Servicii SEO (Optimizare site) în Chișinău

În prezent, promovarea pe online a afacerilor reprezintă o adevărată cursă în obținerea unei vizibilități sporite și, bineînțeles, a unui număr mare de vânzări. Conceptele simpliste de marketing digital nu-și mai au valoarea atunci când, de exemplu, un magazin online vrea să ajungă cât mai aproape de clienții săi prin produse calitative și atitudine serioasă. Uneori, nu este de ajuns să-ți promovezi afacerea prin strategii de marketing clasice. Cu toate că optimizarea SEO în Chișinău nu mai e o noutate pentru afacerile care-și doresc succes în mediul online, aceasta capătă o altă dimensiune când profesioniștii în domeniu purced la treabă.

Nouă, echipei Seolitte, ne place să încercăm lucruri și să spargem stereotipurile în materie de servicii de optimizare a site-ului. Ne concentrăm pe îndeplinirea obiectivelor bine stabilite (aducerea site-ului în topul Google) și abordăm individual problemele clienților noștri. Considerăm că SEO este o combinație dintre tehnicile de promovare online și talentul profesioniștilor din echipa noastră. Suntem aici să te ajutăm să-ți devansezi concurenții.

Ce includ serviciile de optimizare SEO prestate în Chișinău?

Scopul la care ajungem în fiecare proiect: o pagină bine structurată și optimizată organic pentru motoarele de căutare (Google, Yandex etc.), cu ajutorul celor mai puternice și solicitate cuvinte-cheie din nișa afacerii tale. Site-ul tău trebuie să atragă cât mai multe vizite, iar noi suntem aici să-ți sporim traficul online cu 85%, prin strategii de promovare online care-ți vor crește afacerea în cel mai scurt timp posibil. Te întrebi cum ne atingem obiectivele atât de repede? Află că ne bazăm pe cele mai bune practici din domeniul SEO și mereu suntem în pas cu tendințele marketingului digital.


Procedurile de optimizare și promovare a site-ului sunt incluse în 3 etape importante.
Iată care sunt acestea:

Etapa I – Audit primar

Etapa II – Optimizare On-Page

Etapa III – SEO Off-page

CERE OFERTA

Beneficiile optimizării SEO prestate de Seolitte în ChișinăuVezi rezultatele SEO aduse clienților noștri

Poziție în Top 3 - 10 în motoarele de căutare

Cu ajutorul practicilor de promovare online verificate în timp și cu ajutorul celor mai puternice cuvinte-cheie îți aducem site-ul în vârful motoarelor de căutare, într-un termen nu mai mare de 6 luni.

Vizibilitate crescută în Online

Tehnicile noastre de promovare și optimizare a paginii tale Web îți vor spori vizibilitatea și succesul în mediul digital. Vei avea de câștigat și în ochii lui Google pentru crearea unui brand de încredere.

Trafic calitativ pe site

Vizitele organice generate de motoarele de căutare cresc considerabil traficul pe website. Obiectivul nostru principal este să ajungem la client prin conținut calitativ și să creăm relații bazate pe încredere cu utilizatorii site-ului afacerii tale.

Sporirea perioadei de vizită a utilizatorului pe site

Calitatea traficului de pe site depinde în mare parte de timpul petrecut pe paginile acestuia. Crearea articolelor de blog informative și descrierilor relevante pentru utilizatori va mări sesiunea de vizită a acestora pe pagina afacerii tale.

Cât costă optimizarea SEO în Chișinău?

Pachete:

 

      Minim 200

bloguri, site-uri de nișă

1 - 500 pagini

concurența mică/medie

        Premium 300

magazine online mici şi medii

500 - 1000 pagini

concurența mică/medie

    Professional 400

magazine online, website-uri mari

1000 - 10,000 pagini

nişe competitive

      Ultimate 500

magazine online, website-uri mari

>10,000 pagini

nişe foarte competitiveȘtim că optimizarea SEO dictează tendințele marketingului digital, tocmai de aceea misiunea noastră este să-ți creștem afacerea în cel mai natural mod prin tehnici testate de echipa Seolitte. 

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre serviciile noastre SEO, cere oferta personalizată și beneficiază de un audit gratuit a site-ului, iar noi îți garantăm calitate și transparență în munca noastră.

COMANDĂ SERVICII SEO
to top button