martie 17, 2023

Alina Hasnaș

Reels pe Instagram. Vindem sau… nu prea

Știai că zilnic, pe Reels pe Instagram, stau circa 2 miliarde de utilizatori? Sună bine pentru antreprenor? Cu siguranță. Imaginează-ți că ai putea să te promovezi pe Instagram la o piață disponibilă de circa 2 miliarde de oameni. E vorba de oameni cărora le poți oferi ceva nou: un serviciu, un produs sau poate o istorie pe care să o transmită altora.

Pentru că în ultima decadă a crescut considerabil importanța conținutului video, echipa agenției de digital marketing SEOLITTE a cumulat într-un articol câteva dintre ideile bune. Idei pe care le puteți aplica în crearea unor Reels-uri care chiar ar vinde, pe Instagram.

Prezintă produsul prin Reels pe Instagram

Utilizatorii Instagram adoră prezentările de produs. Deci, prima idee și cea mai accesibilă din punct de vedere practic este cea a prezentărilor de produs. Fie că e vorba despre un unboxing, fie că e o prezentare solitară, este relevant să ai un video de calitate. Adică, filmat bine și cu o sonorizare bine realizată. Acest lucru nu presupune neapărat apelarea la servicii video de calitate. Poți realiza acest tip de reels cu telefonul mobil, dar respectând anumite reguli.

Reels pe Instagram de tip tour

Este perfect pentru cei care au afaceri conectate la o locație. De exemplu, în promovarea în HORECA sau în industria turismului, acestea au chiar un impact mare, atât pentru a spori vânzările, cât și a crește brand awareness-ul. Să vedem un exemplu.

Aveți o pensiune turistică și vreți să o reflectați pe Instagram. Puteți filma:
- Reels-uri ale camerelor.
- Reels-uri le locației.
- Reels-uri ale căilor de comunicații pentru a vă îndruma turiștii.

Reels pe Instagram folosite de afaceri

Reels care scot în față valoarea umană a afacerii

Fă reels-uri care spun o poveste, o istorie din spatele afacerii tale, care le dezvăluie posibililor clienți motivația ta de a începe un business. Oamenii adoră nu doar istoriile de succes, cât și cele care motivează prin eșecuri.

Reels pe Instagram de tip răspunsuri și întrebări

Curiozitatea – iată acel element pe care trebuie să insiști când faci reels-uri. Ce vrea să afle consumatorul final? La ce întrebări vrea să primească răspunsuri? Ce dorințe vrea să-și satisfacă utilizând un produs sau serviciu pe care îl prestezi? Aceste sesiuni de întrebări și răspunsuri te ajută să-ți consolidezi comunitatea. Adică, să o unești în conformitate cu strategiile tale de dezvoltare a business-ului.

Ce reguli se aplică unui reel pe Instagram?

Nu prea există mari reguli la acest capitol, dar două sunt de bază:
- Calitatea materialului video.
- Promovarea corectă pe social media.

Apelează acum la serviciile agenției digitale SEOLITTE și obține rezultate din reels-urile pe care le încarci pe Instagram. Or, practica deja demonstrează cât de eficiente pot fi acestea și cum pot da push vânzărilor. Dar și reputației tale ca afacere. Contactează-ne acum la 069809235 sau info{@}seolitte.com. Și te ajutăm să devii unul dintre brandurile cu vizibilitate, și renume pe rețelele sociale!

Contactează-ne când dorești

Telefoane

RO: + 40721 536 067

MD: +373 69 809 235

Program

L-V: 09:00 - 18:00

S-D: Liber

Email

Email: info{@}seolitte.com

Scroll to Top