Servicii Digital Marketing

Oferim o gamă largă de servicii de marketing online care reprezintă de fapt eforturi de marketing, doar că în mediul online. Toate aceste servicii sunt oferite la prețuri accesibile și la cele mai înalte standarde de calitate. Avem soluții complexe pentru necesitățile dvs. de publicitate și promovare, livrând servicii precum: Optimizarea SEO a site-ului, Setarea Campaniilor de tip Google Ads, Publicitate pe Facebook, Servicii de Link-Building (construire de partineriate online etc.), audit SEO și multe altele pe care puteți să le descoperiți mai jos. Scopul nostru major fiind să vă ajutăm să vă creșteți vizibilitatea în mediul virtual și respectiv - vânzările provenite din online.

Optimizare site
Servicii SEO

Optimizarea SEO pentru motoarele de căutare (de exemplu, Google) include analize și îmbunătățiri pentru site-uri, conforme cu tendințele de user-friendliness și după algoritmii de rank-are ai motoarelor de căutare din 2020. Agenția de marketing digital Seolitte îți oferă Servicii SEO performante și inovative.

Publicitate Plătită
SEM - Google Ads & Remarketing

Setarea campaniilor de remarketing & a publicității pătite de tip Google Ads (campanii de publicitate sponsorizate) de către noi, precum și monitorizarea/ îmbunătățirea performanțelor campaniilor de promovare de tip PPC (Pay-per-click).

Audit SEO
Analiza site-ului

Analizăm în detaliu și pe sute de criterii de poziționare în Google - fiecare pagină / compartiment sau template al site-ului tău și îți prezentăm un raport de Audit SEO cu toate problemele descoperite. Urmărim deficiențe de structură, indexare, poziții în motoarele de căutare etc.

Marketing în rețele sociale
SMM p/u Facebook, Twitter

Promovarea brandului tău pe rețelele de socializare cum sunt Facebook, Twitter, Instagram – acolo unde ai acces direct la consumator și poți manifesta o atitudine prietenoasă față de potențialii clienți. În comparație cu alte agenții de marketing online, îmbunătățirea imaginii publice este punctul forte al echipei Seolitte.

Monitorizarea Reputației Online
Ameliorarea vizibilității

Fiind o agenție de publicitate online, urmărim absolut toate mențiunile tale online și te anunțăm despre ele, prin raportarea periodică. Luăm măsuri pentru îmbunătățirea imaginii și brandului tău în caz că apare feedback negativ. Monitorizăm aparițiile și mențiunile pe Internet a concurenților tăi și a tuturor noutăților din nișă.

Copywriting
Scrierea Advertorialelor, textelor

Scrierea textelor pentru website sau blog - texte documentate și analize profunde în română / engleză / rusă. Scriem cu talent și experiență texte - articole interesante și analize profunde - pentru bloguri sau pentru paginile site-urilor. Practicăm scrierea textelor SEO optimizate, cele ce obțin poziții bune în Motoarele de Căutare.


Rezumat
Digital Marketing
Voturile utilizatorilor
5 based on 221 votes
Tipul Serviciului
Digital Marketing
Numele Agenției
Seolitte ,Chișinău, Telephone No. +373 69 231 335
Țara
România / Moldova
Descriere
Oferim servicii de îmbunătățire a vizibilității online: SEO (optimizare website), SEM (marketing în motoare de căutare), SMM (Marketing și Administrare pagini în Social Media), Audituri SEO (analize SEO a site-urilor), Monitorizarea reputației online etc.
to top button