iunie 30, 2021

Alina Hasnaș

Cunoaște filosofia agenției SEOLITTE: SEO la alt nivel de performanță

Contrar convingerilor existente pe piață, este posibil să găsești o agenție de SEO care garantează vânzări. Or, altfel spus: niște parteneri eficienți, concentrați pe prosperitatea afacerii tale! 

SEO la alt nivel de performanță

Crezul și măsurările SEOLITTE afirmă următoarele: SEO este canalul de publicitate cu cel mai mare ROI (return of investment). Rămâi cu noi pentru a înțelege de ce marketingul făcut cu noi aduce rezultate!

Așadar, cum reușește agenția să țină pasul?

  • Prin Flexibilitate. SEOLITTE oferă pachete cu o mare diversitate de pachete de servicii SEO, destinate tuturor nișelor de afaceri. Echipa este capabilă să optimizeze în mod eficient site-urile cu pagini de la 1 la 1 milion.
  • Cu grija manifestată față de clienți. Specialiștii SEOLITTE, vor oferi cele mai competente sfaturi, care se vor combina perfect cu cerințele tale. Filosofia agenției este de a oferi cele mai prompte răspunsuri la oricare dintre întrebările adresate de către clienți. Transparență și receptivitate maximală!
  • Pentru noi fiecare minut contează. Dacă nu economisești timp, cooperând cu o agenție, atunci mai are vreun sens colaborarea? SEOLITTE își îndeplinește munca profesionist, fără ca să fii nevoit să monitorizezi procesul sau să dai ordonanțe. Poți fi liber să te concentrezi atenția asupra altor proiecte, fără ca să-ți faci griji. Echipa de specialiști se va ocupa de toate!
  • Oferim un raport corect de preț-calitate. SEOLITTE este o agenție competitivă și din punctul de vedere al prețurilor. Rezultatele pe care le vei obține merită fiecare bănuț investit. Poți fi convins că nu vei regreta alegerea făcută, atunci când vei culege roadele.
  • Avem comunicare. Te vom ține la curent cu progresele pe care le avem. Plus, vom oferi soluții noi, astfel încât, vom fi mereu cu mâna pe puls pentru a ști exact cum evoluează proiectului tău.
  • Raportăm. SEOLITTE oferă rapoarte detaliate pentru ca să fii la curent cu performanța site-ului. Cu siguranță îți place să fii informat. Unul dintre cele mai interesante lucruri despre internet este că totul este măsurabil. Există valori și rapoarte care te pot ajuta să măsori și să monitorizezi activitatea site-ului, în ceea ce privește vizitatele, timpul petrecut de utilizatori pe site, paginile pe care le vizitează utilizatorii, și multe altele. Este mult mai eficient să vezi rezultatele în formă de raport compact și explicit, pentru a evita neînțelegerile. În acest fel, poți fi siguri de rezultatele pe care le ai la fiecare etapă a colaborării cu SEOLITTE.

SEO performant

Care sunt activitățile de bază desfășurate de agenție?

  • Audit SEO. E o analiză SEO înseamnă examinarea întregului website pentru a depista eventualele sale erori ce țin de SEO, precum: cele de arhitectură, omiterile la categoria prietenie față de utilizator, erorile tehnice. Toate-s analizate în detaliu, după criterii de clasare în motoarele de căutare. Raportul de Audit SEO primit de la o firmă de SEO cu experiență precum SEOLITTE înseamnă o analiză SEO vastă și amănunțită a fiecărui șablon de pagină a site-ului pe care îl deții.
  • Pay Per Click: setare campanii Google Ads. Publicitatea de tip Google Ads este o soluție excelentă de promovare în Google, pentru a începe să vinzi rapid. Alături de optimizarea SEO, Pay per Click te ajută să domini SERP-ul (Rezultatele din Google) pe cuvinte-cheie importante pentru afacerea ta din online. Practic, vorbim de cuvinte-cheie care aduc vânzări la zi.
  • Servicii de SEO Copywriting. Prin definiție, copywriting-ul este procesul de a crea un conținut textual care ar atrage vizitatorul unei pagini web. Plus, l-ar convinge să revină la ea de fiecare dată. Ținând de faptul că anume conținutul de pe pagina web pe care o deții, este factorul determinant al succesului tău pe online, a face SEO Copywriting de calitate este una din cele mai importante misiuni ale agenției SEOLITTE. Pe care o îndeplinește în mod profesionist și cu atenție.
  • Optimizări de texte. Specialiștii SEOLITTE știu când și cum să folosească cuvintele cheie în conținutul site-urilor. Acest procedeu se numește optimizarea textului pe baza cuvintelor-cheie, care face parte din activitatea de On-Page SEO.
  • Strategia link building. Oferim garantat o analiză amplă a structurii de linkuri a site-ului și propunem soluții de îmbunătățire. Specialiștii SEO consideră această parte a optimizării off-page una dintre cele mai importante, dar și din cele mai dificile. Strategia de Link Building trebuie gândită pe termen lung și nu trebuie niciodată oprită. Motoarele de căutare sunt în activitate continuă. Iar link-urile sunt semnalele pe care acestea le primesc atunci când se naște conținut nou.

SEO performant - agenție SEO

Alegerea unei agenții SEO potrivite este esențială pentru succesul afacerii tale în online. Dacă rândurile ce urmează te caracterizează, atunci agenția SEOLITTE este soluția ideală pentru tine:

  • Tocmai ai creat o companie și ai decis să profiți la maximul de vizibilitatea acesteia pe online.
  • Piața ta țintă are o concurență acerbă și are nevoie de muncă constantă și zilnică.
  • Dorești să încredințezi managementul prezenței tale în online profesioniștilor care să-ți garanteze cele mai bune rezultate posibile.
  • Îți dorești să primești un serviciu complet de la A la Z, cu ajutorul căruia să scapi de griji.

SEO performant 2023

SEOLITTE nu numai că va da startul campaniilor de promovare, ci va consolidarea și întreține rezultatele obținute. Plus, vei fi asistat zilnic de un expert care lucrează doar la proiectul tău, ca și cum ar face parte din companie.

După cum probabil te-ai convins deja, timpul este mult prea prețios. Și până când te gândești dacă ai sau nu nevoie de o agenție SEO profesionistă, pentru optimizarea site-ului tău, veniturile tale nu cresc. Și concurenții tăi au o șansă reală să te depășească. Contactează-ne pe adresa de e-mail info{@}seolittte.com. Sau, apelează-ne +373 69 809 235 (Moldova)/+ 40721 536 067 (România) pentru o ofertă personalizată + o oră de consultanță gratuită!

Contactează-ne când dorești

Telefoane

RO: + 40721 536 067

MD: +373 69 809 235

Program

L-V: 09:00 - 18:00

S-D: Liber

Email

Email: info{@}seolitte.com

Scroll to Top