Pay Per Click

Pay Per Click: setăm campanii Google Ads

Publicitatea Google Pay per click (PPC sau plata pentru click) este una dintre cele mai larg răspândite scheme de plată pentru publicitatea online, utilizată pe scară largă de motoarele de căutare precum Google, Bing și Yahoo. Agentul de publicitate își plasează anunțul în motorul de căutare și este taxat doar atunci când utilizatorul dă click pe anunțul său, cu alte cuvinte, plătește doar pentru trafic rezultativ.

Cu PPC (altfel spus, vorbim de anunțuri sponsorizate în Google) plătești în particular pentru fiecare click real, obținut de la un public-țintă bine ales și bine-targetat.

Utilizând serviciul Pay Per Click - te adresezi direct și fără intermediari celor ce sunt interesați să cumpere serviciul sau / și produsul tău. Mai mult chiar, anume celor care au pornit în căutarea produsului, serviciului tău.

Pe lângă optimizarea SEO, Pay per Click sporește vizibilitatea în motoarele de căutare, pentru ca anunțul tău să apară pe primele poziții în rezultatele căutării și este o soluție ideală când ai nevoie de rezultate instantanee.

Publicitatea Google Adwords este o soluție excelentă de promovare în Google, pentru a începe a vinde rapid. Alături de optimizarea SEO, Pay per Click te ajută să domini SERP-ul (Rezultatele din Google) pe cuvinte-cheie importante pentru afacerea ta online. Practic, vorbim de cuvinte-cheie care aduc vânzări la zi.

Pentru ca un site să ajungă pe prima pagină a rezultatelor, orice metodă de promovare este binevenită. Având în vedere faptul că peste 95 % din căutările online au loc prin intermediul lui Google, AdWords este cea mai larg utilizată metodă de PPC marketing.

De ce PPC reprezintă un mod eficient de a face publicitate?

 • Publicitatea ta este văzută de un număr mare de utilizatori, dar ești taxat doar pentru cei ce îți vizitează site-ul.
 • Ai posibilitatea să faci ca publicitatea ta să fie văzută doar de cei ce se încadrează în profilul clientului tău ideai.
 • Poți începe campania de promovare cu un buget restrâns, după care ai controlul deplin asupra cheltuielilor pe aceste servicii de publicitate și poți să îl modifici oricând dorești.
 • Cu serviciile de publicitate în Google începi să vinzi din prima zi de prezență online. Nu trebuie să aștepți o perioadă îndelungată ca să-ți răscumperi investiția inițială. În comparație cu serviciile de optimizare SEO, unde investiția se răscumpără în timp, iar plusvaloarea se vede după câteva luni, AdWords funcționează rapid.
 • Anunțul tău apare în fața celor cu adevărat interesați de produsul /serviciul tău. Noi alegem pentru tine cuvinte-cheie bine orientate, care se transmită vădit intenția de cumpărare. Tu obținând, în acest mod, o valoare bună pentru promovare online cu banii investiți și avantaje concurențiale.
 • Serviicile Pay Per Click completează serviciile de optimizare SEO a site-urilor și serviciile de Social Media Marketing. Ele fiind indicate celor care vor să fie omniprezenți online. În plus, prin campaniile de remarketing (de urmărire a potențialului cumpărător) reușești să închei tranzacții și cu cumpărătorii care se hotărăsc mai greu / amână procurarea.

Ce este remarketing-ul?

Cu siguranță ți s-a întâmplat ca în timpul navigării pe internet să îți apară o publicitate online a unui site pe care l-ai vizitat recent. Acesta este modul în care funcționează remarketing-ul. Așa cum o vânzare nu se realizează, de cele mai multe ori, din prima întâlnire, la fel și cei ce au vizitat site-ul tău nu vor face cumpărătura imediat. Prin remarketing te vei păstra în mintea potențialului tău client și vei crește șansele ca aceștia să revină pentru a face o cumpărătură. Remarketing-ul rămâne a fi o metodă de promovare a website-urilor foarte populară, datorită costurilor reduse și a eficienței sporite.

 • Din start sunt puse la punct obiectivele pe care ți le propui ca și client. Se discută bugetul și procesul de desfășurare a campaniei.
 • Se realizează o analiză a cuvintelor cheie relevante pentru afacerea ta și cea a concurenților tăi. Scopul final este de a găsi cuvintele sau îmbinările care te vor costa mai puțin, dar vor avea o rată de conversie ridicată.
 • Vei primi o analiză amănunțită a site-ului și a paginilor spre care sunt redirecționați vizitatorii care dau click. Dacă este necesar vei primi și sfaturi utile pentru modificarea acestora sau crearea altor noi.
 • După scurt timp ți se va pune la dispoziție o imagine clară și completă a vizitatorilor, proveniența lor și a conversiilor.
 • Specialiștii Seolitte vor crea o publicitate rezultativă – text, imagini și video, după caz. Acestea vor fi concepute astfel încât să fie atractive pentru potențialul cumpărător.
 • Pentru ca publicitatea ta să ocupe primele poziții în rezultatele căutării, Seolitte se concentrează asupra îmbunătățirii scorului de calitate (quality score), ce va face publicitatea relevantă pentru Google.

Colaborarea cu Seolitte = Inițierea și gestionarea ulterioară a campaniei PPC.

Aveți nevoie de ajutor?

Îți oferim cele mai calitative servicii de promovare digitală în România și Republica Moldova: SEO, Social Media Marketing, Google Ads, SEO copywriting și altele. Avem grijă să utilizăm cele mai cotate instrumente de analiză online, să creăm rapoarte detaliate și să îți prezentăm rezultatele obținute.

+ 373 69 809 235

© copyright 2021 Seolitte. All Rights Reserved.