Servicii SEO profesionale pot să fie ieftine? Costul real al lui SEO

Ai făcut niște calcule bugetare și ai realizat, în cele din urmă, că-ți poți permite să plăteși o companie SEO pentru furnizarea de servicii de optimizare de înaltă calitate pentru site-ul tău, nu? "Wow! - te gândești - în cele din urmă, voi avea parte de ajutor în eforturile mele disperate de marketing și... poziții bune în clasament!"

Deci, începi să faci o cercetare despre cele mai bune companii de SEO și prețul pe care îl cer pentru serviciile lor și, atunci, entuziasmul tău s-ar putea să fluctueze...

Bine ai venit în lumea SEO, dragă prieten! Sper că acum înțelegi că banii nu sunt singura problemă cu care se poate confrunta cineva atunci când este vorba de găsirea serviciilor SEO de înaltă calitate. Sau când e vorba de găsirea unei companii de înaltă calificare.

Acum, că ai început să fii interesat de ce înseamnă serviciile SEO calificate și care sunt prețurile reale pentru ele, să începem această călătorie împreună. Să învățăm:

De ce ar trebui să ia companiile SEO bani?
Ce înseamnă a angaja o companie SEO ieftină și care sunt riscurile de a solicita serviciile sale?
Ce înseamnă un SEO scump și se merită să investești bani în acest tip de Servicii SEO?
• Și, nu în ultimul rând, important: Care este suma potrivită de bani pe care să-i cheltui pentru serviciile SEO (preț servicii SEO)?

Ești gata? Să mergem!

pret seo moldova

Care sunt serviciile pentru care companiile de SEO te pot taxa?

Înainte de a vorbi despre serviciile SEO, avem nevoie, în primul rând, să luăm în considerare faptul că nu există servicii pe care o companie le poate realiza fără implicarea antreprenorului direct. Dacă ai deja anumite cunoștințe de management, sunt sigur că știi despre acest lucru.

Implică-te în setarea bugetul de SEO pe care firma pe care o angajezi îl solicită. Construiți un plan pe termen lung - împreună.

Calculează costurile, dar înainte de toate acestea - învață despre ce servicii poate să îți ofere o companie de SEO.

Cercetarea, folosirea instrumentelor de SEO, implementarea corectă a lui SEO pe pagină, construirea de backlink-uri, audituri tehnice, scriere de conținut - pentru ce plătești? De ce iau bani de la tine?

Realizarea unei înțelegeri va asigura o stabilire corectă a regulilor jocului. Este vorbde de un joc pe care îl veți juca împreună pe termen scurt, mediu sau lung.

Poate părea simplu, dar nu este. Există cercetări pe care trebuie să le faci de unul singur, pentru de a obține o ofertă bună de la o companie calificată de SEO.

Cât costă SEO?

După cum știi deja, SEO este știința care îți poate ajuta afacerea online să crească într-un ritm sustenabil.

Pentru serviciile SEO, ca pentru orice alt serviciu de pe această planetă, costurile sunt împărțite pe trei modele de facturare:

• Cost per proiect;
• Cost per oră;
• Plată lunară.

Taxa pe oră este cea mai populară și cea mai utilizată metodă de plată pentru serviciile SEO. De ce?

Deoarece acest lucru oferă antreprenorului transparență. De asemenea, face compania SEO să fie mai responsabilă cu privire la modul în care își folosește timpul, pentru că utilizarea lui se reflectă în rapoarte clare.

Procesul de încheiere a unui acord cu plata per oră începe cu punerea pe listă a activităților pe care trebuie să le îndeplinească experții SEO pentru afacerile tale online. Urmează estimarea de câte ore e nevoie pentru îndeplinirea acestora. Acest lucru înseamnă că firma de SEO se obligă să-ți prezinte un raport la sfârșitul săptămânii sau lunii cu privire la activitățile pe care le-a efectuat și numărul efectiv de ore lucrate.

Taxa pentru o oră variază de la 10 la 200 de dolari, în funcție de regiunea companiei. Bbineînțeles că o companie australiană va avea prețuri diferite față de o companie americană. Mărimea și notorietatea companiei, la fel contează (cu cât este mai mare compania, cu atât mai scumpă va fi ora sa).

Plata per proiect diferă de plata per oră. Asta pentru că în această schemă de plată trebuie să ai o înțelegere cu compania SEO despre prețul standard al unui proiect, indiferent cât de multe ore ar fi investite în el.

Cea mai bună împărțire a bugetului pe care o poți face aici este să aloci 30% din bugetul tău de promovare optimizării SEO. Și să nu te gândești că acest buget ar putea fi prea mare, având în vedere că fiecare proiect are multă nevoie să aibă SEO și prezență online ireproșabilă.

Cea mai bună soluție este încă considerată a fi prestarea de servicii cu preț lunar și această schemă este cea mai preferată de către oameni.

Gama poate varia de la 500 de dolari la 5000 de dolari, din nou, în funcție de mulți alți factori externi.

Dar nu este nimic rău dacă decizi să încerci toate aceste 3 metode, chiar și cu o singură companie de SEO.

plata pentru servicii seo

De ce nu SEO ieftin (cu bugete mici)?

Soție fericită - viață fericită, spune un citat.

Prestatori de servicii de SEO fericiți - posesorii de afaceri fericiți, se poate spune referitor la știința SEO.

"Ce înseamnă prestatori de servicii SEO fericiți?" Ai să mă întrebi.

Hai s-o numim simplu: optimizarea calității afacerii tale online.

Despre calitate sunt sigur că ai auzit până acum, deci nu trebuie să îți dau o definiție. Însă, cu siguranță aș spune următoarele: calitatea nu înseamnă ieftin și n-a însemnat vreodată!

Unii oameni încă mai visează să obțină serviciile SEO cele mai bune la cel mai mic preț posibil.

A angaja o companie cu tarife mici pentru livrarea de servicii SEO cu scopul de a îți clasa cel mai bine afacerea în rezultatele motoarelor - nu este o opțiune (vezi articolul despre SEO White și Black Hat). De ce? O să îți spun imediat.

Există unele riscuri cu privire la acceptarea unei companii de SEO ieftine și prima dintre ele este penalizarea.

Firmele SEO ieftine folosesc strategii de calitate scăzută, care pot funcționa pe termen scurt, dar cu siguranță nu pe termen lung pentru pagina ta web. Aici găsești multe despre: greșeli SEO.

Revenirea dintr-o penalitate Google poate necesita mai multe eforturi și bani. În plus, nu te aștepta la vreun oarecare grad de responsabilitate de la companiile ieftine de SEO, deoarece ele nu răspund, de obicei.

Companiile SEO ce vin cu servicii ieftine, nu au bani să investească în îmbunătățirea strategiilor lor. Nu se concentrează pe obținerea de mai multă creativitate. Nu le pasă atât de mult de rezultate, pentru că scopul lor este doar acela de a "prinde" clienții și de a le lua bani. Întrebarea este: ești sigur că dorești să investești mai puțin și să pierzi mult?

SEO ieftin Optimizare SEO

Cât de mult trebuie să cheltui pe serviciile SEO?

Dacă te gândești cu adevărat la transformarea afacerii tale online într-un imperiu, atunci întrebarea nici nu se referă la necesitatea de a angaja sau nu o agenție de SEO pentru a îți optimiza pagina web, deoarece nu nici nu este ceva negociabil. Trebuie. Întrebarea este: cât de mult să cheltui pe ea?

Pentru a continua subiectul despre serviciile SEO ieftine, aș spune că nu prea există "servicii SEO scumpe" atunci când este în joc succesul tău online. De ce spun asta? Ei bine, există un motiv pe care îl pot aduce aici drept cel mai puternic argument, și acesta este: calitate.

SEO bun înseamnă investiții și vice-versa, o investiție rațională înseamnă un SEO bun.

Deci, în cine ai încredere pentru a promova afacerea ta și cât de mult ar trebui să te aștepți să plătești pentru servicii de calitate SEO în piața de SEO Moldova?

Ei bine, dacă dorești să respecți "cele mai actuale trenduri SEO", ar trebui să știi că ultimele cercetări arată că angajarea unei companii care solicită mai puțin de 500 de dolari pe lună pentru serviciile SEO pentru un site mediu cu o concurență sesizabilă, ar trebui te facă să te îndoiești de calitatea acestora. Și acest lucru se datorează faptului că plata pentru SEO începe de la 500 de dolari pe lună.

Desigur, poți face o excepție, dacă consideri că afacerea ta este încă "prea mică" pentru a investi astfel de bani în SEO. Dar, dacă vrei să devii cu adevărat mare în mediul online, atunci trebuie numaidecât să înțelegi următorul fapt: cu cât este mai mic prețul, cu atât mai puțină experiență are compania pe care o angajezi.

Iar dacă compania angajată nu a reușit să vadă cu ce se mănâncă SEO și cum vin, încetul cu încetul rezultatele – s-ar putea să dai bani în vânt (chiar dacă relativ puțini). Astfel încât - mai puține rezultate reale veți obține.

Cu alte cuvinte, bani mici = așteptări mici.

Investiția în SEO începând cu 1000 până la 5000 de dolari, asigură găsirea unor companii SEO cu strategii mai puternice de optimizare. În plus, poți simți, fără a pune sub semnul întrebării, care e experiența din spatele persoanelor care vor avea grijă de clasamentul site-ului tău. Să fim realiști: cu cât mai mulți bani, cu atât mai multe șanse. Dar din nou - totul depinde de care este stadiul de dezvoltare al afacerii tale în momentul în care dorești să angajezi o companie de SEO.

În loc de concluzie

Poți învăța și face SEO singur (ai aici un ghid SEO foarte util) sau poți avea încredere în o persoană, o firmă sau o companie specializată - asta nu prea contează, ce contează cu adevărat sunt rezultatele pe care le veți obține de la această "aventură".

Afacerea ta va atinge cu adevărat succesul? Va ajunge, într-adevăr, la un alt nivel sau, de ce nu, va sări chiar peste unele nivele pentru a ajunge la proporții mari? Cum va schimba destinul paginii tale web compania de SEO pe care o angajezi?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările pe care ar trebui să le iei în considerare înainte de a decide să investești în SEO.

Investiția în afacerea ta nu este niciodată o pierdere. O pierdere poate fi o investiție oarbă, fără a face suficientă cercetare înainte.

Ignoranța are consecințe și nu vorbim aici despre acea ignoranță din lipsa de curiozitate, vorbim despre acea ignoranță care provine din neimplicare, din ideea că: "Dacă plătesc, voi obține ceea ce vreau".

Uneori poți avea bani, dar poți fi distrus rapid de cei care, pe lângă faptul că au bani, au informații, cunoștințe, abilități, sunt proactivi...

Sau poate că nu ai bani încă, dar poți deveni cel mai bun pentru că cercetezi, înveți, descoperi și după aceea - practici, practici, și iar - practici.

Dacă ai nevoie de ajutor cu pagina ta web, fie pentru a obține consultanță sau pentru a fi efectuate lucrări practice, echipa Seolitte este mereu aici pentru tine. Nu ezita să ne contactezi. Suntem o companie de SEO accesibilă, dar nu una ieftină!

P.S. Aici vezi cifre concrete.

seo-preturi (1)
Rezumat
Servicii SEO profesionale pot să fie ieftine? Costul real al lui SEO
Numele Articolului
Servicii SEO profesionale pot să fie ieftine? Costul real al lui SEO
Descriere
Specificul serviciilor SEO este rezultatul variat și pe termen lung. Prețul lor este unul destul de redus, însă investiția aduce foarte multe beneficii pe parcursul multor ani.
Numele Agenției de Publicitate
Seolitte
Logo
to top button