Servicii de optimizare SEO Cluj

Servicii SEO (Optimizare site) în Cluj

Definiție: SEO reprezintă optimizarea și promovarea site-urilor pentru mai mult trafic din Motoarele de Căutare. SEO are 2 mari părți: SEO On Page (în pagină) și SEO Off Page (în afara paginii). Când vorbim de optimizarea pe pagină (SEO On Page) avem în vedere lucru propriu-zis pe paginile website-ului. Se lucrează cu conținutul acestuia întru îmbunătățirea lui. Se lucrează cu etichete speciale de SEO: title, meta description, alt, Headings etc. Se lucrează cu cuvinte-cheie relevante, cu imaginile de pe website, cu viteza acestuia de încărcare. Pe de altă parte, se lucrează și la strategia generală de optimizare, și mai mult chiar – la educarea deținătorului. Se urmărește ca și conținutul care se va crea în viitor să corespundă unor standarde înalte de calitate și să se conformeze rigorilor SEO.

SEO Off Page (SEO în afara paginii) se referă la promovarea și sporirea popularității unui anumit website. Întru ameliorarea acestei popularități, se recurge la tehnici de marketing. Și anume: la scrierea advertorialelor, la obținerea de bannere, link-uri relevante pentru website-ul da, parteneriate etc. Toate acestea se fac cu maximă atenție (după un plan special, bine gândit) și se urmărește calitatea link-urilor astfel obținute. Nu este suficient să înțelegi ce este SEO, trebuie să știi cum să aplici eficient aceste cunoștințe.

Provocările optimizării SEO în Cluj țin de faptul că toată regiunea Clujului a cunoscut o creștere vertiginoasă în ultima perioadă, mai ales când este vorba de domeniul digital, iar concurența devine tot mai acerbă pe zi ce trece. Indiferent de nișa ta, probabil că ai deja concurență serioasă pe piața din Cluj și ai nevoie de optimizare SEO anume pentru a devansa rapid competitorii în rezultatele căutărilor (acolo unde potențialii clienți sunt în căutare de produsele și serviciile tale). Una dintre cele mai eficiente metode de a-ți crește afacerea pe online este să apelezi la servicii de optimizare a site-ului, care îl vor ajuta să ajungă în topul rezultatelor căutărilor organice.

Serviciile SEO din România capătă o altă dimensiune, atunci când analiza unui site este efectuată de către specialiști cu experiență de ani buni (noi avem mai mult 5 ani în domeniu). Iar pe baza unei analize complexe, se poate alege acea direcție de lucru care va aduce rezultate observabile în ritm alert. Astfel, definirea corectă a obiectivelor și căilor de optimizare pentru motoarele de căutare, adaptate după cerințele clienților noștri, le aduc rezultate organice în cel mai scurt timp posibil (4 – 6 luni).

Echipa SEOLITTE analizează concurenții tăi și realizează un plan de promovare eficientă, pe toate canalele disponibile și potrivite nișei tale, nu doar pe partea de optimizare a site-ului. O strategie corectă de promovare a website-ului trebuie să se bazeze pe o listă de tactici de sporire a vizibilității în mediul online.

IATĂ CE INCLUD SERVICIILE DE OPTIMIZARE SEO:

 • Analize preliminare efectuate asupra structurii site-ului (arhitecturii întregului site), audit UX/UI și analiza metricilor SEO.
 • Lucru on-page cu meta etichete/texte pe site și corectarea erorilor de indexare.
 • Lucru cu expresii și cuvinte-cheie relavante pentru afacere/website.
 • Lucru pe partea de SEO  off-page pentru a spori popularitatea site-ului tău.
 • Managementul reputației în mediul online și îmbunătățirea acesteia.
 • (La necesitate) Prestarea altor servicii de marketing online ce îmbunătățesc prezența ta în mediul online.

Beneficiile optimizării SEO în Cluj

 • Îmbunătățește calitatea paginii web și elimină toate erorile tehnice (erori pe partea de SEO, de UI și UX etc.) și de funcționalitate ale site-ului tău.
 • Sporește imaginea brandului în Google și consolidează încrederea potențialilor clienți.
 • Participă la elaborarea unei strategii de marketing personalizate, adaptată la afacerea clientului.
 • Sporește volumul de vizitatori pe website (traficul organic al site-ului) și crește vizibilitatea site-ului.
 • Ajută la obținerea unei dinamici pozitive în materie de viteză de indexare și accelerează răspunsul pozitiv al lui Google la schimbările produse pe site.
 • Sporește autoritatea domeniului, ca atunci când apar pagini noi, automat să se obțină poziții de vârf în rezultatele căutării.
 • Crește numărul clienților potențiali (lead-urilor calificate) din mediul online.
 • Îți oferă posibilitatea de extindere pe alte pieți de desfacere, bazându-te pe studiile efectuate de experții SEO de la SEOLITTE. Sugerăm noi linii de produs/noi piețe (unde concurența e mică-medie, iar cererea pe produsele/serviciile tale este mare).

Cât costă optimizarea SEO în Cluj?

Minim 200€
Minim 300€
Minim 400€
Minim 500€

bloguri, site-uri de nișă

magazine online mici şi medii

magazine online, website-uri mari

magazine online, website-uri mari

1 – 500 pagini

500 – 1000 pagini

1000 – 10,000 pagini

>10,000 pagini

concurența mică/medie

concurența mică/medie

nişe competitive

nişe foarte competitive

Luați legătura cu noi oricând!

Orar

L-V:

9 -18

Telefon

+373 69809235

© copyright 2021 Seolitte. All Rights Reserved.