Pay Per Click: setăm campanii AdWords

Cum funcționează promovarea în AdWords (PPC și Remarketing)?


pricing-package-img

Pay Per Click (pe scurt: PPC) este un sistem targetat de promovare în motoarele de căutare. Cu PPC (altfel spus, vorbim de anunțuri sponsorizate în Google) plătești în particular pentru fiecare click real, obținut de la un public-țintă bine ales și bine-targetat.

Utilizând serviciul Pay Per Click - te adresezi direct și fără intermediari celor ce sunt interesați să cumpere serviciul sau / și produsul tău. Mai mult chiar, anume celor care au pornit în căutarea produsului, serviciului tău.

Pe lângă optimizarea SEO a site-ului tău, și Pay Per Click face posibilă sporirea vizibilității în Motorul de Căutare, obținând locuri de frunte în Rezultatele Google.

Google Adwords este o soluție excelentă pentru a începe a vinde rapid. Alături de SEO, Pay per Click te ajută să domini SERP-ul (Rezultatele din Google) pe cuvinte-cheie importante pentru afacerea ta online. Practic, vorbim de cuvinte-cheie care aduc vânzări la zi.

Avantajele Campaniilor de Promovare Google AdWords


location-icon
  • Cu serviciile de Pay Per Click începi să vinzi din prima zi de prezență online. Nu trebuie să aștepți o perioadă îndelungată ca să-ți răscumperi investiția inițială. În comparație cu serviciile de optimizare SEO, unde investiția se răscumpără în timp, iar plusvaloarea se vede după câteva luni, AdWords funcționează rapid.
  • Anunțul tău apare în fața celor cu adevărat interesați de produsul /serviciul tău. Noi alegem pentru tine cuvinte-cheie bine orientate, care se transmită vădit intenția de cumpărare. Tu obținând, în acest mod, o valoare bună pentru banii investiți și avantaje concurențiale.
  • Serviicile Pay Per Click completează serviciile de optimizare SEO a site-urilor și serviciile de Social Media Marketing. Ele fiind indicate celor care vor să fie omniprezenți online. În plus, prin campaniile de remarketing (de urmărire a potențialului cumpărător) reușești să închei tranzacții și cu cumpărătorii care se hotărăsc mai greu / amână procurarea.
sem și adwords în românia

Exemplu de anunț PPC

Pay Per Click - SEM în google
Google AdWords în căutări

- Utilizând servicii de Pay Per Click, anunțurile dvs. sponsorizate foarte optimizate (cu extensii, sitelink-uri, call-to-action și alte artificii care măresc conversiile) vor apărea în rezultatele căutărilor pentru o listă de cuvinte-cheie bine stabilite și bine alese, cuvinte care vor aduce vânzări reale.

- Serviciile de setare a campaniilor de publicitate plătită Google AdWords oferite de către Seolitte sunt orietate, astfel, spre persoanele care au demarat căutarea cu intenția de cumpărare. Dat fiind faptul că potențialii cumpărători introduc în căsuța de căutare cuvinte-cheie ce dau clar de înțeles că ei vor să achiziționeze un produs sau un serviciu, noi descoperim și folosim aceste cuvinte. Acest fapt din start vă aproprie de publicul dvs. țintă.

Rezumat
Setarea campaniilor Pay-Per-Click
Voturile utilizatorilor
5 based on 82 votes
Tipul Serviciului
Setarea campaniilor Pay-Per-Click
Numele Agenției
Seolitte,
Moldova,
Țara
România; Moldova
Descriere
Servicii AdWords: setare campanii de PPC și Bannere Remarketing. Vă ajutăm să setați campaniile dvs. AdWords și să le optimizați.
to top button