Cine suntem și ce vă oferim?

Echipa Seolitte este o agenție de SEO și Digital Marketing ce are ca scop livrarea calitativă și eficientă a serviciilor de promovare a website-urilor și a business-urilor online.

Îți oferim cele mai calitative servicii de promovare digitală în România și Republica Moldova: SEO, Social Media Marketing, Google Ads, SEO copywriting și altele. Avem grijă să utilizăm cele mai cotate instrumente de analiză online, să creăm rapoarte detaliate și să îți prezentăm rezultatele obținute.

În egală măsură, analizăm nivelul de optimizare a site-ului tău din perspectiva unui Motor de Căutare, dar și din punctul de vedere al unui potențial client. Raportăm această analiză, la nivel avansat, urmărim gradul de optimizare al site-urilor concurenților tăi și îți oferim soluția garantată pentru creșterea vizibilității pe internet, conform tipului de activitate pe care îl profesezi.

Cine sunt clienții noștri

Echipa Seolitte este gata să îți ofere suportul tehnic necesar, indiferent dacă ai un blog sau un mare magazin online. Scopul nostru este să-ți majorăm vizibilitatea online și numărul de vizitatori și/sau clienți.

Iată de ce, pachetele noastre de servicii online și prețurile pentru ele au fost concepute pentru orice tip de website, ținând cont de domeniul de activitate și nivelul competiției.

Agenția de marketing online Seolitte este cea care sprijinim clienții ce dețin website-uri începătoare și necesită suport pentru a deveni memorabili în mediul virtual.

Evident, suntem gata să facem față provocărilor care vin la pachet cu clienții ce dețin site-uri cu un brand renumit. Nu ne sperie faptul că anterior ați lucrat cu alte companii SEO. Suntem gata să vă oferim servicii de calitate și ne apucăm de treabă de îndată ce ne contactați.

Firma de promovare online Seolitte este gata să ofere suport și celor care au nevoie doar de sfaturi sau consultanță SEO (jurnaliști, manageri de conținut, designeri sau developeri), de la novici în domeniu până la cei cu experiență vastă, dar care au nevoie de consultația specialiștilor SEO pe diverse probleme din domeniu.

O parte din ei:


Misiunea Agenției de SEO - Seolitte

Echipa Seolitte crede în noi începuturi și în profesionalism. Misiunea noastră este să te ajutăm să devii parte din topurile căutărilor pe Google, iar afacerea ta să intre în contact direct cu publicul țintă. 

Nouă ne pasă de calitatea serviciilor pe care le prestăm și de nivelul tău de satisfacție, de aceea îți garantăm transparență și dialog eficient.

Activitatea noastră este racordată  la necesitățile tale – nu vom întreprinde acțiuni ce vor împiedica îmbunătățirea situației website-ul tău.

Fiind o agenție de publicitate online responsabilă, respectăm dead-line-urile – discutăm și setăm termene reale pentru sarcinile necesare de realizat. Și cel mai important: respectăm aceste termen și prezentăm la timp rapoarte asupra lucrului efectuat !

Scopul nostru prioritar este să îți aducem website-ul la nivelul unui brand - fie că este vorba de o afacere pe internet, un magazin online sau chiar un blog pe care vrei să-l faci mai popular și mai prietenos față de utilizatori. Activitatea noastră implică utilizarea unor instrumente Premium de analiză amănunțită pentru SEO și raportarea rezultatelor obținute.

Ne exercităm atribuțiile cu succes, iar feedback-ul clienților noștri vorbește pentru noi.

Despre Servicii SEO și Vizibilitate Online

Seolitte este o Agenție de Digital Marketing și Companie SEO, care se ocupă, cu succes, de promovarea business-urilor în mediul virtual. Deoarece în unele cazuri, Motoarele de Căutare aduc majoritatea absolută a traficului unui site (în special: Google), am decis să ne centralizăm activitatea pe oferirea de Servicii SEO în România și Moldova, Analize SEO și SEM.

Volumul de Servicii SEO și Servicii de Digital Marketing oferite, precum și rezultatele obținute, este mereu transparent și clar. Raportăm situația reală și schimbările petrecute ca trafic și ca vizibilitate în Motoarele de Căutare / în Rețele Sociale și, desigur, a conversiilor obținute. Suntem onești față de toți - atât față de clienți, cât și de parteneri - pentru că știm că doar așa poți crea o afacere sustenabilă, durabilă, bazată pe recomandări și clienți mulțumiți.Ținem la clienții noștri și îi răsfățăm cu drag - prin lucru eficient, calitativ și servicii SEO/ SEM/ SMM livrate în termen. De cele mai multe ori ne atașăm de proiectul clientului ca de o realizare personală (sau chiar mai mult) și ne facem griji pentru reușita lui. De aceea, utilizăm cele mai eficiente mecanisme pentru a obține rezultate și creșteri evidente. Suntem un partener de încredere pentru cei care ne aleg!

Vrei să știi mai multe despre noi?
to top button