folosim instrumente SEO și, de asemenea, lucrăm cu tot conținutui site-ului dat. Așadar, în livrarea serviciilor de SEO optimizare vor recurge la 2 elemente de bază: la procedee de ameliorare a vizibilității și la unelte SEO.

Mai jos avem descrierea detaliată a procesului de lucru la Seolitte. Iar de aici veți obține mai multe date despre cum funționează optimizarea site-urilor: cum funcționează SEO (Optimizarea pentru Motoarele de Căutare).

1. Ameliorarea calității site-ului:

servicii seo de optimizare in romania

2. Utilizarea uneltelor SEO:

Monitorizarea gradului de „sănătate” al site-ului

Ne asigurăm că site-ul nu conține niciun fel de erori: de soft, de server sau chiar… gramaticale. Echipa noastră parcurge întreg site-ul dvs. și vă spune cât de „sănătos” este acesta.

Monitorizarea pozițiilor site-ului în Google

Monitorizăm pozițiile site-ului dvs. în Motorul de Căutare, comparativ cu cele ale concurenților. Stabilim grupurile de cuvinte-cheie și expresii importante pentru dvs. și alegem concurenții cu care intrăm în competiție și apoi purcedem la optimizarea propriu-zisă.

Analizăm partea tehnică și funcțională a site-ului

Analiza tehnică include scannarea întregului site întru descoperirea pe de o parte – a problemelor cu care se confruntă acesta, pe de altă parte – a oportunităților de dezvoltare, de mărire a CTR-urilor și sporire a vânzărilor acestuia.

Vedem cât de bine stau concurenții dvs. pe SEO

Analizăm cum se promovează în motoarele de căutare concurența, pe ce cuvinte-cheie se axează ei. Stabilim priorităție de optimizare și promovare, știind exact unde este situată concurența.

Descoperim toate cuvintele-cheie relevante

Reprezintă analiza cuvintelor cheie, adică cele care vă vor aduce vânzări din motoarele de căutare. Analizăm conținutul site-ului dvs și cel al concurenților, verificăm rezultatele motoarelor de căutare ca să înțelegem care este familia de cuvinte ce ne interesează.

Gândim pe termen lung, pornind de la așteptări

Construim strategia generală de promovare, bazându-ne pe obiectivele pe care doriți să le atingeți în următoarea perioadă, dar și pe un termen mai îndelungat. Ne gândim, apoi, și la o strategie de menținere a rezultatelor obținute.


Cum anume acordăm servicii SEO (descriere proces)


ETAPA I (prima lună): Stabilim o strategie unică (un plan de optimizare personalizat pentru site-ul asupra căruia urmează să lucrăm), pe baza:
  • Analizei cuvintelor-cheie (alegem toate cuvintele-cheie, precum și frazele-cheie - cele mai importante pentru business-ul dvs. Urmărim acele cuvinte pe care este posibil de întrecut concurența în timp util. Avem grijă și să alegem toate cuvintele-cheie care vând în nișa dvs.)
  •  Audit SEO (Analiză detaliată a tuturor metricilor și performanțelor website-ului. Analizăm site-ul să vedem cât de optimizat este acesta și care este potențialul său de apariție în TOP rezultate ale Motoarelor de Căutare.
ETAPA II (luna 2-3): Se pune accent pe Optimizarea internă a conținutui (SEO on-page):
  • În primul rând stabilim liniile generale și direcția spre care se tinde în livrarea serviciilor SEO. Având în vedere această direcție, facem un pachet de sfaturi de user-friendliness și optimizare conținut website. Scriem un plan / un ghid pe partea de optimizare website, cu sfaturi racordate la site-ul dvs. Abia apoi lucrăm efectiv pe site la optimizare texte, imagini, headings (h1 - h6), descrieri, titluri etc.
  • În paralel se lucrează și pe partea de popularitate (SEO off-page): scriem știri (advertoriale) / creăm bannere - eforturi de marketing online, precum și publicarea în rețele de socializare (livrarea serviciilor de Social Media Marketing).
ETAPA III (luna 2 - luna 6 și mai mult în dependență de nișă): Lucrăm, preponderent, pe partea de promovare externă:
  • Publicăm advertoriale. Bannere/ linkuri/ știri publicitare. Găsim noi oportunități de link-building pentru site-ul dvs. Venim cu noi idei de promovare / soluții de optimizare a procesului de construire de partineriate online. De asemenea, lucrăm pentru a obține backlink-uri calitative și relevante pentru content-ul website-ului.
  • În paralel, aducem îmbunătățiri la site, mai adăugăm conținut. Analizăm noi oportunități de promovare. Ameliorăm conținutul nou, menținem calitatea celui existent.
  • Măsurăm succesele, performanțele și rezultatele obținute. Raportăm datele și observațiile noastre. Oferim Rapoarte detaliate despre serviciile noastre și modul de livrare a acestor servicii SEO. În special, punem accent pe rezultatele obținute pe cuvintele-cheie care ne interesează.
Notă generală despre serviciile noastre SEO:

Modul de acordare de servicii SEO de la Seolitte depinde mult și de mărimea site-ului. Ținem cont de ce rezultate doriți să obțineți de la promovarea SEO și ne concentrăm pe atingerea lor în cel mai scurt timp posibil.

Pentru mai multe informații despre cum funcționează optimizarea SEO, precum și pentru a înțelege pe deplin necesitatea optimizării pentru website-uri și cum se face SEO pentru Google, citiți acest Ghid SEO pentru începători.

seo servicii moldova - seolitte
servicii seo in bucuresti
Rezumat
Servicii SEO și Optimizare Site
Voturile utilizatorilor
4 based on 78 votes
Tipul Serviciului
Servicii SEO și Optimizare Site
Numele Agenției
Seolitte, Chișinău, Telephone No. +373 69 231 335
Țara
România / Moldova
Descriere
Prestăm servicii de optimizare website-uri, analize SEO. optimizare conținut (SEO on page) și ameliorarea reputației online a website-urilor (SEO Off Page).
to top button