Servicii de optimizare SEO Suceava

Servicii de optimizare SEO Suceava: în ce munca specialistului SEO?

Dacă ai o afacere Suceava, înțelegi, cu siguranță, cât de mult contează să fii aproape de clienții tăi și să le oferi exact ceea de ce au nevoie. Tot așa e și în SEO. Optimizarea SEO în România, Suceava propusă de noi te va ajuta să ajungi mai ușor la publicul tău țintă, oferindu-le răspunsuri exacte la întrebările și necesitățile lor.

Ce contează cu adevărat pentru website-ul tău, ca să ai o prezență online de succes? Este obligatoriu ca acesta să aibă o structură bună, să se încarce rapid, să fie indexat bine de motoarele de căutare, să arate profesionist. Desigur, contează enorm și ca acesta să fie înțeles foarte bine de către Google: care anume sunt serviciile/ produsele tale și prin ce te diferențiezi de concurenți, ori – cu alte cuvinte – de ce meriți tu locul 1 în rezultatele de căutare. Tipul produselor și serviciilor firmei tale au nevoie de o targetare specifică a potențialilor clienți, din județul Suceava. Mai mult decât atât, cu siguranță, ai nevoie de un site mobile friendly, astfel încât clienții tăi să te găsească oricând, de oriunde.

Cum stă la capitolul SEO Suceava? În ultimii 3 ani s-a observat o creștere a interesului față de optimizarea site-urilor, afacerile din Suceava tind tot mai mult să-și „cizeleze prezența online pentru motoarele de căutare, pentru a-și spori vizibilitatea și pentru a-și promova brandul, în lumea digitală. Acest lucru înseamnă o competiție mai acerbă în mediul online, pentru că locurile pe prima pagină din SERP sunt limitate. Tocmai de aceea, serviciile de optimizare SEO prestate de noi (atât cu targhetarea pe Suceava, cât și restul României: pentru afacerile cu livrare sau mai multe puncte fizice ale afacerilor) au devenit tot mai solicitate printre proprietarii de businessuri mici și mari, care doresc să devină vizibili, organic, în motoarele de căutare, și să ajungă cât mai aproape de clienții lor.

Ce includ serviciile SEO prestate în Suceava?

Noi, echipa agenției de digital marketing Seolitte, venim cu o nouă abordare și un nivel aparte de profesionalism în servicii SEO pentru Suceava, oferind suport și mentenanță pentru site-ul afacerii tale.

Atragerea audienței este scopul nostru, setat pentru a-ți ridica vizibilitatea site-ului în mediul online. Atingem acest scop, prin aducerea unui trafic organic calificat și prin strategii de content marketing bine puse la punct.


Devansează-ți concurenții prin conținut calitativ și clasare bună în topurile Google!


Web SEO Suceava: Cum are loc munca echipei Seolitte în optimizarea locală și după ce procedură anume mergem?

Faza inițială:

 • Analiza afacerii clientului (înțelegerea punctelor lui de diferențiere, înțelegerea nișei și a pieței), și crearea strategiei personalizate de promovare online.

Identificarea cuvintelor cheie dominante pe nișa afacerii.

 • Verificarea stării de sănătate a site-ului și anume: prezența conținutul duplicat și eventualele penalizări posibile de la Google.

Optimizare SEO On-Page (îmbunătățiri pe pagină):

 • Optimizări ale conținutului și ale structurii site-ului.
 • Lucru cu fișierele de tip: sitemap și robots.txt (pentru o indexare nu doar cantitativă, ci și calitativă, de către motoarele de căutare).
 • Scrierea manuală a meta tagurilor (titluri, descrieri, cuvinte-cheie).
 • Implementarea și optimizarea textelor Heading (H1, H2, …, H6) și a textelor-ancoră.
 • Redimensionare și redenumire imagini pe site şi adăugarea atributelor ALT.
 • Lucru la îmbunătățirea vitezei de încărcare a paginii.
 • Introducerea cuvintelor cheie în locuri importante de pe website.

Optimizarea SEO în afara paginii:

 • Link-building de calitate și relevant.
 • Scrierea comunicatelor și articolelor pertinente afacerii și publicarea lor pe site-uri de știri.
 • E-mail marketing: trimiterea de newslettere și promovarea articolelor publicate.
 • Rapoarte lunare de activitate.

Care sunt beneficiile optimizării SEO asupra site-ului și afacerii tale?

 • Crește traficului organic și numărul conversiilor tale. Da, o să ai mai mulți clienți.
 • Este eliminat conținutul duplicitar și erorile tehnice de pe site. Facem ordine generală în tot conținutul website-ului tău și îmbunătățim întreg contentul lui.
 • Asigurăm vizibilitate pe termen lung și notorietate atât pe piața ta, dar dacă te interesează și pe alte piețe de desfacere.
 • Va crește încrederea clienților potențiali și actuali în brand, pentru că dacă deții poziții de TOP în motorul de căutare, înseamnă că Google (un brand puternic) crede în tine.
 • Va crește popularitatea afacerii tale în rezultatele motoarelor de căutare.
 • Vei avea o afacere prezentă 24/24 în mediul online.
 • Rezultatele sunt durabile.
 • Rentabilitate bună pentru investiția ta în promovare pe digital. În medie clienții noștri au un ROI de 20.

De ce să alegi să lucrezi cu SEOLITTE și nu o altă agenție de SEO din Suceava?

Deoarece credem în începuturi noi și creativitate. Ne pasă de calitatea serviciilor prestate de echipa noastră și de succesul clienților noștri, iar rezultatele atinse de aceștia vorbesc de la sine. Suntem flexibili și optăm mereu pentru abordarea individuală a fiecărui site și brand. Suntem la curent cu cele mai noi metode și tactici din lumea digitală.

 

Loc de vârf în motoarele de căutare

Optimizările implementate pe site îi aduc poziții de lider pe Google într-o perioadă relativ scurtă (2-6 luni), în dependență de starea actuală a site-ului tău și de gradul de competiție din nișă.

Autoritate a brand-ului în Google

Crearea unei imagini puternice în online și sporirea numărului mențiunilor din online spre site-ul tău cresc reputația afacerii tale în fața lui Google.

Site User-Friendly

Tehnicile de optimizare SEO îți îmbunătățesc site-ul și îl fac să fie ușor de parcurs pentru simplul utilizator. Viteza bună de încărcare și arhitectura bine pusă la punct a site-ului atrag utilizatorii și îi determină să revină pe pagină.

Trafic de calitate pe site

Fără investiții în publicitate plătită, o strategie SEO eficientă pe termen lung, îți va aduce vizitatori organici pe site, cu ajutorul cuvintelor cheie specifice nișei tale.

Creșterea numărului de clienți

Promovarea pentru motoarele de căutare cu ajutorul link-urilor calitative spre afacerea ta și prin conținut relevant, îți va aduce site-ul pe poziții în topul căutărilor organice și îți va spori vânzările.

Cât costă optimizarea SEO Suceava?

Minim 250€
Minim 350€
Minim 450€
Minim 550€

bloguri, site-uri de nișă

magazine online mici şi medii

magazine online, website-uri mari

magazine online, website-uri mari

1 – 500 pagini

500 – 1000 pagini

1000 – 10,000 pagini

>10,000 pagini

concurența mică/medie

concurența mică/medie

nişe competitive

nişe foarte competitive

Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare nu este o sarcină neapărat ușoară, iar aducerea site-ului tău în topul căutărilor și sporirea traficului organic reprezintă adevărate provocări pentru specialiștii SEO Suceava. Noi suntem gata să pornim în această aventură împreună cu tine și-ți oferim garanții.

Contactează-ne când dorești

Telefoane

RO: + 40721 536 067

MD: +373 69 809 235

Program

L-V: 09:00 – 18:00

S-D: Liber

Email

Email: info{@}seolitte.com