Servicii de optimizare SEO Cluj

Servicii SEO Cluj: Prestăm Servicii de SEO (Optimizare site) în Cluj

De ce servicii SEO Cluj? Clujul s-a înscris în ultima perioadă de timp în categoria orașelor lider de pe piața românească în materie de produse digitale. Nu doar a devenit ofertant pentru toți cei care vor să dezvolte afaceri de succes în sfera IT, dar mai ales cei care au descoperit avantajele indiscutabile ale unei cariere în mediul online.

Prin urmare unul dintre obiectivele de bază, în acest sens, este dezvoltarea unor portofolii de servicii digitale. Plus, a unei strategii de promovare în conformitate cu cele mai noi standarde de calitate în sfera marketingului digital. 


Provocările optimizării SEO în Cluj țin de faptul că toată regiunea Clujului a cunoscut o creștere vertiginoasă în ultima perioadă. Mai adevărat e când este vorba de domeniul digital, iar concurența devine tot mai acerbă pe zi ce trece. Indiferent de nișa ta, probabil că ai deja concurență serioasă pe piața din Cluj. De asta ai nevoie de optimizare SEO. Anume pentru a devansa rapid competitorii în rezultatele căutărilor. Adică acolo unde potențialii clienți sunt în căutare de produsele și serviciile tale. Una dintre cele mai eficiente metode de a-ți crește afacerea pe online este să apelezi la servicii de optimizare a site-ului. Ele îl vor ajuta să ajungă în topul rezultatelor căutărilor organice. 

Serviciile SEO din România capătă o altă dimensiune, atunci când analiza unui site este efectuată de către specialiști cu experiență de ani buni. Noi avem mai mult 7 ani în domeniu. Iar pe baza unei analize complexe, se poate alege acea direcție de lucru care va aduce rezultate observabile în ritm alert. Astfel, definirea corectă a obiectivelor și căilor de optimizare pentru motoarele de căutare, adaptate după cerințele clienților noștri, le aduc rezultate organice în cel mai scurt timp posibil (4 – 6 luni).


Agenția de digital marketing SEOLITTE oferă o abordare proactivă a strategiilor de marketing, cu accent majoritar pe sfera serviciilor de SEO. De funcționarea cărora depinzând calitate cu care poți să-ți „vinzi” site-ul și să obții un brand awareness de calitate. 


Principiile noastre de activitate sunt: 

 • Claritatea - vei informat despre fiecare pas pe care-l realizăm.
 • Coordonare - aprobăm cu tine strategia generală, acțiunile de întreprins și rezultatele obținute.
 • Previziune - deși mediul online este unul dintre cele mai puțin previzibile, noi te ajutăm să știi când vei ajunge la niște rezultate scontate.


Echipa SEOLITTE analizează concurenții tăi. Și apoi realizează un plan de promovare eficientă. Unul care să lucreze pe toate canalele disponibile și potrivite nișei tale, nu doar pe partea de optimizare a site-ului. O strategie corectă de promovare a website-ului trebuie să se bazeze pe o listă de tactici de sporire a vizibilității în mediul online. 

servicii SEO Cluj - optimizare site

Iată ce includ ale noastre servicii SEO Cluj:

 • Analize preliminare efectuate asupra structurii site-ului (arhitecturii întregului site), auditul UX/UI și analiza metricilor SEO.
 • Lucru on-page cu meta etichete și texte pe site și corectarea erorilor de indexare.
 • Lucru cu expresii, fraze și cuvinte-cheie relevante pentru afacere/website.
 • Lucru pe partea de SEO off-page pentru a spori popularitatea site-ului tău.
 • Managementul reputației brandului tău în mediul online și îmbunătățirea acesteia.
 • (La necesitate) Prestarea altor servicii de marketing online ce îmbunătățesc prezența ta în mediul virtual.

Beneficiile obținute prin beneficierea de servicii SEO Cluj:

 • Îmbunătățește calitatea paginii web. Elimină toate erorile tehnice (erori pe partea de SEO, de UI și UX etc.) și de funcționalitate ale site-ului tău.
 • Sporește imaginea brandului în Google. Și consolidează încrederea potențialilor clienți în brandul pe care îl reprezinți.
 • Participă la elaborarea unei strategii de marketing personalizate, adaptată la afacerea clientului și la piața pe care acesta operează.
 • Sporește volumul de vizitatori pe website (traficul organic al site-ului). Și crește exponențial vizibilitatea site-ului.
 • Ajută la obținerea unei dinamici pozitive în materie de viteză de indexare a paginilor noi create pe site. Plus, accelerează răspunsul pozitiv al lui Google la schimbările produse pe site.
 • Sporește autoritatea domeniului. Ca atunci când apar pagini noi, automat să se obțină poziții de top în rezultatele căutării organice.
 • Crește numărul clienților potențiali (lead-urilor calificate), obținute în mod constant din mediul online.
 • Îți oferă posibilitatea de extindere pe alte piețe de desfacere (în alte regiuni sau cu un portofoliu nou). Asta, bazându-te pe studiile efectuate de experții SEO. Sugerăm noi linii de produs/noi piețe. Adică, unde concurența e mică-medie, iar cererea pe produsele/serviciile tale este mare.

Cât costă optimizarea SEO în Cluj?

Minim 250€
Minim 350€
Minim 450€
Minim 550€

bloguri, site-uri de nișă

magazine online mici şi medii

magazine online, website-uri mari

magazine online, website-uri mari

1 - 500 pagini

500 - 1000 pagini

1000 - 10,000 pagini

>10,000 pagini

concurența mică/medie

concurența mică/medie

nişe competitive

nişe foarte competitive

Contactează-ne când dorești

Telefoane

RO: + 40721 536 067

MD: +373 69 809 235

Program

L-V: 09:00 - 18:00

S-D: Liber

Email

Email: info{@}seolitte.com

Summary
Servicii SEO Cluj
Service Type
Servicii SEO Cluj
Provider Name
SEOLITTE,
Stefan cel Mare, 69, etajul 2, of. 3,Chisinau,Chisinau-2001,
Telephone No.+ 40721 536 067
Area
Cluj, România
Description
Prestăm servicii de optimizare SEO a site-ului cu rezultat garantat în Top 5. În urma lucrărilor prestate, vei avea trafic organic mărit pe website, poziții în topul Google și vânzări mai multe.
Scroll to Top