august 18, 2021

Alina Hasnaș

Cunoaște echipa SEOLITTE! Cine sunt specialiștii care aduc vânzări online sporite pentru tine?

Suntem echipa SEOLITTE. Ne concentrăm pe serviciile de marketing online și promovare social media. Pentru că știm cât de importantă este promovarea pe rețelele de socializare, avem grijă ca proiectele clienților noștri să nu rămână în urmă nici cu acest aspect. Așa că atunci când vorbim despre optimizare SEO, vorbim în egală măsură și despre marketingul de pe social media. Abordarea corectă a ambelor canale poate schimba radical direcția unei afaceri online. Știm cum să facem acest lucru corect și strategic. Iar rezultatele pe care le obținem împreună cu clienții noștri dovedesc acest lucru. De altfel, avem grijă și ca oricare dintre clienții noștri să dispună de promovare la cel mai înalt nivel. 

Clienții noștri dețin locuri de top în motorul de căutare Google. Asta înseamnă că avem grijă ca strategiile de optimizare a site-urilor, pe care le utilizăm să dea rezultate. Plus, ca aceste rezultate să aibă un termen de valabilitate cât mai lung cu putință. Nu suntem interesați de rezultate de scurtă durată. Ne axăm pe rezultate ce, odată menținute, dăinuie în timp.

Cunoaște echipa SEOLITTE

Nu ezităm să depistăm erorile de promovare online, care împiedică site-ul celor care ne solicită să crească. Facem asta prin intermediul unui Audit SEO detaliat. 

Auditul SEO pentru website-urilor cu care lucrăm ne ajută să depistăm erorile de promovare online ale acestora încă de la începutul unei colaborări. Ceea ce înseamnă că pășim cu dreptul în orice proiect care ni se încredințează. Urmăm, după aceea, pașii firești ai unui plan organizat și bine-stabilit, împreună cu clientul, spre a atinge culmile succesului online. 

Creăm cele mai eficiente campanii de Google Ads. Și creștem vizibilitatea online ale clienților prin Pay-per-click. 

Reclama online pe care o facem, nu este nicidecum din categoria celor „intruzive și respingătoare”. La ce ne referim când spunem acest lucru? La faptul că abordăm crearea unei campanii de reclamă într-un mod realist. Far care, în același timp, aduce rezultate în timp util. În plus, discutăm cu clientul încă de la început despre bugetul pe care și-l permite pentru investiție, analizând împreună posibilitățile. Și chiar după primii pași pe care-i facem, raportăm detaliat orice rezultat pe care-l obținem. 

De asemenea, oferim servicii de Digital Marketing la pachet. E un lucru extrem de importante astăzi, într-o lume complexă, pentru a avea un website de succes.

Primul rezultat organic, care apare în Google atunci când ești în căutarea unei agenții SEO în Moldova este SEOLITTE.com. Cum au ajuns această agenție să ocupe locul de top în Google și ce îi recomandă pentru a fi cea mai cotată agenție SEO din țară?

I-am adresat aceste întrebări Alinei Hasnaș - fondatoarea agenției SEOLITTE. 

Uite ce am aflat de la ea. 

- Dedicația, pasiune, entuziasm și implicarea – acestea sunt doar câteva dintre calitățile ce merită a fi puse în capul unei liste atunci când vorbim despre atingerea succesului. Acestea sunt calitățile pe care ne concentrăm noi, cei din echipa SEOLITTE – își începe povestirea Alina, cu entuziasm în voce.

- Care crezi că sunt punctele voastre forte, ce îi determină pe oameni să vă aleagă anume pe voi?

- Colaborarea cu clienții noștri, răbdarea pe care o avem pentru a le explica lucruri ce țin de activitatea noastră. 

De-a lungul timpului, SEOLITTE a lucrat cot la cot cu clienții, pentru ca aceștia să ajungă pe o poziție mai bună în motoarele de căutare. Și nu doar atât – a ascultat clientul, nevoile și dorințele lui pentru afacerea pe care o deține. 

Astăzi eforturile noastre sunt răsplătite și nu doar pentru munca asiduă pe care am depus-o cu toții, membrii acestei echipe, ci, în primul rând, datorită clienților noștri. EI sunt cei care au crezut în noi, respectiv – ne-au permis să atingem performanța, alături de ei. 

Apoi, prin articole SEO și serviciile de copywriting ce ating cele mai înalte standarde. 

Serviciile de copywriting pe care le oferim clienților noștri nu doar că aduc rezultate într-un timp record. Dar ele fac și ca paginile site-urilor lor să devină prietenoase și atrăgătoare pentru vizitatori. Aducându-le, astfel, mai mulți utilizatori și transformând simplii vizitatori în clienți fideli.

Cunoaște echipa SEOLITTE - specialiștii care aduc vânzări online

Faptul că ne bazăm pe interacțiunea client – comunitate, face ca site-urile celor care ne solicită serviciile să fie „ optimizate pentru om”. Oamenii au nevoie să se exprime, să li se dea șansa să fie implicați, să adreseze întrebări, să li se ofere răspunsuri. Acesta este principiul care ne aduce nouă rezultate și care le aduce rezultate clienților noștri.

Servicii de optimizare SEO bazate pe strategii eficiente – este un alt punct forte pe care considerăm că-l avem. 

Ne concentrăm eforturile pe rezultate și avem în portofoliu mai mult de 400 de companii, ce au avut încredere în noi. Contactează-ne la 069809235 pentru a cere o ofertă. Sau dă-mi un e-mail pe info@seolitte.com. Îți vom răspunde cu cel mai mare drag!

Contactează-ne când dorești

Telefoane

RO: + 40721 536 067

MD: +373 69 809 235

Program

L-V: 09:00 - 18:00

S-D: Liber

Email

Email: info{@}seolitte.com

Scroll to Top