Promovare Website: Servicii Complete de Promovare Online în Moldova și România

După o anumită perioadă de timp de activitate în nișa ta, ai observat, probabil, că fără o promovare online eficientă, afacerea nu-și poate atinge gradul maximal de profitabilitate. Iar dacă business-ul tău este exclusiv virtual, precum deținerea unui magazin online (vezi aici tehnici de optimizare SEO a unui e-shop), atunci promovarea site-ului pe online devine crucială pentru dezvoltarea și menținerea acesteia.

Noi, aici la SEOLITTE, credem în website-uri funcționale, care au fost concepute cu un scop precis și cu viziune. Desigur, azi nu poți face marketing online la modul serios fără să deții un website lucrativ și fără să te folosești de campanii de promovare online rezultative. Tocmai din acest motiv, am creat pachete speciale pentru deținătorii de site-uri, care vor să lase în grija noastră (ca firmă de promovare digitală) prezența lor din mediul virtual, iar ei să se ocupe în continuare de ce știu cel mai bine să facă.

În cele ce urmează, îți vom povesti pe îndelete despre cum se lucrează la SEOLITTE, cum funcționează reclama pe Google și Social Media, ce strategii de promovare afaceri online există, iar pe final îți vom oferi niște sfaturi pratice de promovare website.

Ce e promovarea online și cu ce se ocupă specialistul de marketing?

Promovarea site-ului pe Google/ Facebook înseamnă servicii de marketing online care au scopul de a face website-ul cunoscut în fața publicului, folosind spațiul virtual și tehnici de sporire a vizibilității în online. La o campanie de promovare digitală de calitate contribuie: instrumentele digitale folosite corect, mixul de marketing ales bine și dexteritatea specialiștilor de marketing.

Ce include promovarea site-ului și ce tipuri de reclamă folosim?

Pentru că marketingul online are la bază tot vechea știință de promovare, legea antrenării a minimum 2 canale de promovare, se aplică și în online. Dacă dorești să construiești o strategie de marketing corectă și care să te ducă la rezultatul mult așteptat – nu crede companiile care vin cu o singură soluție de promovare.

Iar pentru că tu ești ambițios și îți dorești un rezultat de lungă durată, tu știi deja că ai nevoie de timp, și informație adaptată la zi pentru a putea simți efectul promovării site-ului în mediul online.

Promovarea site-ului pe Internet se efectuează în câteva etape, fiecare necesitând folosirea anumitelor instrumente premium de SEO și Digital Marketing pe care le achiziționăm lunar, aici la SEOLITTE.

Așadar, ce servicii sunt incluse în strategia de promovare a unui website?

Audit SEO/ Analize SEO

Pentru a putea să purcedem la promovarea pe Google, este nevoie să cunoaștem situația în care se află site-ul tău: care sunt problemele, avantajele și oportunitățile acestuia. Analizăm minuțios și în mod profesionist fiecare metrică, și cifră, pentru ca într-un final să venim cu o strategie amplă, funcțională și bine pusă la punct. Odată ce strategia este gata, începem lucrul la optimizarea propriu-zisă a site-ului.

Campanii Google Ads

Din momentul în care deja rezolvi sau ai rezolvat problemele majore ce țineau de nivelul de optimizare al site-ului, e indicat să demarăm campanii de Google Ads, care îți vor aduce trafic garantat, la un cost eficient, dacă sunt setate corect. Aceasta este o soluție ideală pentru promovarea în motoarele de căutare, deoarece publicitatea ta este văzută de un număr mare de utilizatori, în timp ce achiți doar pentru vizitatorii reali, adică doar pentru cei care au dat click pe reclama ta, sau te-au sunat. Poți începe cu un buget mic (noi îl mai numim: buget de testare), asta în special dacă nu ești sigur de interesele audienței tale, iar după ce vei observa care sunt preferințele publicului tău, poți, fără frică, să investești un buget mai mare în Google Ads.

Servicii de scriere texte – Copywriting și SEO Copywriting

Am introdus serviciile de Copywriting (texte cu impact educațional și/sau informațional cu încărcătură SEO, și nu neapărat vânzare directă) ca element de bază în promovarea unui website pentru că acestea sunt la fel de importante, precum detaliile tehnice. Metoda de promovare prin Copywriting asigură legătura organică dintre așteptările clientului și cele ale motorului de căutare. Conținutul site-ului tău trebuie să atragă: să fie în același timp informativ, bine scris și să conțină cuvintele-cheie relevante afacerii. Pe lângă conținutul de pe site, Copywriting-ul îți construiește și imaginea companiei pe plan extern prin publicarea de comunicate de presă și advertoriale (numite și Offpage SEO sau PR) prin articole postate în surse cunoscute și citite de către audiența ta țintă.

Social Media Marketing

Trăim într-o perioadă în care evitarea rețelelor sociale te poate costa mult. Ne asumăm responsabilitatea de a administra conturile tale de social media și avem grijă de imaginea business-ul pe care îl deții. Creăm conținut interesant și care să fie solicitat de către utilizatori. Conținutul nu va da greș – urmărim în permanenţă trend-urile și schimbările din lumea virtuală.

Servicii de Copywriting

Texte de promovare a produselor; Advertoriale; Online PR.

Campanii de Google Ads

Campanii text; Campanii display; Remarketing.

Social Media Marketing

Administrare conturi; Recenzii online.

SEO Audit

Probleme; Avantaje; Oportunitatile site-ului.

În livrarea serviciilor de promovare digitală, adoptăm de fiece dată abordări individuale și îi acordăm o atenție deosebită fiecărui client, necesitățile acestuia fiind prioritatea noastră. Ținem cont de necesitățile individuale și strategice ale clienților noștri, astfel încăt să le oferim un produs – soluție cu implicații pe termen lung.

Îți oferim servicii de promovare digitală la prețuri accesibile, adaptate la piața locală, după propriul protocol, testat în mai mult de 5 ani.

Sensul existenței SEOLITTE este de a crește afacerile clienților noștri, exclusiv prin intermediul unui mix de marketing corect, cost – eficient și rezultativ. Măsurăm impactul, notorietatea și vânzările aduse de noi.


Ai putea beneficia de promovare online gratuită?

Analizăm website-uri PE GRATIS și oferim consultanță inițială gratuită. De ce prestăm consultanță neplătită? Pentru că suntem convinși de calitatea produsului nostru. Știm că un raport de Audit SEO Gratuit bun convertește.

BONUS! Îți oferim aici o listă de strategii de promovare website folosite și testate de către noi. Analizează-le atent, și cu siguranță vei găsi soluția care poate fi aplicat business-ului tău chiar astăzi!

Strategia de promovare digitală #1: Google Ads + SEO (#tandem).

Etapa 1: Creează un site excelent.

Etapa 2: Mergi în paralel cu 2 canale: Optimizare SEO și Google Ads. După ce ai optimizat ca la carte conținutul website-ului, poți fi sigur că vei obține și un Quality Score înalt la anunțurile din Google Ads, astfel micșorând costul per click.

Cum optimizezi anunțurile pentru o promovare online eficace prin Google Ads?

Crești relavanța cuvintelor-cheie în pagină (le plasezi în text, în titluri, în headings, în meta tag-uri), lucrezi la viteza de operare a site-ului și te asiguri că ai un site 100% mobile-friendly. De asemenea, trebuie să te asiguri că omul aterizează pe o pagină care este foarte relevantă pentru textul anunțului tău. Un CTR (rată de click) mai mare te ajută să economisești bine.

Strategia de promovare digitală #2: Combină eforturile tale din online cu offline-ul (#profită-de-offline)

Ce ai de făcut?

Alege 2 elemente din mixul de marketing care se completează. Dacă clientul tău are între 24 și 30 de ani,  ascultă Kiss FM și se informează în 80% din cazuri din Google, combinația dintre SEO + o publicitate scurtă la radio, vor aduce rezultatele scontate.

În ce caz poate să nu funcționeze strategia #2?

Numai dacă ai un produs de calitate îndoielnică sau nu ai stabilit bine/corect cine e publicul-țintă și unde îl poți găsi. Nu uita că economia noastră este într-o continuă creștere și schimbare.

În cât timp se văd rezultatele pentru strategia #2?

Rezultatele pot să nu apară instantaneu, însă, trebuie să vezi că brandul tău atrage tot mai mulți oameni interesați, iar volumul de trafic (atât pe website, cât și în magazinul fizic) trebuie să fie într-un trend crescător. Dacă, însă, acest trafic nu se convertește nicidecum, folosește Google Ads Remarketing – acesta este destul de ieftin la noi pe piață și aduce o conversie excepțională, dacă știi cum să atragi prin: reduceri, oferte limitate în timp și promoții absolut speciale!

Strategia de promovare digitală #3: Combină Social Media cu Marketingul de Conținut și cu SEO (mai ales că Marketingul de Conținut este parte din SEO) (#strategie-ce-nu-dă-greș-niciodată)

Etapa 1: Creezi conținut creativ în nișa ta. Îl plasezi pe blog.

Etapa 2: Faci teasere și publicitate plătită pe Social Media cu trimitere spre blog. Aici contează promisiunea din Sociale Media (exemple de titluri bune pentru Social Media: „X metode de a exclude mâncatul compulsiv din viața ta”; „5 materiale gratis despre combinarea corectă a machiajului cu coafura” etc.) și calitatea vizualului.

Etapa 3: Optimizează întotdeuna conținutul de blog. Vei ajunge să ai un volum impresionant de trafic organic dacă ai conținut bun și intrări tot mai multe din Social Media. Semnalele de engament al utilizatorilor în blog vor aduce și poziții în rezultatele căutărilor în Google.

Sperăm că aceste strategii de promovare te vor ajuta să ieși la un alt nivel de trafic și convertire a vizibilității tale din mediul virtual. Dacă vrei să duci rapid și fără greș lucrurile la bun sfârșit, aplează la agenția SEOLITTE pentru promovare online sau vină la cursuri de digital marketing online.

Dacă ești curios să afli mai mult despre serviciile de marketing, cum decurge procesul de promovare și optimizare sau ai întrebări, contactează-ne.

Contactează-ne când dorești

Telefoane

RO: + 40721 536 067

MD: +373 69 809 235

Program

L-V: 09:00 – 18:00

S-D: Liber

Email

Email: info{@}seolitte.com

Summary
Promovare website
Service Type
Promovare website
Provider Name
SEOLITTE,
Stefan cel Mare, 69/1 of. 3,Chisinau,Chisinau-2001,
Telephone No.+37369231335
Area
Republica Moldova, România
Description
Oferim servicii de promovare a site-ului pe Google, ceea ce înseamnă servicii de marketing digital care au scopul de a face website-ul cunoscut în fața publicului și dezirabil pentru cumpărătorii din mediul online.