Servicii de optimizare SEO București

Servicii de optimizare SEO București

Definiție: SEO reprezintă optimizarea și promovarea site-urilor pentru mai mult trafic din Motoarele de Căutare. SEO are 2 mari părți: SEO On Page (în pagină) și SEO Off Page (în afara paginii). Când vorbim de optimizarea pe pagină (SEO On Page) avem în vedere lucru propriu-zis pe paginile website-ului. Se lucrează cu conținutul acestuia întru îmbunătățirea lui. Se lucrează cu etichete speciale de SEO: title, meta description, alt, Headings etc. Se lucrează cu cuvinte-cheie relevante, cu imaginile de pe website, cu viteza acestuia de încărcare. Pe de altă parte, se lucrează și la strategia generală de optimizare, și mai mult chiar – la educarea deținătorului. Se urmărește ca și conținutul care se va crea în viitor să corespundă unor standarde înalte de calitate și să se conformeze rigorilor SEO.

SEO Off Page (SEO în afara paginii) se referă la promovarea și sporirea popularității unui anumit website. Întru ameliorarea acestei popularități, se recurge la tehnici de marketing. Și anume: la scrierea advertorialelor, la obținerea de bannere, link-uri relevante pentru website-ul da, parteneriate etc. Toate acestea se fac cu maximă atenție (după un plan special, bine gândit) și se urmărește calitatea link-urilor astfel obținute. Nu este suficient să înțelegi ce este SEO, trebuie să știi cum să aplici eficient aceste cunoștințe.

Oferim servicii SEO în București pentru site-uri de toate dimensiunile. Capitala României găzduiește o mulțime de magazine, companii și întreprinderi individuale care tind să obțină o vizibilitate sporită pe online și, bineînțeles, un număr mare vânzări, iar serviciile de optimizare SEO în România sunt soluția optimă pentru a atinge acest obiectiv. Îmbunătățirea pozițiilor deținute în Google pe cuvintele-cheie potrivite și, desigur, creșterea numărului conversiilor pe site este misiunea de bază a experților SEO, iar noi, agenția de digital marketing Seolitte, ne axăm pe rezultate pe termen lung și suntem aici să te aducem în topul căutărilor din Google.

Ce includ serviciile SEO prestate în București?

Scopul pentru care lucrăm de fiecare dată: website bine stucturat, bine optimizat și obținerea de poziții în top 3, top 5 sau top 10 – pe cele mai importante cuvinte-cheie de nișa ce te interesează (de asemenea pe cele mai competitive keywords, care au multe căutări, deci și un potențial enorm de a genera clienți "pe bandă rulantă" pentru tine. Lucrăm atât la metricile de calitate, cât și la cele de cantitate, cu un singur scop – să te ajutăm să-ți crești afacerea într-un ritm alert. Procedurile de lucru sunt complexe și bine sistematizate în 3 etape de bază.

Așadar, cum anume ne atingem obiectivele?

Lucrăm după metode verificate în timp și bazate pe cele mai bune practici SEO, care aduc rezultate. De asemenea, suntem în pas cu toate tendințele din 2020 din digital marketing și ne îmbunătățim în permanență procedurile de lucru:

Etapa inițială:

 • Auditul primar al site-ului şi stabilirea cuvintelor-cheie importante pentru afacere.
 • Stabilirea arhitecturii întregului site, cu accent pe marketing și pe SEO (fără a “mutila” design-ul site-ului, fără impact negativ asupra conținutului).

Optimizare pe pagină, inclusiv identificarea a noi cuvinte-cheie:

 • Rezolvarea problemelor de indexare a site-ului (site-ul tău e indexat incorect? prea multe pagini indexate în Google, sau poate prea puține? Noi rezolvăm orice problemă de indexare, indiferent de complexitatea ei).
 • Implementarea meta tag-urilor corespunzătoare (title, meta descrieri etc. – toate bazate pe cuvinte-cheie relevante, de dimensiune potrivită și cu potențial enorm de SEO).
 • Implementarea Anchor Text după formula corectă şi Texte Header (H1, H2, …).
 • Optimizarea imaginilor şi adăugarea textelor ALT la fiecare imagine.
 • Optimizarea structurii de link-uri interne.
 • Optimizare vitezei site-ului.
 • Prezentarea rapoartelor de activitate lunar.

Optimizarea SEO în afara paginii:

 • Obținerea Backlink-urilor de înaltă calitate
 • Construirea de parteneriate Online
 • Articole calitative și de impact publicate pe site-uri de știri și site-uri de nișă.

AVANTAJELE OPTIMIZĂRII SEO PRESTATE DE SEOLITTE ÎN BUCUREȘTI

 • Promovează într-un mod calitativ site-ul, îmbunătățește conținutul acestuia și crește vizibilitatea website-ului în mediul online.
 • Sporește credibilitatea pentru brand-ul tău, pentru că Google crede în tine.
 • Site-ul devine user-friendly (ușor de parcurs/de navigat).
 • Elimină conținutul duplicat.
 • SEO oferă posibilitatea de extindere pe alte pieți de desfacere, utilizând doar resursele online și capitalizând pe vizibilitatea obținută în mediul virtual.
 • Sporește volumul de trafic organic calitativ pe pagina ta web.
 • Pe termen lung, optimizarea SEO aduce un randament sporit (ROI – Return on Investment). Din experiență, am obținut și un ROI de 20.
 • Creșterea numărului de clienți veniți din mediul online.

Rezultate SEO

Poziționări în topul motoarelor de căutare

Locul de top în Google este atins cu ajutorul celor mai eficiente metode de lucru și pe cele mai competitive cuvinte-cheie într-o perioadă relativ scurtă, de 2-6 luni.

Vizibilitate online 100%

Tehnicile de optimizare utilizate aduc site-ul pe primul loc în rezultatele căutărilor, sporind astfel vizibilitatea și notorietatea acestuia în mediul digital.

Trafic organic pe site

Căutările organice pe Google măresc considerabil traficul pe website. Scopul nostru este să ajungem la client prin relevanța conținutului de pe site și prin crearea unor raporturi de încredere cu utilizatorii site-ului. 

Scădere bounce rate

Timpul petrecut pe site este foarte important pentru calitatea traficului acestuia. Prin crearea articolelor informative pentru utilizatori vom scădea considerabil rata de părăsire a paginii.

Cât costă optimizarea SEO în București?

Minim 250€
Minim 350€
Minim 450€
Minim 550€

bloguri, site-uri de nișă

magazine online mici şi medii

magazine online, website-uri mari

magazine online, website-uri mari

1 – 500 pagini

500 – 1000 pagini

1000 – 10,000 pagini

>10,000 pagini

concurența mică/medie

concurența mică/medie

nişe competitive

nişe foarte competitive

Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare nu este o sarcină neapărat ușoară, iar aducerea site-ului tău în topul căutărilor și sporirea traficului organic reprezintă adevărate provocări pentru specialiștii SEO din București. Noi suntem gata să pornim în această aventură împreună cu tine și-ți oferim garanții.

Contactează-ne când dorești

Telefoane

RO: + 40721 536 067

MD: +373 69 809 235

Program

L-V: 09:00 – 18:00

S-D: Liber

Email

Email: info{@}seolitte.com

Summary
Servicii SEO București
Service Type
Servicii SEO București
Provider Name
SEOLITTE,
Stefan cel Mare, 69, etajul 2, of. 3,Chisinau,Chisinau-2068,
Telephone No.+37369809235
Area
București, România
Description
Optimizare SEO a site-urilor cu garanția rezultatului. Promovăm site-urile pentru a se clasa în top Goglle Avem experiență de 6 ani în domeniul SEO și Digital Marketing.