Social Media Management și Marketing

Social Media Management și Marketing, Moldova și România

Promovarea pe rețele sociale este un mecanism care oferă rezultate cu impact organic, deoarece pornesc de la o colaborare directă cu publicul țintă al afacerii tale. Cine poate să îți spună mai multe despre serviciul sau produsul tău decât cel căruia îi este adresat.

Marketingul social este, în primul rând, promovarea organică și plătită (anunțuri sponsorizate) pe rețelele de socializare (Facebook, Instagram, Twitter ș. a.), care au drept scop final obținere de profit.

Un social media marketing eficient înseamnă, de fapt, lucrul intensiv și constant asupra creșterii vizibilității online, a creării unui brand, întreținerea unei relații permanente cu clienții, și nu în ultimul rând, determinarea potențialilor clienți sau a simplilor vizitatori, să devină clienți permanenți.


Vrei să afli cum se face o promovare SMM eficientă în 2021?

Ai două opțiuni:


a)   Contactează-ne acum și economisește timpul!

b)   Rămâi pe pagină și află răspunsurile la posibilele întrebări pe care le poți avea!

1. Ce este SMM-ul (Servicii de Social Media Marketing și Management) ?

În 2021 aproape fiecare organizație sau companie știe cât de importantă este social media pentru promovare. Însă, nu orice companie dispune de oameni cu adevărat competenți pentru a face acest lucru (și nu orice angajat, deși expert în marketing, știe să aplice regulile offline-ului în mediul online).

Unele companii apelează conștient la servicii social media, dar acest lucru depinde, adesea, de existența unui buget alocat. 

Așa că pentru a te introduce în subiect, haide să vorbim puțin despre:

·     Buget relocat pentru promovare – sunt banii pe care îi investești pentru a-ți duce afacerea mai aproape de cererea pieței. Până la momentul când vei obține rezultate, trebuie să testezi tot felul de campanii, astfel încât să ajungi la conversia ideală.

·     Conversie – mecanismul de social media care prezumă interacțiunea dintre potențialul client și afacerea ta. Practic este acel click distanță care îți aduce cererea clientului la oferta ta disponibilă. Conversiile reușite sunt cele care vin în număr suficient contra unui cost decent per lead.

·     Lead datele de contact ale unei persoane care ar putea deveni client. Să ne imaginăm că ai un formular online pentru un anume serviciu. Numărul potențialilor clienți care au completat acel formular va reprezenta totalul de lead-uri. Costul unui lead variază în dependență de următorii factori:

(1) Tipul serviciului sau produsului oferit – cu cât produsul este mai costisitor, cu atât promovarea sa e mai scumpă. Nu putem echivala, de exemplu, promovarea unor apartamente cu cele ale unor produse cosmetice.

(2) Targhetarea eficientă – în dependență de repere demografice sau geografice, costul unui lead variază. Evident, o targhetare pentru piața SUA va fi diferită ca preț față de cea națională.

2. Cum te ajută SEOLITTE?


-      Îți concepem o strategie de conținut pentru promovarea pe rețele sociale;

-      Îți alegem canalele de promovare cele mai eficiente. Să nu uităm de aceste cifre de utilizatori:

1.    Facebook (1.3 milioane),

2.    Instagram (650,000),

3.    Linkedln (218,000) sau

4.    Twitter (aproximativ 80,000).


-      Îți creștem vizibilitatea online în rețelele de socializare. Asta înseamnă că ne asumăm responsabilitate de a administra conturile tale de social media și avem grijă de feedback-ul vizitatorilor de pe aceste rețele referitor la bussines-ul pe care îl deții.

-      Postare de evenimente/ concursuri, noutăți și descrierea ofertelor, serviciilor, campaniilor tale pe rețelele de Social Media.

-      Transformarea afacerii tale într-un brand, pe care-l menținem prin metode bine-calculate, deloc intruzive, pe piața online, axându-ne bineînțeles, pe rețelele de socializare menționate anterior.

-      Analizăm sistematic rezultatele obținute generate de serviciile de social media marketing pe care le oferim. Observăm ce a funcționat și ce nu, care sunt elementele-cheie ale campaniilor demarate, ajutându-ne astfel să înțelegem, atât pentru noi, cât și pentru tine, ce anume a avut un impact puternic asupra publicului și ce l-a lăsat indiferent. Astfel ne dăm seama care este cel mai potrivit conținut pe care să ne bazăm în viitor în vederea promovării de mai departe a afacerii tale online. Ameliorăm astfel, de fiecare dată, conținutul postat și elementele care aduc profit din social media.

-      Facem ca postările pe social media să fie interesante, nu doar atrăgătoare. Creăm un conținut interactiv, care atrage publicul încă de la primele interacțiuni cu pagina ta web. Creăm texte care includ bancuri, povestioare, alegem imagini potrivite conținutului, procesăm poze, video pentru cele mai utilizate canale de socializare.

-      Creăm campanii de publicitate prin anunțuri. Deși multe agenții de publicitate se limitează, adesea, la doar câteva metode clasice de promovare, în mediul online este nevoie de altă abordare. Aici includem concursuri online, promoții și anunțuri sponsorizate pentru publicul țintă. Fiecare campanie de promovare în mediul social este elaborată de către experții noștri, în mod detaliat.

-      Garantăm notorietate brandului pe care-l creăm. O prezență plăcută și atrăgătoare în mediul online se datorează, în primul rând, unei imagini ce inspiră succes pe rețelele de social media – acesta este principiul în jurul căruia se desfășoară întreaga noastră activitate, ca și echipă. Suntem o mână de oameni entuziasmați și ne dorim să ne contagiem și clienții cu această stare! 🙂

-      Creăm o conexiune greu de destrămat dintre tine și clienții tăi. Iar asta înseamnă că facem ca relația antreprenor – client să se bazeze, înainte de toate, pe umanitate. Asta înseamnă că facem ca utilizatorul să se simtă cât mai aproape de ceea ce le oferi. Credem în faptul că omul va fi întotdeauna mai atras de pagini care-l fac să se simtă „ca acasă”, decât cu pagini din online care-l intimidează.

-      Și în ultimul, dar nu cel din urmă, rând – avem soluții testate și holistice pentru sporirea rezultatelor și vânzărilor online. Creștem vizibilitatea în Google, creăm parteneriate online, optimizăm eficient website-ul tău (vezi pagina de Servicii SEO), astfel încât clientul nostru să beneficieze de rezultate cât mai rapide. Ne ocupăm, de asemenea, de publicitatea Pay-per-Click (Google Ads).

3. Care e planul tehnic de urmat?

-      Crearea unei pagini de Facebook, a unui profil al companiei sau afacerii pe care o dețineți.

-      Crearea unui design de cover.

-      Creare de conținut de calitate, informativ, în același timp – atractiv.

-      Postări și distribuiri zilnice.

-      Utilizarea tehnicilor de PR și a linkurilor în postări.

-      Crearea albumelor foto pe Facebook. Upload-area videourilor pe Facebook.

-      Facebook Quiz/Pools.

-      Monitorizarea activității desfășurate.

-      Ștergerea SPAM-ului.

-      Desfășurarea research-ului și adunare de Like-uri de pe pagine relevante.

-      Crearea și administrarea campaniei de publicitate.

-      Raportarea constantă a rezultatelor obținute.

 

Contactează-ne acum și te ajutăm să devii unul dintre brandurile cu vizibilitate și renume pe rețelele sociale!

Vezi aici prezentarea VIDEO făcută de echipa SEOLITTE despre Promovarea pe Social Media:

Aveți nevoie de ajutor?

Îți oferim cele mai calitative servicii de promovare digitală în România și Republica Moldova: SEO, Social Media Marketing, Google Ads, SEO copywriting și altele. Avem grijă să utilizăm cele mai cotate instrumente de analiză online, să creăm rapoarte detaliate și să îți prezentăm rezultatele obținute.

+ 373 69 809 235

Luați legătura cu noi oricând!

Orar

L-V:

9 -18

Telefon

+373 69809235

© copyright 2021 Seolitte. All Rights Reserved.