Servicii SEO în România și Moldova: optimizare site după metode din 2024

A beneficia de servicii SEO înseamnă a-ți lăsă website-ul în grija profesioniștilor SEO. Adică să te încrezi în cei care studiază zi de zi acest domeniu. Și care vin cu un portofoliu impunător de clienți și rezultate. 

Vezi aici ce rezultate SEO am obținut pentru clienții noștri.

Serviciile SEO te ajută, în primul rând, să-ți asiguri un loc în topul rezultatele căutării în motoarele de căutare (Google, Bing etc.).

Al 2-lea scop (acela pentru care să apelezi la firme SEO) este să convertești mai mulți vizitatori ai site-ului. Astfel, website-ul tău o să aducă conversiile urmărite. Cum ar fi: să vinzi produsul, serviciul sau informația ta, să-ți promovezi un eveniment etc.

Ce înseamnă servicii optimizare SEO profesioniste?

SEO este un domeniu complex, care include o serie de acțiuni de optimizare și promovare a site-urilor. Toate acestea trebuie efectuate într-o ordine logică și cu multă consecvență. De obicei, strategiile de promovare SEO pot să difere de la un website la altul. Însă, esența este cam aceeași. Prin folosirea serviciilor de optimizare SEO se urmărește să se îmbunătățească experiența vizitatorului. Iar ulterior, să se crească vizibilitatea site-ului în rezultatele din motoarele de căutare.

Serviciile SEO cuprind optimizarea și promovarea website-urilor. Se fac lucrări pentru a obține mai mult trafic calificat, provenit din motoarele de căutare. Iată tipurile de activități prestate în cadrul unui contract de servicii optimizare site:

 1. Marketing. Include partea de promovare a site-urilor, de fapt SEO este o componentă a Marketing-ului în Motoarele de Căutare (SEM). Astfel, împreună cu o agenție SEO, se lucrează la îmbunătățirea popularității brand-ului. De asemenea, se muncește la crearea unui nume notoriu în online. Plus, la stabilirea mesajului de marketing. Și apoi la împachetarea bună a acestuia. Dar mai ales, una dintre sarcinile de bază ale optimizării e mărirea numărului de vânzări din online.
 2. UX/UI (îmbunătățirea experienței utilizatorului). Testăm, experimentăm, optimizăm, lucrăm la îmbunătățirea ușurinței de utilizare a website-ului. Plus, și la optimizarea conversiei. În urma acestor lucrări, site-ul tău devine unul ușor de înțeles și de navigat.
 3. Optimizarea codului site-ului. adăugăm meta etichetele SEO corespunzătoare. Redirecționăm paginile vechi către adresele URL noi. Aranjăm conținutul în pagină. Optimizăm codul redundant al website-ului.
 4. Copywriting/ Redactare. Avem grijă de textele tale și le adaptăm la un SEO Copywriting de înaltă calitate.
 5. Design și arhitectură. Ne asigurăm că site-ul tău are o arhitectură robustă, intuitivă și organizată. Ne ocupăm de partea de aranjare a textelor (arhitectura informațională a site-ului). Avem grijă de potrivirea imaginilor. Urmărim armonia culorilor și concordanța dintre elementele de design de pe website. Creăm o experiență plăcută de navigare.
 6. Analize SEO. Odată ce avem toate măsurătorile făcute, putem îmbunătăți prezența ta din online.

Ce include livrarea de servicii optimizare SEO în 2024?

Optimizarea internă - facem astfel încât site-ul să fie util, scanabil, inteligibil și de înaltă calitate. Noi ne asigurăm că site-ul este prietenos atât faţă de oameni, cât şi faţă de motoarele de căutare. Aici vorbim despre:

 • Optimizare titluri și meta descrieri, etichete de tip Open Graph.
 • Optimizare texte, imagini, adrese URL, linkuri interne etc.

Tot aici, creăm împreună cu tine o strategie de content pe termen lung. Stabilim țeluri și obiective de marketing online. Te ajutăm cu răspunsuri la întrebări. Suntem alături, ca să rezolvăm orice SEO problemă tehnică sau funcțională.

Optimizarea externă - aici ne asigurăm că site-ul este popular, important și relevant pentru nişa lui. Acest scop este atins prin:

 • Publicarea știrilor și a comunicatelor pe site-uri relevante.
 • Plasăm anunțuri şi link-uri pe bloguri din nişa ta și/sau pe site-uri populare etc.

Vezi în articolul nostru mai multe despre ce e SEO.

În livrarea de servicii de optimizare SEO oferim următoarele garanții:

 • aducem mereu plusvaloare site-ului asupra căruia lucrăm.
 • îmbunătățim întotdeauna conținut site-ului.
 • îmbunătățim întotdeauna experiența utilizatorilor.
 • la elaborarea strategiei se face un studiu al concurenței și al pieței (existente și potențiale).
 • se elaborează o strategie de marketing personalizată și unică.
 • toate implementările sunt efectuate doar cu aprobarea clientului.
 • în prestarea de servicii SEO se aplică cele mai noi tehnici și metode SEO existente – SEO după rigorile 2024.
 • site-ul nu va fi penalizat pentru lucrările efectuate de către noi.
 • prezentăm rapoarte lunare cu volumul de lucru efectuat.
 • lucrăm intensiv pentru a crește pozițiile site-ului în motorul de căutare Google - pe cele mai importante cuvinte-cheie de nișă.
 • creștem traficul organic de calitate.
 • utilizăm doar instrumente licențiate în livrarea de servicii SEO.


Etapele de lucru în servicii optimizare SEO:

1. Îmbunătățirea calității site-ului:

 • Mărirea gradului de prietenie față de utilizator.
 • Optimizarea textelor.
 • Optimizarea imaginilor.
 • Optimizarea titlurilor.
 • Optimizarea meta descrierilor.
 • Îmbunătățirea arhitecturii website-ului.
 • Corectarea erorilor de validare a codului.
 • Descoperirea noilor oportunități de promovare/creștere.
 • Optimizarea structurii de adrese URL.
 • Optimizarea structurii de legături interne.
 • Optimizarea vitezei de încărcare a paginilor.
 • Comprimare cod.
 • Corectarea erorilor de pe site (linkuri şi imagini moarte).

2. Utilizarea uneltelor SEO:

Monitorizarea gradului de „sănătate” al site-ului

Ne asigurăm că site-ul nu conține niciun fel de erori: de soft, de server sau imagini șterse de pe server. Echipa noastră parcurge întreg site-ul tău. Apoi îți raportează despre cât de „SEO - sănătos” este acesta.

Monitorizarea pozițiilor site-ului în Google

Monitorizăm pozițiile site-ului tău în motorul de căutare, comparativ cu cele ale concurenților. Stabilim grupurile de cuvinte-cheie și expresii importante pentru tine. Apoi alegem concurenții cu care intrăm în competiție. Și, apoi, purcedem la optimizarea propriu-zisă.

Analizăm partea tehnică și funcțională a site-ului

Analiza tehnică include scanarea întregului site întru descoperirea pe de o parte a problemelor cu care se confruntă acesta. Pe de altă parte, a oportunităților de dezvoltare, de mărire a CTR-urilor (ratei de click-uri venite spre website). Plus, urmărim sporirea vânzărilor acestuia.

Vedem cât de bine stau concurenții tăi pe SEO

Analizăm cum se promovează în motoarele de căutare concurența, pe ce cuvinte-cheie se axează ei. Stabilim prioritățile de optimizare și promovare, știind exact unde este situată concurența.

Descoperim toate cuvintele-cheie relevante

Acest procedeu reprezintă analiza cuvintelor cheie. Adică acelea care îți vor aduce vânzări din motoarele de căutare. Analizăm conținutul site-ului tău și cel al concurenților. Verificăm statisticile și volumele de căutare pentru toate expresiile cheie selectate. Asta ca să înțelegem care este familia de cuvinte ce ne interesează.

Gândim pe termen lung, pornind de la așteptările de business

Construim strategia generală de promovare, bazându-ne pe obiectivele pe care dorești să le atingi în următoarea perioadă. Dar, și pe un termen mai îndelungat. Ne gândim, apoi, și la tactici de menținere a rezultatelor obținute.

Servicii de Copywriting

Texte de promovare a produselor; Advertoriale; Online PR.

Campanii de Google Ads

Campanii text; Campanii display; Remarketing.

Social Media Marketing

Administrare conturi; Recenzii online.

SEO Audit

Probleme; Avantaje; Oportunitatile site-ului.

Protocolul de servicii SEO din cadrul agenției SEOLITTE:

⇓ ETAPA I (prima lună): Stabilim o strategie unică (un plan personalizat de livrare servicii optimizare site), pe baza:

 • Analizei cuvintelor-cheie. Alegem toate cuvintele-cheie, precum și frazele-cheie - cele mai importante pentru business-ul tău. Urmărim acele cuvinte pe care este posibil de întrecut concurența, în timp util. Avem grijă și să alegem toate cuvintele-cheie care vând în nișa ta.
 • Auditului SEO. Analiză detaliată a tuturor metricilor și performanțelor website-ului. Analizăm site-ul să vedem cât de optimizat este acesta. Stabilim și care este potențialul său de apariție în top rezultate ale Motoarelor de Căutare.

⇓ ETAPA II (luna 2-3): Se pune accent pe optimizarea internă a conținutului (servicii SEO on-page):

 • În primul rând, stabilim liniile generale și direcția spre care se tinde în livrarea serviciilor SEO. Având în vedere această direcție, facem un ghid personalizat de user-friendliness și optimizare a conținutului website-ului. Scriem un plan / ghid pe partea de optimizare website, cu sfaturi racordate la site-ul tău. Abia apoi lucrăm efectiv pe site la optimizarea textelor, imaginilor, headings (h1 - h6), descrierilor, titlurilor etc.
 • În paralel, se lucrează și pe partea de popularitate (SEO off-page). Scriem știri (advertoriale) / creăm backlink-uri prin eforturi de marketing online. Și apoi și la publicarea în rețele de socializare (livrarea serviciilor de Social Media Marketing).

⇓ ETAPA III (luna 4 - luna 6): Lucrăm, preponderent, pe partea de promovare externă:

 • Publicăm advertoriale / linkuri/ știri/comunicate. Găsim noi oportunități de link-building pentru site-ul tău. Venim cu noi idei de promovare. Venim și cu soluții de optimizare a procesului de construire de parteneriate online. De asemenea, lucrăm pentru a obține backlink-uri de calitate și relevante pentru content-ul website-ului.
 • În paralel, aducem îmbunătățiri la site, mai adăugăm conținut. Analizăm noi oportunități de promovare. Îmbunătățim conținutul nou, menținem calitatea celui existent.
 • Măsurăm succesele, performanțele și rezultatele obținute. Raportăm datele și observațiile noastre. Oferim Rapoarte detaliate despre rezultatele obținute.

Garantăm că protocolul de servicii SEO este personalizat de fiecare dată:

Protocolul de lucru depinde mult și de mărimea, vechimea și istoricul site-ului. Ținem cont de ce rezultate dorești să obții de la promovarea SEO și ne concentrăm pe atingerea lor. Toate - în cel mai scurt timp posibil.

Pentru mai multe informații despre cum funcționează optimizarea SEO și cum se face SEO pentru Google, citește acest Ghid al clientului SEO.

Adesea, întâi înțelegem business-ul foarte bine, apoi descoperim formula unică: cum îl facem să vândă pe online? Prestăm Servicii SEO orientate pe rezultat. Mereu facem cercetări și mereu îmbunătățim formula pe care mergem.

Vrei să știi cât costă optimizarea SEO? Am scris aici un articol întreg despre preț optimizare SEO și creare campanii SEO cu rezultate. Vezi date despre cât costă să apelezi la servicii Optimizare SEO București (România) sau SEO Moldova, Chișinău.

Te-am convins că ai nevoie de SEO în România sau Moldova? Lasă-ne denumirea website-ului și un e-mail pe adresa info{@}seolitte.com. Sau sună-ne la +373 69 809 235!

Vezi aici prezentarea VIDEO făcută de echipa SEOLITTE despre un SEO ca la carte:

Contactează-ne când dorești

Telefoane

RO: + 40721 536 067

MD: +373 69 809 235

Program

L-V: 09:00 - 18:00

S-D: Liber

Email

Email: info{@}seolitte.com

Summary
Servicii SEO
Service Type
Servicii SEO
Provider Name
SEOLITTE,
Stefan cel Mare, 69, etajul 2, of. 3,Chisinau,Chisinau-2001,
Telephone No.+37369231335
Area
Republica Moldova, România
Description
Prestăm servicii de optimizare SEO cu rezultate garantate. De asemenea, vă asigurăm o calitate înaltă și o monitorizare strictă a lucrărilor efectuate pe site-ul dvs.
Scroll to Top