Servicii SEO București - noi optimizăm site-urile bine!

București - o metropolă foarte alertă, în care viața pulsează. Iar afacerile de aici își iau un avânt puternic de fiecare dată. În egală măsură este un spațiu creativ, competitiv și cu o concurență acerbă. Inclusiv, acest lucru se simte pe deplin în spațiul online. Fiecare afacere, de la start-up la multinațională, solicită o abordare constructivă în mediul virtual.

 

Compania SEOLITTE, o agenție de digital marketing cu experiență de peste 7 ani pe piața din România, vă aduce în față pachete de SEO optimizare pentru site-urile voastre. Avem experiență în cele mai diverse domenii. Și anume: de la website-uri destinate dezvoltatorilor imobiliari și până la prezența online a unor clinici de chirurgie plastică. Și lucrăm exclusiv în conformitate cu strategiile de marketing pe care le aplicați în afaceri. 


Oferim servicii SEO București pentru site-uri de toate dimensiunile și de diferite grade de complexitate. Capitala României găzduiește o mulțime de magazine, companii și întreprinderi individuale care tind să obțină o vizibilitate sporită pe online. Și tind, bineînțeles, spre un număr mare vânzări. Iar serviciile de optimizare SEO în România sunt soluția optimă pentru a atinge acest obiectiv. Îmbunătățirea pozițiilor deținute în Google pe cuvintele-cheie potrivite și, desigur, creșterea numărului conversiilor pe site este misiunea de bază a experților SEO. Iar noi, agenția de digital marketing SEOLITTE, ne axăm pe rezultate pe termen lung și suntem aici să te aducem în topul căutărilor din Google.

În aceiași ordine de idei, prestăm servicii conexe strategiei de SEO, precum ar fi:

Ce includ ale noastre servicii SEO București?

Scopul pentru care lucrăm de fiecare dată: website bine structurat, bine optimizat și obținerea de poziții în top 3, top 5 sau top 10 - pe cele mai importante cuvinte-cheie de nișa ce te interesează. De asemenea, pe cele mai competitive keywords, care au multe căutări. Deci care au și un potențial enorm de a genera clienți „pe bandă rulantă” pentru tine. Lucrăm atât la metricile de calitate, cât și la cele de cantitate. Toate - cu un singur scop - să te ajutăm să-ți crești afacerea într-un ritm alert. Procedurile de lucru sunt complexe și bine sistematizate în 3 etape de bază.

Așadar, cum anume ne atingem obiectivele?

Prioritar sunt mereu interesele de marketing ale companiei. Iar munca noastră începe cu racordarea intereselor clientului la trendurile existente pe piață. Acest lucru ne permite: 

 • O abordare completă și rezultativă.
 • O funcționalitate multilaterală, complet. 
 • Rezultate corespunzătoare în intervale scurte de timp.

Lucrăm după metode verificate în timp și bazate pe cele mai bune practici SEO, care aduc rezultate. De asemenea, suntem în pas cu toate tendințele din 2024 din digital marketing. Plus, ne îmbunătățim în permanență procedurile de lucru:

Etapa inițială:

 • Auditul primar al site-ului şi stabilirea cuvintelor-cheie importante pentru afacere.
 • Stabilirea arhitecturii întregului site, cu accent pe marketing și pe SEO. Asta fără a „mutila” design-ul site-ului. Și. desigur, fără impact negativ asupra conținutului.

Servicii SEO București: Optimizare pe pagină, inclusiv identificarea a noi cuvinte-cheie relevante nișei/ afacerii optimizate:

 • Rezolvarea problemelor de indexare a site-ului. Site-ul tău e indexat incorect? Prea multe pagini-s indexate în Google? Sau poate-s prea puține? Noi rezolvăm orice problemă de indexare, indiferent de complexitatea ei.
 • Implementarea meta tag-urilor corespunzătoare (title, meta descrieri etc.) Toate-s bazate pe cuvinte-cheie relevante, de dimensiune potrivită și cu potențial enorm de SEO.
 • Implementarea Anchor Text după formula corectă şi Texte Header (H1, H2, ...).
 • Optimizarea imaginilor şi adăugarea textelor ALT la fiecare în parte.
 • Optimizarea arhitecturii de link-uri interne.
 • Optimizare vitezei de încărcare a site-ului.
 • Prezentarea rapoartelor de activitate lunare. Ele includ volumul de muncă efectuat și rezultatele obținute.

Servicii SEO București: Optimizarea SEO în afara paginii:

 • Obținerea backlink-urilor de înaltă calitate din diverse surse de încredere.
 • Construirea de parteneriate trainice în mediul online.
 • Articole de calitate și de impact publicate pe site-uri de știri și site-uri de nișă.
Servicii SEO București

Avantajele optimizării SEO București:

 • Promovează într-un mod calitativ site-ul, îmbunătățește conținutul acestuia și crește vizibilitatea website-ului în mediul online.
 • Sporește credibilitatea pentru brand-ul tău. Or, dacă Google crede în tine, oferindu-ți poziționări în topurile organice.
 • Site-ul devine user-friendly (ușor de parcurs/de navigat pentru vizitatori).
 • Elimină conținutul duplicat, care este problematic din punct de vedere SEO.
 • SEO oferă posibilitatea de extindere pe alte piețe de desfacere, utilizând doar resursele online și capitalizând pe vizibilitatea obținută deja în mediul virtual.
 • Sporește volumul de trafic organic de calitate pe pagina ta web.
 • Pe termen lung, optimizarea SEO aduce un randament sporit (ROI – Return on Investment). Din experiență, putem să spunem că am obținut și un ROI de 20.
 • Creșterea numărului de clienți veniți constant din mediul online.

Rezultate din servicii SEO București:

Clasări în topul motoarelor de căutare.

Locuri de top în rezultatele căutării organice Google sunt atinse cu ajutorul celor mai eficiente metode de lucru testate pe parcursul multor ani de activitate SEOLITTE și pe cele mai competitive cuvinte-cheie. Toate - într-o perioadă relativ scurtă, de circa 6 luni.

Vizibilitate online maximală.

Tehnicile de optimizare utilizate aduc site-ul tău pe primul loc în rezultatele căutărilor, sporind astfel vizibilitatea și notorietatea acestuia în mediul digital. Pe termen lung, acest lucru generează un impact major asupra brand awareness-ului. Și cresc numărul de lead-uri obținute de afacere.

Trafic organic pe site într-o continuă creștere.

Căutările organice pe Google măresc considerabil traficul pe website. Scopul nostru este să ajungem la client prin relevanța conținutului de pe site și prin crearea unor raporturi de încredere cu utilizatorii site-ului. 

Scădere bounce rate-ului (a ratei de respingere a site-ului).

Timpul petrecut pe site este foarte important pentru calitatea traficului acestuia. Prin crearea articolelor informative pentru utilizatori vom scădea considerabil rata de părăsire a paginii. Astfel, vom menține mai mult timp utilizatorii pe site.

Cât costă optimizarea SEO în București?

Minim 250€
Minim 350€
Minim 450€
Minim 550€

bloguri, site-uri de nișă

magazine online mici şi medii

magazine online, website-uri mari

magazine online, website-uri mari

1 - 500 pagini

500 - 1000 pagini

1000 - 10,000 pagini

>10,000 pagini

concurența mică/medie

concurența mică/medie

nişe competitive

nişe foarte competitive

Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare nu este o sarcină neapărat ușoară. Iar aducerea site-ului tău în topul căutărilor și sporirea traficului organic reprezintă adevărate provocări pentru specialiștii SEO din București. Noi suntem gata să pornim în această aventură împreună cu tine, și-ți oferim garanții!

Contactează-ne când dorești

Telefoane

RO: + 40721 536 067

MD: +373 69 809 235

Program

L-V: 09:00 - 18:00

S-D: Liber

Email

Email: info{@}seolitte.com

Summary
Servicii SEO București
Service Type
Servicii SEO București
Provider Name
SEOLITTE,
Stefan cel Mare, 69, etajul 2, of. 3,Chisinau,Chisinau-2068,
Telephone No.+37369809235
Area
București, România
Description
Optimizare SEO a site-urilor cu garanția rezultatului. Promovăm site-urile pentru a se clasa în top Google. Avem experiență de 7 ani în domeniul SEO și Digital Marketing.
Scroll to Top