Promovare Website: Servicii Complete de Promovare Online în Moldova și România

Cu siguranță că după o anumită perioadă de timp de activitate în nișa ta, ai observat că fără o promovare online eficientă, afacerea nu este profitabilă. Iar dacă afacerea este exclusiv virtuală, precum deținerea unui magazin online (vezi aici tehnici de optimizare SEO a unui e-shop), atunci promovarea website-ului devine crucială pentru dezvoltarea și menținerea acesteia.

Noi, aici la Seolitte, credem în website-uri funcționale, care au fost concepute cu un anumit scop și pe care trebuie să-l atingă neapărat, în timp util. Mai credem în faptul că nu poți face marketing online în Chișinău sau București la modul serios fără să deții un website lucrativ și fără să te folosești de campanii de promovare online rezultative. Tocmai din acest motiv am creat pachete speciale pentru deținătorii de website-uri care vor să lase în grija noastră toată partea de promovare online, iar ei să se ocupe în continuare de ce știu ei mai bine să facă.

promovare site prima pagina google si traffic organic

În cele ce urmează, îți vom povesti despre cum lucrează promovarea unui site, ce strategii de promovare afaceri online există și îți vom oferi niște sfaturi pratice de promovare website. Rămâi cu noi ca să afli despre:

Ce e promovarea online și cu ce se ocupă specialistul în promovare?

Așadar, promovarea site-ului pe Google înseamnă servicii de marketing digital care au scopul de a face website-ul cunoscut în fața publicului, folosind mediul online și tehnici de sporire a vizibilității în spațiul virtual. La o campanie de promovare digitală calitativă contribuie instrumentele folosite corect, mixul de marketing ales bine și creativitatea specialiștilor de marketing.

Ce include promovarea site-ului și ce tipuri de reclamă folosim?

Pentru că marketingul online are la bază tot știința Marketing, legea antrenării a minimum 2 canale de promovare, se aplică și în online. Dacă dorești să construiești o strategie corectă și care să te ducă la rezultatul mult așteptat - nu crede companiile care vin cu o singură soluție de promovare! Nu crede în companiile care încearcă să mutilize promovarea și nu au citit nici măcar o carte despre strategii de promovare a unui produs sau serviciu.

Doar aventurierii și necunoscătorii vor încerca de toate și o vor tot da în bară: setând doar campanii Google Ads sau vor înceraca să aibă o prezență "nefastă" în Social Media, fără, însă, a atrage a construi o strategie corectă de promovare digitală și fără a oferi atenție detaliilor mai mici ale funcționării marketing-ului online, care, de fapt, contează foarte mult! Această experienţă de scurtă durată soldându-se, desigur, cu eșec: atât pentru afacere, cât și pentru mentenanța site-ului, în general.

Dacă cele descrise mai sus descriu situația ta, rămâi cu noi. Soluția este descrisă chiar în rândurile ce urmează!

Şi pentru că ești ambițios și îți dorești un rezultat de lungă durată, tu știi deja că ai nevoie de timp și informație pentru a putea simți efectul promovării site-ului în mediul online și în motoarele de căutare.

Cum reușești să promovezi afacerea eficient și să obții vizibilitate maximală cu noi?

 Promovarea site-ului pe Internet (în special noi ne focusăm pe Google) se efectuează în câteva etape, fiecare necesitând folosirea anumitor instrumente SEO și Digital Marketing pe care le achiziționăm lunar, aici la Seolitte. Cunoaștem și utilizăm toate metodele și instrumentele care au demonstrat rezultate - pentru a aduce site-ul tău în topul nișei.

Ce servicii sunt incluse în promovare website?

  • Audit SEO, pentru a putea să începem procesul de promovare, este nevoie să cunoaștem situația în care se află site-ul tău: care sunt problemele, avantajele și oportunitățile acestuia. Analizăm minuțios și în mod profesionist fiecare metrică și cifră pentru ca într-un final să venim cu o strategie amplă, funcțională și bine pusă la punct. Odată ce strategia este gata, începem lucrul la optimizarea site-ului.

 

  • Campanii Google Ads - din momentul în care deja rezolvi sau ai rezolvat problemele majore ce țineau de nivelul de optimizare al site-ului, e momentul să începi să creezi o campanie Google Ads, care îți va aduce trafic garantat, dacă e setată corect. Aceasta este o soluție ideală pentru promovarea în motoarele de căutare, deoarece publicitatea ta este văzută de către un număr mare de utilizatori, în timp ce achiți doar pentru vizitatori, adică pentru cei care au dat click pe reclama ta. Poți începe cu un buget mic (noi îl mai numim "buget de testare"), în special dacă nu ești sigur de interesele audienței tale, iar după ce vei observa care sunt preferințele publicului tău, poți încerca să investești un buget mai mare în Google Ads.

 

  • Servicii Copywriting. Am introdus serviciile de Copywriting (texte de promovare a produselor/serviciilor tale) ca element de bază în promovarea unui website pentru că acestea sunt la fel de importante ca și detaliile tehnice. Acestea asigură legătura organică dintre așteptările clientului, ale motorului de căutare și ale tale ca deținătorul afacerii. Ai nevoie ca anume conținutul site-ului tău să atragă: să fie în același timp interesant, informativ și să conțină cuvinte-cheie. Pe lângă conținutul de pe site, Copywriting-ul îți construiește și imaginea companiei pe plan extern (Off page SEO și servicii de PR) prin articole postate în surse cunoscute și citite de către audiența ta țintă. Noi nu uităm de link-uri externe și interne, care-s atât de importante!

 

  • Social Media Marketing. Trăim într-o perioadă în care ignorarea și evitarea rețelelor sociale te poate costa mult. Ne asumăm responsabilitatea de a administra conturile social media și avem grijă de imaginea business-ul pe care îl deții. Creăm conținut interesant și care să fie solicitat de către utilizatori. Conținutul nu va da greș - urmărim în permanenţă trend-urile și schimbările din lumea virtuală.
metode de promovare in mediul online

În livrarea serviciilor de promovare digitală, adoptăm abordări individuale și îi atragem o atenție deosebită fiecărui client, necesitățile clienților fiind prioritatea noastră nr. 1.

Îți oferim servicii de promovare digitală la prețuri accesibile, adaptate la piața locală, la cele mai înalte standarde de calitate. Avem soluții optime, testate și eficiente!

Deoarece scopul nostru major este să te ajutăm în creșterea vizibilității în mediul online, depunem efort ca fiecare client să fie satisfăcut și cunoscut: de Google, și de către clienți.

Dacă ești curios să afli mai mult despre serviciile de marketing, cum decurge procesul de promovare și optimizare sau ai întrebări, contactează-ne.

Şi pentru că tu ești ambițios și îți dorești un rezultat de lungă durată - știi că ai nevoie de timp și informație pentru a putea simți efectul promovării site-ului în motoarele de căutare. Fii pregătit pentru o călătorie fascinantă spre Top 5 în rezultatele Google. Cumpără-ți un bilet câștigător asociindu-te cu Seolitte chiar azi!

Ai putea beneficia de promovare online gratuită?

Desigur că toți adoră gratuitățile și de asta construim startegii și analizăm website-uri PE GRATIS. De ce îți construim strategia de promovare website gratuit? Pentru că suntem convinși de calitatea produsului nostru. Știm că un raport de Audit SEO Gratuit bun convertește bine și mai avem și o serie de rezultate din optimizarea SEO care vorbesc pentru noi, iar recenziile clienților sunt, practic, cireașa de pe tort.

BONUS! Îți oferim aici o listă de strategii de promovare website folosite și testate de către noi. Analizează-le atent, cu siguranță vei găsi soluția care poate fi aplicat business-ului tău chiar astăzi și vei fi tare mulțumit de rezultate în scurt timp.

Startegia de promovare digitală #1: Google Ads + SEO (#tandem).

Etapa 1: Creează un site excelent.

Etapa 2: Mergi în paralel cu Optimizare SEO și Google Ads. După ce ai optimizat ca la carte conținutul website-ului, poți fi sigur că vei obține și un Quality Score înalt la anunțurile din Google Ads, astfel micșorând costul per click.

Cum optimizezi anunțurile pentru o promovare online eficace prin Google Ads?

Crești relavanța cuvintelor-cheie în pagină (le plasezi în text, în titluri, în headings, în meta tags), lucrezi la viteza de operare a site-ului și te asiguri că ai un site 100% mobile-friendly. De asemenea, trebuie să te asiguri că omul aterizează pe o pagiă care este foarte relevantă pentru textul anunțului tău. De asemenea, un CTR mai mare te ajută să economisești bine.

Startegia de promovare digitală #2: Combină eforturile tale din online cu offline-ul (#profită-de-offline)

Ce ai de făcut?

Alege 2 elemente din mixul de marketing car se completează. Dacă clientul tău are între 24 și 30 de ani,  ascultă Kiss FM și se informează în 80% din cazuri din Google, combinația dintre SEO + o publicitate scurtă la radio, vor aduce rezultatele scontate.

În ce caz poate să nu funcționeze strategia #2?

Numai dacă ai un produs rău sau nu ai stabilit bine cine e publicul-țintă și unde îl poți găsi. Nu uita că economia noastră este într-o continuă creștere.

În cât timp se văd rezultatele pentru startegia #2?

Rezultatele pot să nu apară instantaneu, însă trebuie să vezi că brandul tău antrenează tot mai mulți oameni interesați, iar volumul de trafic (atât pe website, cât și în magazinul fizic) trebuie să fie într-un trend crescător. Dacă, însă, acest trafic nu se convertește nicidecum, folosește Google Ads Remarketing, fără frică, acesta este destul de ieftin la noi și aduce o conversie excepțională, dacă știi cum să atragi prin reduceri, oferte limitate în timp și promoții absolut speciale!

Startegia de promovare digitală #3: Combină Social Media cu Marketingul de Conținut și cu SEO (mai ales că Marketingul de Conținut este parte din SEO) (#strategie-ce-nu-dă-greș-niciodată)

Etapa 1: Creezi conținut creativ în nișa ta și nișe adiacente. Îl plasezi pe blog.

Etapa 2: Faci teasere și publicitate plătită pe Social Media cu trimitere spre blog. Aici contează promisiunea din Sociale Media (X metode de a exclude mâncatul compulsiv din viața ta; 5 materiale gratis despre combinarea corectă a machiajului cu coafura etc.) și calitatea vizualului. Nu ai voie s-o dai în bară la aceste capitole.

Etapa 3: Optimizează întotdeuna conținutul de blog. Vei ajunge să ai un volum impresionant de trafic organic dacă ai conținut bun și intrări tot mai multe din Social Media. Semnalele de engament al utilizatorilor în blog vor aduce după sine poziții în rezultatele căutărilor în Google.

Sperăm că aceste strategii de promovare te vor ajuta să ieși al un alt nivel de trafic și înțelegere a mediului virtual. Dacă nu reușești, totuși, să duci lucrurile la bun sfârșit, aplează la agenția Seolitte pentru promovare online sau vină la cursuri de digital marketing în Chișinău.

promovare website online
to top button