Servicii de optimizare SEO București

Definiție:  SEO reprezintă optimizarea și promovarea site-urilor pentru mai mult trafic din Motoarele de Căutare. SEO are 2 mari părți: SEO On Page (în pagină) și SEO Off Page (în afara paginii). Când vorbim de optimizarea pe pagină (SEO On Page) avem în vedere lucru propriu-zis pe paginile website-ului. Se lucrează cu conținutul acestuia întru îmbunătățirea lui. Se lucrează cu etichete speciale de SEO: title, meta description, alt, Headings etc. Se lucrează cu cuvinte-cheie relevante, cu imaginile de pe website, cu viteza acestuia de încărcare. Pe de altă parte, se lucrează și la strategia generală de optimizare, și mai mult chiar - la educarea deținătorului. Se urmărește ca și conținutul care se va crea în viitor să corespundă unor standarde înalte de calitate și să se conformeze rigorilor SEO.

SEO Off Page (SEO în afara paginii) se referă la promovarea și sporirea popularității unui anumit website. Întru ameliorarea acestei popularități, se recurge la tehnici de marketing. Și anume: la scrierea advertorialelor, la obținerea de bannere, link-uri relevante pentru website-ul da, parteneriate etc. Toate acestea se fac cu maximă atenție (după un plan special, bine gândit) și se urmărește calitatea link-urilor astfel obținute. Nu este suficient să înțelegi ce este SEO, trebuie să știi cum să aplici eficient aceste cunoștințe.

Oferim servicii SEO în București pentru site-uri de toate dimensiunile. Capitala României găzduiește o mulțime de magazine, companii și întreprinderi individuale care tind să obțină o vizibilitate sporită pe online și, bineînțeles, un număr mare vânzări, iar serviciile de optimizare SEO în România sunt soluția optimă pentru a atinge acest obiectiv. Îmbunătățirea pozițiilor deținute în Google pe cuvintele-cheie potrivite și, desigur, creșterea numărului conversiilor pe site este misiunea de bază a experților SEO, iar noi, agenția de digital marketing Seolitte, ne axăm pe rezultate pe termen lung și suntem aici să te aducem în topul căutărilor din Google.

                                     

Ce includ serviciile SEO prestate în București?


Scopul pentru care lucrăm de fiecare dată: website bine stucturat, bine optimizat și obținerea de poziții în top 3, top 5 sau top 10 - pe cele mai importante cuvinte-cheie de nișa ce te interesează (de asemenea pe cele mai competitive keywords, care au multe căutări, deci și un potențial enorm de a genera clienți "pe bandă rulantă" pentru tine. Lucrăm atât la metricile de calitate, cât și la cele de cantitate, cu un singur scop - să te ajutăm să-ți crești afacerea într-un ritm alert. Procedurile de lucru sunt complexe și bine sistematizate în 3 etape de bază.


Așadar, cum anume ne atingem obiectivele?


Lucrăm după metode verificate în timp și bazate pe cele mai bune practici SEO, care aduc rezultate. De asemenea, suntem în pas cu toate tendințele din 2020 din digital marketing și ne îmbunătățim în permanență procedurile de lucru:
Etapa inițială:


        Optimizare pe pagină, inclusiv identificarea a noi cuvinte-cheie:

Optimizarea SEO în afara paginii:

COMANDĂ SERVICII SEO

AVANTAJELE OPTIMIZĂRII SEO PRESTATE DE SEOLITTE ÎN BUCUREȘTI


Rezultate SEO

             Poziționări în topul motoarelor de căutare

-Locul de top în Google este atins cu ajutorul celor mai eficiente metode de lucru și pe cele mai competitive cuvinte-cheie într-o perioadă relativ scurtă, de 2-6 luni.

 Vizibilitate online 100%

-Tehnicile de optimizare utilizate aduc site-ul pe primul loc în rezultatele căutărilor, sporind astfel vizibilitatea și notorietatea acestuia în mediul digital.

 Trafic organic pe site

-Căutările organice pe Google măresc considerabil traficul pe website. Scopul nostru este să ajungem la client prin relevanța conținutului de pe site și prin crearea unor raporturi de încredere cu utilizatorii site-ului. 

 Scădere bounce rate

-Timpul petrecut pe site este foarte important pentru calitatea traficului acestuia. Prin crearea articolelor informative pentru utilizatori vom scădea considerabil rata de părăsire a paginii.


Află prețurile optimizării SEO


Pachete:

      Minim 200

bloguri, site-uri de nișă

1 - 500 pagini

concurența mică/medie

        Premium 300

magazine online mici şi medii

500 - 1000 pagini

concurența mică/medie

    Professional 400

magazine online, website-uri mari

1000 - 10,000 pagini

nişe competitive

      Ultimate 500

magazine online, website-uri mari

>10,000 pagini

nişe foarte competitive


Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare nu este o sarcină neapărat ușoară, iar aducerea site-ului tău în topul căutărilor și sporirea traficului organic reprezintă adevărate provocări pentru specialiștii SEO din București. Noi suntem gata să pornim în această aventură împreună cu tine și-ți oferim garanții.

                                                                                                    COMANDĂ SERVICII SEO
to top button