Servicii SEO Chișinău: (Optimizare site)

Servicii SEO Chișinău - optimizare site

În prezent, promovarea online a afacerilor reprezintă o adevărată provocare. Promovarea se face întru obținerea unei vizibilități sporite și, bineînțeles, a unui număr mare de vânzări. Or, conceptele simpliste de marketing digital nu-și mai au valoarea atunci când, de exemplu, un magazin online vrea să ajungă, prin intermediul lui SEO Chișinău, cât mai aproape de clienții săi. E nevoie și de produse de calitate, și de o atitudine serioasă. Uneori, nu este de ajuns să-ți promovezi afacerea prin strategii de marketing clasice. Cu toate că optimizarea SEO în Chișinău nu mai e o noutate pentru afacerile care-și doresc succes în mediul online, aceasta capătă o altă dimensiune. Asta se întâmplă când profesioniștii în domeniu purced la treabă.

Dar, știai că potrivit raportului Digital Economy and Society Index (DESI) publicat de Comisia Europeană în 2020, țările din Europa de Est precum Estonia, Letonia, Lituania și Polonia se numără printre primele țări din regiune în ceea ce privește digitalizarea? Cu toate acestea, țări precum Moldova, Ucraina și Belarus rămân în urmă în ceea ce privește infrastructura digitală, competențele și serviciile publice digitale.

În ciuda acestor cifre deloc îmbucurătoare, afacerile și-au învățat lecția pandemică. Deci, digitalizarea este acum în plină desfășurare în Republica Moldova. Prin urmare, apare o tot mai mare necesitate de digital marketing. Și iată câteva motive: 

 • marketingul digital permite companiilor să ajungă la un public mai larg prin diverse canale online, cum ar fi motoarele de căutare, rețelele sociale, e-mailul și aplicațiile mobile. Acest lucru poate ajuta companiile să-și extindă baza de clienți și să-și sporească gradul de cunoaștere a mărcii.
 • marketingul digital poate fi mai rentabil decât metodele tradiționale de marketing, cum ar fi publicitatea tipărită sau TV. Acest lucru este valabil mai ales pentru întreprinderile mici cu bugete de marketing limitate. Asta deoarece marketingul digital poate fi adaptat la anumite audiențe și poate oferi rezultate mai măsurabile.
 • cu marketingul digital, companiile pot viza anumite categorii demografice și interese pentru a se asigura că mesajele lor de marketing sunt văzute de oamenii potriviți. Acest lucru poate ajuta companiile să-și îmbunătățească ratele de conversie. Plus, să-și maximizeze rentabilitatea investiției (ROI).
 • marketingul digital permite companiilor să măsoare eficacitatea campaniilor lor de marketing prin diverse valori, cum ar fi traficul pe site-ul web, implicarea în rețelele sociale, ratele de deschidere a e-mailurilor și multe altele. Acest lucru poate ajuta companiile să identifice ce funcționează și ce nu. Și să își ajusteze strategiile de marketing în consecință.
 • Cu tot mai multe companii care trec la digital, a avea o prezență puternică de marketing digital poate oferi un avantaj competitiv. Folosind eficient marketingul digital, companiile se pot diferenția de concurenți. Și astfel pot atrage mai mulți clienți.

Nouă, echipei SEOLITTE, ne place să încercăm lucruri și să spargem stereotipurile, în materie de servicii de optimizare a site-ului. Ne concentrăm pe îndeplinirea obiectivelor bine stabilite (aducerea site-ului în topul Google). Și abordăm individual problemele clienților noștri. Considerăm că SEO Chișinău este o combinație dintre tehnicile de promovare online și talentul profesioniștilor din echipă. Suntem aici să te ajutăm să-ți devansezi concurenții!

Optimizare SEO Chișinău

Ce includ serviciile de optimizare SEO Chișinău?

Scopul nostru este să transformă pagina ta web într-o pagină bine structurată și optimizată organic pentru motoarele de căutare (Google, Yandex etc.). Asta cu ajutorul celor mai puternice și solicitate cuvinte-cheie din nișa afacerii tale. Site-ul tău trebuie să atragă cât mai multe vizite. Iar noi suntem aici să-ți sporim traficul online cu, așa cum o demonstrează practica SEOLITTE, cel puțin 85%. Toate acestea prin strategii de promovare online, care-ți vor crește afacerea în cel mai scurt timp posibil. Te întrebi cum ne atingem obiectivele atât de repede? Află că ne bazăm pe cele mai bune practici din domeniul SEO. Plus, mereu suntem în pas cu toate tendințele marketingului digital.

Procedurile de optimizare SEO Chișinău și promovare a site-ului urmate de SEOLITTE sunt incluse în 3 etape importante:

Etapa I – Audit SEO al site-ului tău:

 • Analiza SEO a situației actuale a site-ului în cauză.
 • Analiza cuvintelor-cheie. Ea pornește de la alcătuirea mai multor liste de cuvinte cheie relevante pentru business, pentru produsele și serviciile tale (cca. 300-500).
 • Analiza concurenților: care sunt competitorii ai site-ului din punct de vedere SEO? Ce scor de vizibilitate SEO are fiecare competitor? Cum facem să-i devansăm în cel mai scurt timp posibil?
 • Care sunt cuvintele cheie pentru care apare în Google fiecare competitor.
 • Stabilirea structurii corecte pentru întreg site, cu focus pe SEO și marketing digital.

Etapa II – Optimizare On-Page:


 • Optimizăm structura URL-urilor.
 • Optimizăm navigarea /Breadcrumps.
 • Optimizăm structura de link-uri interne.
 • Optimizăm structura de link-uri externe.
 • Adăugăm headings: H1-H6.
 • Ne ocupăm de optimizarea imaginilor.
 • Adăugăm Etichete Alt la imagini.
 • Rezolvăm eventualele probleme de conținut duplicat.
 •  Asigurăm calitatea bună a conținutului de pe site.
 •  Ne ocupăm de optimizarea pentru dispozitive mobile.

Etapa III – SEO Off-Page:

 1. Construirea de backlink-uri de înaltă calitate: Link-uri Nofollow și Dofollow, în proporții adecvate.
 2. Textele ancoră folosite corect, cu accent pe cele mai bune cuvinte-cheie.
 3. Facem distribuiri pe rețelele sociale.
 4. Facem listări locale și directorii locale.
 5. Optimizarea profilului de Google My Business.

Beneficiile optimizării SEO prestate de SEOLITTE în Chișinău:

 • Promovarea organică a site-ului prin îmbunătățirea calității și conținutului acestuia în online.
 • Sporirea încrederii lui Google în brand-ul afacerii tale.
 • Pagină Web user-friendly. Ceea ce înseamnă ușurință în navigare pentru vizitatorii site-ului.
 • Eliminarea conținutului duplicat de pe website.
 • Pe termen lung vine și creșterea rentabilității investiției. SEO are cel mai bun ROI – Return On Investment. În 2022 el a fost de 529% la nivel global, iar SEOLITTE obține pentru clientela sa un ROI de minimum 200%.
 • Creșterea volumului de trafic organic de calitate pe site-ul tău.
 • Sporirea numărului de clienți veniți din mediul online.

Poziții în Top 3 - 10 în motoarele de căutare pentru site-ul tău

Cu ajutorul practicilor noastre de promovare online, verificate în timp, și cu ajutorul celor mai puternice cuvinte-cheie, îți aducem site-ul în topul căutărilor în motoarele de căutare, într-un termen de 6 luni. Prin SEO practic împânzești prima pagină Google cu rezultate despre afacerea ta. Iar clienții, respectiv, nu mai au cum să te ignore.

Vizibilitate crescută a afacerii în mediul online

Tehnicile noastre de promovare și optimizare a paginii tale web îți vor spori vizibilitatea și succesul în mediul digital. Vei avea de câștigat și în ochii lui Google, prin crearea unui brand de încredere. SEO nu îmbunătățește doar performanța în rezultatele motoarelor, ci, de asemenea, îmbunătățește gradul de prietenie al site-ului față de utilizatori. Plus, contribuie la o impresie mai bună pentru vizitatorilor site-ului. Astfel are un impact pozitiv și asupra conversiilor tale.

Trafic de calitate pe site

Vizitele organice generate de motoarele de căutare cresc considerabil traficul pe website. Obiectivul nostru principal este să ajungem la client, prin conținut de calitate. Și apoi să creăm relații bazate pe încredere cu utilizatorii site-ului afacerii tale.

Sporirea perioadei de aflare a utilizatorului pe site

Calitatea traficului de pe site depinde în mare parte de timpul petrecut pe paginile acestuia. Crearea articolelor de blog informative, compunerea textelor captivante pentru site și crearea descrierilor relevante pentru utilizatori - toate vor mări timpul de aflare a acestora pe pagina afacerii tale.

Cât costă optimizarea SEO în Chișinău?

250€
350€
 450€
550€

bloguri, site-uri de nișă

magazine online mici şi medii

magazine online, website-uri mari

magazine online, website-uri mari

1 - 500 pagini

500 - 1000 pagini

1000 - 10,000 pagini

>10,000 pagini

concurența mică/medie

concurența mică/medie

nişe competitive

nişe foarte competitive

Știm că optimizarea SEO dictează tendințele marketingului digital. Tocmai de aceea misiunea noastră este să-ți creștem afacerea în cel mai natural mod prin tehnici testate în timp de echipa SEOLITTE.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre serviciile noastre SEO, cere oferta personalizată și beneficiază de un audit gratuit a site-ului. Iar noi îți garantăm calitate și transparență în munca noastră!

Contactează-ne când dorești

Telefoane

RO: + 40721 536 067

MD: +373 69 809 235

Program

L-V: 09:00 - 18:00

S-D: Liber

Email

Email: info{@}seolitte.com

Summary
Servicii SEO Chișinău
Service Type
Servicii SEO Chișinău
Provider Name
SEOLITTE,
Stefan cel Mare, 69, etajul 2, of. 3,Chisinau,Chisinau-2001,
Telephone No.+37369809235
Area
Chișinău, Republica Moldova
Description
Oferim servicii de optimizare site la Chișinău, Republica Moldova. Suntem o agenție de marketing digital cu 7 ani de experiență în domeniul promovării online și cu mai mult de 350 de proiecte finalizate cu succes.
Scroll to Top