noiembrie 10, 2021

Alina Hasnaș

Food & Travel: cu ce își delectează papilele gustative moldovenii și încotro călătoresc? Verificăm căutările GOOGLE

Se spune că pentru a fi fericiți avem nevoie de timp de calitate și mâncare delicioasă. Mergem dincolo de asta și vrem să aflăm care sunt deliciile culinare căutate de moldoveni. Dar și locurile în care merg să mănânce sau să viziteze diferite locații turistice. Alături de echipa agenției de digital marketing SEOLITTE, am trecut prin filtrele Google. Asta, ca să vedem care sunt căutările moldovenilor în aceste domenii și iată rezultatele.

Verificăm căutările GOOGLE ale moldovenilor

  1. Chebapul și călătoriile în Turcia

Moldovenii se dau în vânt după chebap. Circa 37 mii de căutări pe lună se fac pe acest subiect. Și după stațiunile de pe litoralul turcesc. Adevărul este că ambele sunt de înțeles. Deoarece chebapul este un fast – food mai sănătos față de cele venite de peste ocean. Iar litoralul Turciei este un adevărat paradis pe pământ, cu prețuri mai mult decât decente (circa 28 mii de căutări lunare în Moldova).

  1. Sushi și vacanțe în Bulgaria

Știai că sushi (circa 60 de mii de căutări lunare) au ajuns pe teritoriul Japoniei. Asta, grație metodelor de gătire a orezului de către chinezi și de fermentare a peștelui de către populația Tailandei? După secole de tranziție, peștele din sushi de la fermentare a ajuns la forma sa crudă, pe care deja o consumăm noi. Cu vacanțele la vecinii din Bulgaria (circa 64 de mii de căutări lunare) lucrurile sunt și mai clare. Prețurile foarte accesibile, plajele curate și hotelurile confortabile. Iată mijlocul de aur pentru cuplurile sau familiile care nu au bugete prea mari pentru odihna estivală. Dar își doresc să iasă din țară măcar o dată pe an. Cu siguranță, ofertele Bulgariei fac cu ochiul chiar și celor mai pretențioși călători.

 căutările GOOGLE ale moldovenilor

  1. Salata și Barcelona lui Gaudi

Încă două cuvinte cheie căutate frecvent de moldoveni s-au potrivit într-o combinație „proaspătă”. Respectiv, salata (circa 50 de mii de căutări lunare) și Barcelona (circa 70 de mii de căutări lunare). Prima reflectă unul dintre felurile de mâncare delicioase, care se potrivesc oricui. Iar Barcelona e un oraș pentru călători cu gusturi rafinate, oameni gata să exploreze cultura și patrimoniul mondial în toată splendoarea sa. Trece pe lista ta câteva locuri de vizitat în această capitală: catedrala Sagrada Familia (1,500 căutări lunare), Fântâna de la Montjuic (150 de căutări lunare) sau Muzeul Picasso (120 căutări lunare). Fii gata să savurezi o salată delicioasă alături de o Sangria (1,700 căutări lunare) răcoritoare.

căutările pe GOOGLE ale moldovenilor

Tu ce feluri de mâncare cauți pe net? Și unde vrei să fie următoarea ta călătorie?

Contactează-ne când dorești

Telefoane

RO: + 40721 536 067

MD: +373 69 809 235

Program

L-V: 09:00 - 18:00

S-D: Liber

Email

Email: info{@}seolitte.com

Scroll to Top