Curs SEO, Copywriting, Google Analytics

Curs SEO, Copywriting, Google Analytics: află secretele unei afaceri online prospere în online, folosind inteligent promovarea digitală

Vizibilitatea online reprezintă, actualmente, cheia care îți poate deschide ușa spre vânzări online și cititori pentru blogul sau site-ul tău informațional. Ori, pur și simplu, trafic calitativ spre website-ul pe care îl deții. În 2024, dacă nu te faci cunoscut în mediul online poți spune că, practic, nu exiști. Cum faci promovarea eficientă? Fie apelând la servicii de promovare online de calitate înaltă, fie participând la cursuri de digital marketing și învățând cum să te promovezi pe Internet corect. Iar, din toată promovarea digitală, Google și-a afirmat și consolidat poziția de jucător principal. De ce? Pentru că anume acest motor de căutare este folosit de 95,45% dintre cei ce caută ceva în mediul virtual moldav. Iată de ce acest curs SEO și promovare digitală vine cu soluția optimă pentru tine și afacerea ta din mediul online.

 

Cum poți atinge succesul în mediul online în 2024?

Să apari pe prima pagină în Google constituie un avantaj enorm pentru business-ul mic, mijlociu sau chiar mare. Acest deziderat devine posibil de obținut, dacă știi secretele promovării eficiente în Google. În plus, trebuie să cunoști date despre mânuirea îndemânatică chiar și a instrumentelor gratuite. Ele-ți sunt puse la dispoziție chiar de către motorul de căutare. Internetul ne oferă toate uneltele necesare pentru o promovare eficace. Folosirea corectă a instrumentelor din Google Ads (cum ar fi: KeyWord Planner), SEO (Page Speed InsightsMobile Friendly Tester), Google Analytics (diferite rapoarte despre vizitatorii website-ului), Google Search Console sporește însutit eficiența promovării tale în mediul virtual.

Acum ai șansa unică de a învață, pe cont propriu, să-ți creezi strategia de promovare online. Cursul de Marketing Online îți propune să devii specialist în acest domeniu în doar 8 săptămâni, după un program intensiv de învățare.


Calitățile expertului SEO

Structura la acest curs SEO și de Promovare Digitală:

I. Modul Introductiv:

1. Esența SEO și cum funcționează optimizarea.

2. Locul lui SEO în strategia de digital marketing + Întrebări despre SEO (general).

II. SEO On-Page și cuvintele-cheie:

3. Elemente de SEO On-Page.

4.Cuvintele - cheie și analiza lor.

5. SEO Copywriting + lucrul cu copywriterul.

6.Optimizare în pagină: șabloane și automatizări + Întrebări despre On-Page.

III. SEO pentru WordPress:

7. SEO WP: diferențe și particularități.

8.Optimizarea unui articol în WordPress.

9. Module utile WP pentru SEO.

10.Întrebări + lucrul cu modulele WP.

IV. SEO Off-Page:

11.Elemente de SEO Off-page.

12.Linkbuilding.

13.Colaborări și metode alternative de obținere a link-urilor.

14. Lecție practică de găsire a surselor de publicare + întrebări.

V. Cum măsori rezultatele din SEO:

15. Google Analytics.

16. Search Console.

17. SEO tehnic, avansat.

18.Schimbările de algoritmi.

19. SEO vocal & SEO local.

20.Indicatori de performanță pentru SEO.

VI. Modul Practic:

21. Crearea strategiei de SEO.

22. Auditul SEO.

23.Îmbunătățirea campaniilor de SEO.

24. SEO 2024.

Frecvența: de 3 ori pe săptămână.

Durata sesiunii: o oră.

Cursul de promovare digitală e valabil doar pentru antreprenori?

Lumea digitală s-a extins semnificativ în secolul 21, iată de ce, promovarea în acest spațiu se adresează tuturor celor care doresc să obțină mai multe din online.

Dacă ești antreprenor și ai în echipa ta un specialist în digital marketing, cu siguranță ai dori să cunoști detaliile muncii lui, atât pentru monitorizare, cât și pentru siguranță.

Iar dacă ești specialist de marketing, fără dubii, ai dori să cunoști ultimele tendințe din domeniu și să te perfecționezi, zi de zi.

Ești blogger și încerci să creezi un conținut interesant și popular? Nu este suficient să oferi informație de calitate și emoție. Trebuie să găsești calea spre publicul tău. Dacă vrei să deții ceva mai mult decât un jurnal personal online, pe care îl citești doar tu și prietenii tăi, ai nevoie de instrumente de promovare a blogului tău.

Iar dacă ești student sau freelancer, acest curs SEO desfășurat online îți oferă largi posibilități de angajare. Un atu care nu poate fi ignorat este că domeniul dat este atât de flexibil, încât îți permite și munca de acasă, part-time, și bine plătită.

De ce să vii la cursurile de Google Promovare?

Toate cunoștințele acumulate timp de 8 săptămâni vor fi aplicate pe cazuri reale. Şi cum practica bate teoria, vei fi intrigat să îți creezi propriul plan de acțiuni. La fel, vei lucra la o strategie bine-definită de promovare digitală, adaptată cerințelor individuale ale business-ului pe care îl deții.

Trainerii din cadrul cursului sunt experți în marketing digital, cu o experienţă în domeniu de peste 7 ani. Și care au făcut faţă provocărilor și schimbărilor rapide din lumea digitală.

Nu rata ocazia de a cunoaște cum să cucerești pozițiile de top în motoarele de căutare! Învață acum și începe să te faci cunoscut pe piața națională și internațională. Află care sunt instrumentele practice pentru promovarea în Google, cum funcționează algoritmul Google, care sunt canalele cele mai eficiente de promovare și multe altele!

Înscrie-te acum la curs la nr. de telefon 069-809-235, info{@}seolitte.com sau +40 721 536 067!

Cost curs: 125 euro/lună.

Contactează-ne când dorești

Telefoane

RO: + 40721 536 067

MD: +373 69 809 235

Program

L-V: 09:00 - 18:00

S-D: Liber

Email

Email: info{@}seolitte.com

Summary
Curs SEO
Service Type
Curs SEO
Provider Name
SEOLITTE,
etaj 2, of. 3, Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt 69, ,Chișinău,Moldova-2001,
Telephone No.+37369809235
Area
Chisinau, Republic of Moldova
Scroll to Top